Отговори
# 195
Кате, този цитат ми заприлича на думите на Сандьо в Дъщерята на посланика: "Лесно е да обичаш, когато вярваш" Grinning

Loriloreta, ние го гледаме онлайн всеки петък. Иначе има на руски и английски.
 Благодаря, онлайн в кой сайт?

https://turkrutv.tv/ руска озвучка има по време на излъчването в Турция.
YouTube на турски.
Мистери може  да даде линка за английските субтитри, които излизат по-късно.

Мерт още не се е запознал с Кирилова, ще завиждате после, като го вземем зет 😂

# 196

Дидке, реал може да има и без да са ръка за ръка. Майтапът настрана... за лайка съм в дилема - или са се събрали, ако са били разделени, или е ПР.

Докато дизи не битти няма да стане ясно защото такава е политиката на голата тиква е следователно и утре сме четвъртък ама пък няма да има татил като гледам Акифчо отрази лайка и всичко живо няма как да не се озове Онурсуз - Урсуз някъде другаде. Всичко това се случи в денят в който дадох 1400 кинта за слушалки като на Рамо ех съдба ама и те на Ейлюл са зелени да поясня...

# 197
Малко се ядосах на едно сравнение по-напред на Ферит с българска персона…пресолено…и да се изкажа де😅
Това е турски сериал…още повече героите живеят в Истанбул,но идват от Газиантеб…имат си обичаи и нрави.Ферит е сложен персонаж,но никога не съм го виждала да бие жена….тъпото беше,че се наложи от сценария да се направи,че не е знаел за побоищата на Кязъм,но може и това да е придобито от нравите и традицията….
В момента жените в Европа изживяват най-голямата си свобода…няма да се впускам в подробности,но като цяло никога преди жените в Европа не са имали толкова свободи и права…просто се замислете…
И аз понякога докато гледам си казвам ‘Е,как може да го харесвам този Ферит?!’,но те така………..

# 198
Хахах момичета разсмяхте ме 😂
Ами да... един ден да ме види и ще забрави за всичките си любови 😉
Шегата на страна, но наистина се опитвам да си намеря гадже, което да има горе/долу красотата и харизмата на Рамо... уви нямаа.... 😁
Ще търся още малко и ще ходя към Истанбул....

# 199
Мерт още не се е запознал с Кирилова, ще завиждате после, като го вземем зет 😂

Ако ни покани на сватбата, ще ни мине.

Докато дизи не битти няма да стане ясно защото такава е политиката на голата тиква е следователно и утре сме четвъртък ама пък няма да има татил като гледам Акифчо отрази лайка и всичко живо няма как да не се озове Онурсуз - Урсуз някъде другаде. Всичко това се случи в денят в който дадох 1400 кинта за слушалки като на Рамо ех съдба ама и те на Ейлюл са зелени да поясня...

Имала си бол пари, дала си. За другото си права, ако е ПР. Ейлюл???

# 200
  • Яко в Матрицата...
Диди, ти сериозно ли? 🤦

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 201
BlackRose, ние например, коментирайки с вас в бг група, не мисля че се бъркаме в живота на който и да е. А Афра и Мерт, избирайки тази професия, ставайки "известни" са си сложили главата в торбата, и ще трябва да приемат да ги следят и коментират навсякъде, както десетки други като тях между другото. Това е Шоубизнес. Извинете, но това не е бъркане в личния живот. Ние уважаваме изборите им, но се интересуваме и вълнуваме от тях.

# 202
Диди, ти сериозно ли? 🤦

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

За кое от всичко?
Аз не говоря за НАС иначе говоря конкретно има такива които го правят.

# 203
Ама какви са тия слушалки 1400 лева?

# 204

На Рамо слушалките Joy Сиви са.
Преди ходи доста време с розовите слушалки на Афра.
А някоя си Ейлюл имала зелени Joy

# 205

Ами ....какви да са...Дуйгум - приятелка и фенка на Рамо от туитър от Германия
 ми изнамери модела аз ги поръчах тази сутрин ми дойдоха и се мятам с тях по улицата и не ме е яд ,че си ги "подарих" звука е супер.
Поне нямам страх Молка да не ги изяде с кабела каквито вземах преди пък air pod max е модела Simple Smile

Снежке една сладурана от Кардешлерим нали писаха разни работи Simple Smile
 ,но мисля ,че Мерт е бил Наталия Симеонова в случая да го огрее кардеша.
Но и това не ме топли особено! Искам да се съсредоточа на дизито дано успея ,че този реал ме нерви много напоследък.

# 206
Дидке, аха, проекто йенгето, не знаех как се казва. Кой реал, бе? Твоят или на Мертиньо?

# 207
  • Яко в Матрицата...
Реалът те дразни, но ти само за него говориш, Диди 🤣 Айде да си ползваш със здраве слушалките…

# 208
Реалът те дразни, но ти само за него говориш, Диди 🤣 Айде да си ползваш със здраве слушалките…
Говоря за своя реал Simple Smile Много ми е натоварено и тежко тези дни....

Мерсии поне няма да имам страх да им се случи нещо.

Чудя се да започна Ябани има ли някой който е гледал ако е ще го направя ще е само заради Берто ,но отделна тема е това.

# 209
Аз го гледах , до към 9-ти епизод ., ама още нямам време да наваксам.Интересен ми е лично на мен.

Общи условия

Активация на акаунт