Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 102 930
  • 680
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Защото, съм във Враца и защото не мога да пазарувам от чуждестранни сайтове.. (срамувам се)

# 481
Къде мога да си намеря отливки или проби на Megamare Orto parisi ?
В търсачката на SprayParfums напиши sample и ще ти се появят множество възможни за поръчка мостри. Всичките са по 8 евро с изключение на 2, които са 17 евро. Има и няколко Discovery Set-a.

# 482
Хич не е лесно да не се чете какво се пише в темата!  Simple Smile

https://elinor.bg/product/le-labo-santal-33

https://elinor.bg/product/le-labo-baie-19

# 483
Къде мога да си намеря отливки или проби на Megamare Orto parisi ?
В търсачката на SprayParfums напиши sample и ще ти се появят множество възможни за поръчка мостри. Всичките са по 8 евро с изключение на 2, които са 17 евро. Има и няколко Discovery Set-a.
Аз да питам пак относно SprayParfums, трябва ли вече да си получил поръчката или само да си поръчал без да е дошла за да можеш да ползваш кода LOVE24.Защото на мен дава невалиден код .Имам направена поръчка ,но все още не съм я получила.Благодаря предварително!

# 484
Аз да питам пак относно SprayParfums, трябва ли вече да си получил поръчката или само да си поръчал без да е дошла за да можеш да ползваш кода LOVE24.Защото на мен дава невалиден код .Имам направена поръчка ,но все още не съм я получила.Благодаря предварително!
[/quote]

Имам същия проблем от вчера - пише невалиден код, с регистриран акаунт и предишни поръчки съм, писах им имейл чрез сайта, чакам отговор. Кодът би трябвало да работи за продукта който искам да поръчам. Ще изчакам да ми отговорят, за да видя какво не е наред.

# 485
Имам няколко поръчки от monna.bg и съм много доволна. Само обслужването не е много на ниво. И безплатна доставка никога не съм получила, нищо, че в поръчка пише, че има. От разговори с тях се отказах, коментари към поръчки вече също не пиша.
Имам много добри попадения от тях. На черен петък случайно видях няколко неща на 50%, които без подробно ровене няма как да се видят. Купих си разни кремчета и мазила на цена без аналог Simple Smile. И парфюми имам доста, всичко е точно.

# 486
Ексклузивната отстъпка е за потребителите на премиум акаунт!

Или такива, които вече са поръчвали от там. Затова и кода не работи.

# 487
  • Бургас
От новия сайт на висша коозметика си поръчах Монтале - получих  и  с никаква трайност. Имам други Монталета и знам каква е трайноста.

# 488
От новия сайт на висша коозметика си поръчах Монтале - получих  и  с никаква трайност. Имам други Монталета и знам каква е трайноста.

Оставете го няколко дни да се климатизира. Трайността не е фактор за оригиналност. Ако толкова се притеснявате сравнете флакона с други Монтали които имате, вижте видеа в Ютюб или снимки които сравняват фалшиви Монтали с истински преди да правите обвинения

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 14:50 от tara22

# 489
Ако е наличен е супер оферта!
Ако ли не има го и в Парфюми-Шоп на малко по- висока цена.

Bond No.9 Nuits de Noho

# 490
Ако някой търси Givenchy - L'ange noir EDP. Вече трудно се намира. Има 30 и 50 мл. разфасовка. Цената е 83 и 119 лв.

https://grandperfumery.com/givenchy/l-ange-noir-eau-de-parfum-for-women

# 491
А това го няма никъде еле пък 90 мл.! Налични са 2 броя.

BOTTEGA VENETA POUR HOMME EXTREME

И още спрени парфюми. Heart Eyes
Всичко е по 1 бр. Нека играта "Най-бързият печели" започне сега! Simple Smile

BULGARI AQVA DIVINA

BULGARI MAN BLACK COLOGNE

CHLOE SEE BY CHLOE EAU FRAICHE

CHLOE SEE BY CHLOE SI BELLE

YSL LA NUIT DE L'HOMME L'INTENSE

TOM FORD NOIR EDT

TOM FORD NOIR POUR FEMME

NINA RICCI L' EXTASE ROSE ABSOLUE

GIANFRANCO FERRE CAMICIA 113

ROBERTO CAVALLI MAN

Да не забравите да добавите код 10OFF, който важи само за ненамалени продукти.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 16:45 от LSF MCMXIV

# 492
Хм, цените на ВК са с много нагоре. Следеният парфюм е с +50 лв.

# 493
  • До сърцето...
Точно четях на първа страница и си връщам коментарите за този сайт.

С най-добри чувства искам да ви помоля, всеки който е пазарувал да остави мнение.
За кой сайт? За Мона ли?
Той е отдавна при събиращите мнения, след множество оплаквания от обслужване, забавени и невърнати суми за поръчки. Съвсем ли да се махне??

Хич не е лесно да не се чете какво се пише в темата!  Simple Smile
Хич, вярно е. Покрай вас си наруших постите, но добре, че са минита.

Ако ще се добавя Aromatix към първи пост, такива постове са добре дошли. Защото аргументи "дадоха ми отстъпка 10лв" говорят добре за отношението към клиента, но не и за предлаганите продукти. А нали е целта да си помагаме точно с второто.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 20:00 от Радика

# 494
това ми се струва добра цена за 60мл Fahrenheit EDT и душ гел плюс сапун за хващане на безплатната доставка

https://grandperfumery.com/fahrenheit-50-ml-shower-gel-50-ml-tra … ray-10-ml-for-men

Общи условия

Активация на акаунт