Къде срещате нови мъже?

• 33 063
  • 880
  •   1
Отговори
# 105
Тиндър продължава да държи първенството сред онлайн ап-овете, а през 2023, статистически, най-много двойки (в US), 39%, са се запознали онлайн, тенденция възходяща.
Така че Тиндър си е доста релевантен.
https://hackspirit.com/online-dating-statistics/#:~:text=Recent% … ey%20met%20online.

# 106
  • Out of the Mix
Един мъж и да не е толкова привлекателен на пръв поглед, може да ти стане впоследствие- с характер и отношение.  Това за мен винаги е било по - важно. Ще каже човек, че само с такива от червения килими сте били.
Не съм съгласен.
Освен, ако не говорим за компромисна връзка, само да си във връзка.
Вярно, че отношенията еволюират, хората се променят, но ако в самото начало няма привличане, харесване и от двамата, което да прерасне в здрав секс, после споделено домакинство, ако се търси от двамата сериозна връзка, семейство и т.н., рано или късно ще се разделят.

Предишно гадже така беше с предишния си - не толкова привлекателен, даже никак атрактивен, или във форма, но доброто отношение. Споненаваше го само с добро, даже още си го държи в приятели, но се разделиха, жената не беше влюбена, била е с него от "интерес", все пак чужденец, Швейцария, ала бала.

Никога не съм ползвал Тиндър.
Ясно е, че в приложенията, и в пространството, като цяло, има всякакви.
Повечето категорично не стават от всякакъв аспект, отсяването колкото и да е лесно, толкова и отнема време.
Това е подходящо за много ангажирани хора, нямащи къде да срещат потенциални партньори, или отчаяни и мързеливи.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 09:53 от Revoker

# 107
Тиндър продължава да държи първенството сред онлайн ап-овете, а през 2023, статистически, най-много двойки (в US), 39%, са се запознали онлайн, тенденция възходяща.
Така че Тиндър си е доста релевантен.
https://hackspirit.com/online-dating-statistics/#:~:text=Recent% … ey%20met%20online.

Много интересен линк, благодаря!

# 108
  • France
Бизи, за пореден път цитираш сурова информация без да я сложиш в контекста. Тоест създаваш information bias. За човек, който уж работи с анализ на статистически данни - е много леко.

# 109
По-трудно им е на мъжете в платформите за запознанство, защото числено превъзхождат жените (написах го вече - 3:1), и, както се спомена, жените сме по-избирателни от мъжете.
Нормално е жените да са по-избирателни и с по-високи критерии, особено при положение, че една жена, стига да изглежда горе долу добре и да се поддържа, ще има сигурно стотици навитаци.  На мъжете не им пука дали жената има готина работа, дали живее при мама и дали изкарва добри пари. От друга страна, ако един мъж иска връзка, единствено външният му вид няма да е достатъчен. Трябва да се е развил малко или много в живота си, да има доходи, да не живее при мама и т.н. - а това си проличава много бързо, дори и в платформите за запознаства като Тиндър.

# 110
  • София
Контекста е в България. Между другото, без да претендирам за точност, мисля че мъжете от малки градове ползват аповете повече.
За жените не мога да дам мнение, тъй като нямам никакви наблюдения.
Напротив, на мъжете им пука много къде живее жената.

# 111
Ми не, не ни пука. Да, улеснение е ако живее сама, но нищо повече. Не е като да я наричаме ехидно мамина дъщеричка и да я отрежем заради това.

# 112
  • Далечният изток
Скрит текст:
Един мъж и да не е толкова привлекателен на пръв поглед, може да ти стане впоследствие- с характер и отношение.  Това за мен винаги е било по - важно. Ще каже човек, че само с такива от червения килими сте били.
Не съм съгласен.
Освен, ако не говорим за компромисна връзка, само да си във връзка.
Вярно, че отношенията еволюират, хората се променят, но ако в самото начало няма привличане, харесване и от двамата, което да прерасне в здрав секс, после споделено домакинство, ако се търси от двамата сериозна връзка, семейство и т.н., рано или късно ще се разделят.

Предишно гадже така беше с предишния си - не толкова привлекателен, даже никак атрактивен, или във форма, но доброто отношение. Споненаваше го само с добро, даже още си го държи в приятели, но се разделиха, жената не беше влюбена, била е с него от "интерес", все пак чужденец, Швейцария, ала бала.

