Звездни Компромати - Януари'24

• 338 842
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Филип се представи много добре в Сървайвър, въобще не е надут, беше любимец на всички вътре, възпитано момче. Много позитивен и ги помиряваше. Той сдобри Благой и Жоро Валентинов. Говориха и за спортовете, които тренира, въобще не е само визия. И не си скубе веждите, както и аз си мислех. 😆 Само не знам дали е пак за предаване със спорт след проблемите със сърцето. Дано е добре сега.

Някой беше писал, че майка му е съфорумка. Реших да се включа, за да прочете и положителни думи жената. Наистина ми остави добро впечатление.

За Емрах не знам как са решили, че е добра идея. Определено е надут без покритие.

# 2 791
Не съм гледала Сървайвър , мен ме дразни на база тик ток и инстаграм .

# 2 792
Буков по интелект мисля , че е поне едни гърди пред Аръков.

# 2 793
Обявиха и участниците в "Денсинг старс" :
Скрит текст:

Много ми харесаха снимките. Свежо.
Боряна Баташова от кой нафталин я изкараха и каква звезда е? Винаги ми е била абсолютна търсачка на слава и много неприятна.

# 2 794
  • Варна
Нона Йотова каква красавица са я направили 😂

# 2 795
Обявиха и участниците в "Денсинг старс" :
Скрит текст:

Много ми харесаха снимките. Свежо.
Боряна Баташова от кой нафталин я изкараха и каква звезда е? Винаги ми е била абсолютна търсачка на слава и много неприятна.

Нямам представа. От всички там, само на Йотова името ми говори нещо, певица знам че е. И май смешно се облича, ако не я бъркам с някоя друга.

# 2 796
Щонова кога е била гола по кънки? Изпуснала съм. Доста безработни и досадни са събрали, но Натали и Щонова не са минавали през реалити. Няма да гледам, ще се радвам ако някой информира за клюки.

# 2 797
  • София
Не знам как ще гледам Денсинг Старс при положение, че двама-трима от участнииците са ми поносими, а останалите - мега неприятни. И като капак - Краси Радков.

# 2 798
  • Glasgow
Нона Йотова.💃🏻💃🏻💃🏻 Сигурно е в Банско, те менажираха един хотел там.
Скрит текст:

# 2 799
  • Варна
Като папагал е!

# 2 800
  • Bayern
Нона Йотова.💃🏻💃🏻💃🏻 Сигурно е в Банско, те менажираха един хотел там.
Скрит текст:
Нона се е докарала като Барбара Картланд
Скрит текст:

# 2 801
  • Пловдив
Нещо старо, ама готино Smile
Spice Girls - Tesco (2007)
Виктория каква е усмихната Satisfied

Защо се разделиха Спайските? Някой помни ли?

# 2 802
Джинджър Спайс ги напусна първа. Останалите 4 направиха някакви тъпи 1-2 песни. После Пош се зажени за Бекъм и ѝ де появиха други приоритети. Остаряха, позалязоха и така. Май официално не са се разделяли.

# 2 803
  • Glasgow
Гери-Джинджър напусна групата заради умора, депресия и неразбирателство в групата, малко след това се разпръснаха и другите.
Заедно сме писали.

# 2 804
На Неделя Щонова гласът и интонацията ми бъркат в мозъка направо, хем фалшива, хем превзета.

Общи условия

Активация на акаунт