Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 309
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 705
Мисля, че детската градина не е същата, в която ходи и малкия Дани. Емилия каза, че градината отново е частна, а малкия Дани е в държавна детска.

Quest използват базата на държавна детска градина. Във Фейсбук страницата им е пълно със снимки на дечицата. Ето го Дани с баба Сийка. Ако разгледате и други снимки ще видите, че дворът е същия като от сторито на Емилия.

# 706
Скромна, както винаги е Насето Grinning Техните приятели са на Малдивите в момента.

# 707
Мисля, че детската градина не е същата, в която ходи и малкия Дани. Емилия каза, че градината отново е частна, а малкия Дани е в държавна детска.

Quest използват базата на държавна детска градина. Във Фейсбук страницата им е пълно със снимки на дечицата. Ето го Дани с баба Сийка. Ако разгледате и други снимки ще видите, че дворът е същия като от сторито на Емилия.

Наска явно е дръпнала цялото си семейство от Смолян да помага тук.

# 708
Атанаска очевидно е излъгала, защото беше казала, че ще бъде в държавна. Типично в нейн стил.

# 709
Даниел, освен травмите в детството,  има още една травма, въпросната му приятелка Велислава, той казва, че имали 12 годишна връзка,  забременяла от друг мъж и така се разделили. А той много е искал дете/деца и я 'обработвал' на тази тема (не физически - каза.)

# 710
  • София
Скромна, както винаги е Насето Grinning Техните приятели са на Малдивите в момента.

Оф ма и Насето една 😄

Не е нормално сайта ти да крашва, ако знаеш че се очаква голям трафик. Има как да се предпазиш от такива неща, но трябва я акъл, я да си платиш допълнително. И със сигурност не си говорим за вълните от потребители, които големи магазини получават при черен петък или нещо подобно.

# 711
Освен Насето доста други инфлуенсъри (Валери, Симеона, може да има и още) качиха рекламни клипове за съответния сайт, но нека я оставим да си мисли, че всичко се крепи на нея..Laughing

# 712
Както винаги скромна. Ама така е - скромността краси човека.

# 713
Малко се обърках. Еме след смяната ли е в една градина с Дани?
Нали в началните епизоди още, когато се появи Емилия ги дадоха с Монако как взимат децата от една база?

# 714
Емилия нямало да обяви локацията на детската градина,но иначе ни я  показа.Като не иска да разкрива подробности защо въобще коментира.Какво ги интересува хората Емели къде е на градина,че да ни информира,че я е сменила.Или искаше да ни покаже,че с Дани пак са в една градина,или просто няма какво да снима.А може и Даниел да е настоял децата да са в една градина.Все пак е по-лесно за водене и взимане когато Емели е при него.Предполагам,че той плаща таксата,така че каквото той реши става.

# 715
Е сигурно ще я питат хората. Може да има отстъпка за второ дете и са се възползвали. Даниел беше водил Дани на градина и Емели беше с тях и тя каза, че иска да е групата на врабчетата. Бамбу е е и по скъпа. Все пак Даниел плаща градината.

# 716
не мога да разбера защо са тези постоянни лъжи. Защо й е на Наска да лъже, че били записали Дани на държавна градина, като градината му е частна?

Имайки предвид, че Абдовица е точно до Дружба е нормално Даниел да иска и Емели да на градина в Дружба, особено ако той плаща таксата на градината. Бамбуу наистина е по-скъпа градина, даже съм се чудила дали Наска не е правила проблем защо Еме е в по-скъпа градина от бебе дани.

# 717
Нали е спестовница
не мога да разбера защо са тези постоянни лъжи. Защо й е на Наска да лъже, че били записали Дани на държавна градина, като градината му е частна?

Имайки предвид, че Абдовица е точно до Дружба е нормално Даниел да иска и Емели да на градина в Дружба, особено ако той плаща таксата на градината. Бамбуу наистина е по-скъпа градина, даже съм се чудила дали Наска не е правила проблем защо Еме е в по-скъпа градина от бебе дани.

# 718
  • София
Изгледах и аз най- накрая подкаста с Емилия. Много ми допада гледната и точка за живота. Изглежда човек , с който  е леко да се комуникира,  има самоирония. Симпатична ми е определено.

# 719
  • София
Емилия нямало да обяви локацията на детската градина,но иначе ни я  показа.Като не иска да разкрива подробности защо въобще коментира.Какво ги интересува хората Емели къде е на градина,че да ни информира,че я е сменила.Или искаше да ни покаже,че с Дани пак са в една градина,или просто няма какво да снима.А може и Даниел да е настоял децата да са в една градина.Все пак е по-лесно за водене и взимане когато Емели е при него.Предполагам,че той плаща таксата,така че каквото той реши става.

Видя се двор и част от сграда. За Вас не знам, но аз не бих я разпознала тази градина никога 😄

Общи условия

Активация на акаунт