Звездни Компромати - Януари'24

• 338 925
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 595
Азис и Преслава бяха много близки в началото, като започна.
Освен Азис, Меди и Тони Стораро също честитиха само на Галена, не и на Преслава 😀

# 2 596
Джорджина, кой знае защо, с кецове на плажа
Скрит текст:

# 2 597
Билалов хич не го харесаха, защо ли…
Скрит текст:

Ох Joy JoyJoy
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 18:43 от alethea

# 2 598
Мегз съвсем изплиска легена. Вчера беше арабска принцеса, днес е "Джаки". Да се намери нея самата първо, няма да е зле

# 2 599
Кой не е харесал Билалов? Като чета коментарите, публиката предпочита него пред Кънчев.
В интервю наскоро Билалов каза, че той се е отказва от Стани богат, заради други работни ангажименти.
Вероятно на продуцентите не им се рискува с непознато лице за водещ.

# 2 600
Аз не харесвам Билалов, за водещ на Стани богат. Не му се получава. Моя гледна точка.
Голям фен съм на театралната му кариера и съм гледала всичко с него. Брилянтен е. Там му е мястото.

# 2 601
  • софия
Харесвах Билалов. Ненатрапчив, с чувство за хумор. За разлика от Пънчев, който ми е крайно неприятен и натрапващ се човек. Няма да гледам "Стани богат".

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 05:23 от zvаnchе

# 2 602
И аз предпочитам Билалов, Кънчев не мога да го трая.

# 2 603
Като цяло никога не съм видяла някое познато лице да бъде заменено от ново и масово да се смята, че промяната е за добро. Просто се търси познатото.
Билалов ми харесваше. Кънчев в "Стани богат" ми се струваше добре, в Брадъра беше неприятен.

# 2 604
Кънчев е много интелигентен. Но просто няма поведение за ТВ. Не е добър водещ, за съжаление

# 2 605
Въх! Колко годишна е тази жена? Не изглежда като да е възрастна, но лицето не е добре...
Сещам се за оня филм с Мерил Стрийп и Голди Хоун "Смъртта й прилича". Брррр

Кайли Дженър
Скрит текст:

# 2 606
Ужасно ще ми липсва Билалов с неговото изтънчено и обрано поведение. Не понасям Кънчев.

# 2 607
Джорджина, кой знае защо, с кецове на плажа
Скрит текст:

Е, как защо? За да не й влиза пясък в дупето!

# 2 608
Нищо няма да кажа. Ивка беЙбе.
Скрит текст:

# 2 609
  • Sofia
И на мен ще ми липсва Билалов и неговото чувство за хумор. Много го харесвах като водещ. В театъра също ми е любимец.

Общи условия

Активация на акаунт