Отговори
# 615
Днес Афра има парти ,нали снима марката Елидор ,та в четвъртък както ние викаме все нещо има

# 616
И още по-гадни неща пишат, не е всичко, дето са споделили момичетата.

Афра днес снима с Елидор, така ли?

# 617
И още по-гадни неща пишат, не е всичко, дето са споделили момичетата.

Афра днес снима с Елидор, така ли?

# 618
Ще има още много лоши неща, защото се готвят за трети сезон!!! Дано не се появи силна конкуренция, че са си заминали. Просто имаха късмет, че тази година нямаше силни нови сериали.

# 619
Те първа ще им почне конкуренцията,новия сериал на Чачо ще ги смачка, отделно шербета дето ще дърпат 😏

# 620
  • Яко в Матрицата...

# 621
Сташе, пусни спойлерите, моля те, че нямам време да ги търся Kissing Heart

Афра има презентация днес, а не снимки. Някакъв ресторант откриват май.

# 622
# 623
Скрит текст:
От това което чета и виждам в последните седмици, мисля да не би Афра ще се оттегли от екипа на сериала, и да не иска да подпише за 3 сезон. Причината може да е конфликт, може да има нови предложения, може трето... Но за това са силните индикации напоследък. Затова е новата, намалено екранно време на Сейран и т.н. Да видим дали ще позная. Извинете, ако ви развалям розовото на очилата, затова сложих скрит текст, но има нещо. Иначе защо ще я държат настрани, едва ли е да си почине и наспи добре? Всъщност този път се надаявам да греша, и да ги видим скоро заедно Сейран и Ферит.

# 624
Поста в Х е изтрит вече, обаче рускините от вчера пишат същото.

Скрит текст:
Ще вдигаме сватба с Невра

# 625
В Туйтър само ми излезе че 33-34 епизод били посветени на новата му муза… ще повърна то момичето за това е писала къде е Сейран в цялата картинка, дано и на нея и вкарат някой хубавец…иначе и на мен ми намирисва на раздяла със Сейран друго логично обяснение не виждам

# 626

Ако Афра напусне,сериал няма с една дума ,запомнете го. Много ще згубят. Ферит е никой без Сейран. А Мерт не ми се вярва че ще си играе с Бетюл

# 627
Скрит текст:

Днес снимат в някаква гора  Белград

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 13:45 от Kirilovaa98

# 628
Скрит текст:
Предполагат, че е сцената с отвличането на Кязъм, после сцени в болница щяло да има. Други си мислят, че катастрофа може да е, защото отвличането било планирано да се снима другата седмица

# 629
Скрит текст:

Днес снимат в някаква гора в Белград
Къде е Истанбул, къде Белград 🤦‍♀️
В Истанбул няма ли гори.... 

Днес не почиват ли ?

Общи условия

Активация на акаунт