Никога не съм ползвал Тиндър.
Ясно е, че в приложенията, и в пространството, като цяло, има всякакви.
Повечето категорично не стават от всякакъв аспект, отсяването колкото и да е лесно, толкова и отнема време.
Това е подходящо за много ангажирани хора, нямащи къде да срещат потенциални партньори, или отчаяни и мързеливи.
И аз така мисля, даже по-скоро съм за отчаяни, но и аз никога не съм ползвала никакви приложения за запознанства. Просто не съм търсила, не ми се е налагало, но даже и от любопитство не съм. Даже честно нямам идея какво представлява. А и съм от "старата генерация", като бяхме млади нямаше интернет, форуми и приложения. Сега обаче съм твърдо ЗА запознанствата онлайн. И както съм казвала и в други подобни теми, достатъчно е да общуваш, дори и виртуално, с много и с различни хора, обогатяваш се, виждаш хора и ситуации, които никога не можеш да срещнеш в живия живот. Не отчаяно да търсиш гадже и във всяко момиче да виждаш майката на децата си, но най-малкото по-скромните и без самочувствие да тренират комуникативността си.
Не знам какво значи "не стават". Верно има по-смотани и .... много смотани Simple Smile, ама и те сигурно могат да намерят с кого да общуват. Просто не трябва да стоят и да си казват Не нищо няма да стане, хич да не пробвам, а да работят върху себе си, върху самочувствието си, има начини, знам го от собствен опит. На мен лично образованието и работата ми дадоха много увереност и самочувствие и в личен аспект.

# 113
Искам да споделя колко потресена съм какво чета на тема мъжете и жените интимно от хора, които следят Джордан Питърсън. Бих ги питала тези хора как точно следят Дж.П., защото ама грам не си личи, но ...няма да питам.

# 114
  • София
Абе след около 30 и за двата пола не е много гот да живеят с родителите.
По отношение на мързел или отчаяние. Глупости. Просто реален поглед на нещата. Примерно жената Х работи само с жени, на смени, почива през седмицата.
Мъжът У работи само с мъже, също на смени.
Такива са хиляди хора. Къде да се срещнат, освен онлайн?

# 115
На много малка част от мъжете след 25-30 години не им пука за социалното, финансово и пр. положение на жената, по мои впечатления.

# 116
  • France
Моите впечатления са точно обратните. Когато почват да се заглеждат за сериозна връзка, започват да подбират -> нормално, хубаво е е, когато в една връзка партньорите са на едно интелектуално ниво. А то от само себе си предопределя соц статуса.

# 117
  • Out of the Mix
Скрит текст:
По-трудно им е на мъжете в платформите за запознанство, защото числено превъзхождат жените (написах го вече - 3:1), и, както се спомена, жените сме по-избирателни от мъжете.
Нормално е жените да са по-избирателни и с по-високи критерии, особено при положение, че една жена, стига да изглежда горе долу добре и да се поддържа, ще има сигурно стотици навитаци.  На мъжете не им пука дали жената има готина работа, дали живее при мама и дали изкарва добри пари. От друга страна, ако един мъж иска връзка, единствено външният му вид няма да е достатъчен. Трябва да се е развил малко или много в живота си, да има доходи, да не живее при мама и т.н. - а това си проличава много бързо, дори и в платформите за запознаства като Тиндър.
От призмата на житейския опит категорично ми пука дали работи, живее сама, има изградени навици, поддържа се, живее здравословно, има нормални ценности, за да поискам да имам връзка с нея, след първоначалното "уау колко си красива в главата".
Това няма нищо общо със стандарта на живот.
Смятам, че коментираме при наличие на някаква база и зрели индивиди след 27-30 годишна възраст.
Деца на 20 и студенти са друга категория. Там изобщо не става дума за сериозни връзки, но след една определена възраст много неща би трябвало да са налице.

# 118
  • София
Разбира се. Хората си търсят хора от тяхната черга. Общо взето, да са на едно положение с работа, местоживеене, виждане за деца...

# 119
  • Out of the Mix
На Бизи ще кажа да ми има доверие, че и мъжете подбираме и то сериозно.
Именно това дава възможност един мъж без скруполи и притеснения да излиза с жени във възможно най-широк диапазон 20-45 г., което да го обогати достатъчно, за да може във времето да припознае своя човек и нещата да се случат непринудено и от само себе си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт