Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 916
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 425
Как за 70..било е намалено, а сега не е, ли ?

За подплатата - мечта е това, пожелание наше, да се сваля някак и пере само подплатата. Не е буквално изказано.

# 1 426
беше единствен чифт, преди малко ги взех

и аз така предположих за подплатата, но бг-маммата е изобретателна, може да измислила нещо и по този въпрос Simple Smile

# 1 427
Ще пиша момичета като го пусна да поплува, обещавам, ако някой все пак вече се е пробвал с FN или Gipsy и тн, които май от един концерн излизат, да споделя.
За да не е съвсем спам. Мисля да завърша сезона с едни Мартенски, да цъкам по разходки пролетно.. чакам ги.
[video][/video]

# 1 428
беше единствен чифт, преди малко ги взех

Иммаше яке в линка и още е налично.
Simple Smile..поне на мен такова ми излезе, а може и аз да съм натиснала друго...

# 1 429
предния линк в темата е якето на hechicera_ и то наистина е налично
не съм пускала линк на яке

# 1 430
Значи в мен е грешката, извинявам се.

Пуснах една пола която отдавна ми е в любими. Като гледам, на мен ще ми е до средата на прасеца, ще си я нося като тип ала солей дългичка...Grinning
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/about-you/pola-gwen-12442140?utm_medium= … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/about-y … ola-gwen-12442140

# 1 431
За подплата на кожено яке- имам предвид само внимателно в замърсените участъци,ако подплатат не е много плътно по якето е възможно с минимално мокрене на кожата. Не казвам,че е лесно... ..

# 1 432
Иначе препоръчвам препарата на лидъл за кожа, кафява бутилка. Явно съм мазохист и нося много светли кожи и ми е изчиствало светли колани, чанти и тн. Редовно спасявам и по колата облицовките, че на вратата става чернилка, а е светъл беж. Светват и не се втърдяват. Само го разреждам, на около Simple Smile, като ми падне пердето и течен сапун добавям няколко капки

# 1 433
  • София
Аз идвам да се похваля с последните пристигнали неща.
Раничката на Desigual
Скрит текст:
Може би във физически магазин ще ми се стори малка за парите, но сега, когато я получих я харесах много ♥
Беше опакована в найлон с хартия вътре и на всеки цип поставени хартийки с тиксо, 99% не е носена от някого Wink

Най-много обаче се зарадвах на саката, които бях поръчала "ей така, за да допълня", за да хване кода за - 25% и защото много искам да имам нещо такова цветно + опция да върна едното. Да, ама не - много са свежарски, нещо няма да връщам, а и ми стават Smiley
https://www.aboutyou.bg/p/only/bleyzar-lana-berry-12745905
това оранжевото ми излезна към 20лв
https://www.aboutyou.bg/p/only/bleyzar-lana-berry-12744707
цикламеното около 35, за такива пари хората си купуват тениски от реален магазин Simple Smile
Благодаря ви за споделените кодове и линкове, момичета! Flowers Hibiscus

annysy , отговарят ли саката на размера си? Пише, че са свободна кройка, не обичам много овърсайза......при теб как са?

# 1 434
  • София
annysy, да са ти честити придобивките, хубави са Sunglasses
Аз скоро си взех този блейзър, но го върнах. На живо цветът е по-различен..военен.. и приличах на подполковник Smile
https://www.aboutyou.bg/p/only/bleyzar-elly-7683720

# 1 435
barbie2009, elix, благодаря! ♥
Цветовете са като на снимките, за мен са много свежи.

Аз съм си много голяма и ...размерът, който по принцип нося ми стана, да, може би са идея малко по-широки, но пък мен ме устройва да не са прилепнали, спокойно ги закопчах с плътна блуза при мерене. Сега се замислям, гледайки манекенките, че на по-едър човек самия модел стои по-добре. На тях са им малко като...взела съм на заем сакото на кака Wink

Да се вдключа в дискусията за прането на коженете якета и маратонки. У нас ги пере мъжът Simple Smile На старата пералня, на която преди доста години и изгоря нагревателя е инсталирана из приземието ММ нали топла/хладка вода от бойлера, слага течен препарат за пране и пере всичко такова. Якетата обърнати, закопчани и после ги суши на закачалка - нищо развалено няма. Маратонки във всякакъв вид и цвят /разделени/ се перат най-редовно.

# 1 436
Някой има ли дрехи на Springfield?
Харесах си риза и според съветника xs е моят размер, което много ме съмнява.  Имам само една блуза фина плетка от TT, другите са S.

# 1 437
Интересна работа. Вчера във връзка с поста на hechicera_ тръгнах да гледам моето Навахо кой модел е, че е вталено и по мен. Да, ама не мога. Поръчките си виждам само до април 2023. Така от компютър и от приложението. А доскоро можех да видя от първата насам. Та си мислех, в случай на рекламация, ако не мога да видя назад 2 години какво ще кажа? "Аз си купих едно нещо от вас, ама не помня кога, нито номер на поръчка знам".

# 1 438
Явно и за дрехите, както за електроуредите,ще трябва да си пазим бележките.
И при мен е така.

# 1 439
Явно е някакъв бъг. Без проблем отварям до първата си поръчка. Отделно и мейл се получава за поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт