Термин Август 2024 ♥ - тема 2

• 40 970
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Gerta, радвам се, че се чувстваш добре в Надежда. И аз съм била пациентка на д-р Кръстев, даже ми е правил и хистероскопия, но по стечение на обстоятелствата смених клиниката и не съм се връщала повече там, освен за чхг тест, който излиза наистина за отрицателно време.

# 631
Някой с грам + коки? На мен ми излязоха резултатите, пак ще се блъскам с антибиотици, за съжаление…🥹

Как ги хващам толкова бързо тези кандиди, чудя се..

# 632
За жалост, момичета, бременните са предразположени към гъбични инфекции. С миналата бременност и мен ме изненадаха,а не правех нищо по-различно от преди,даже се пазех от басейни и всичко. Докторът ми обясни, че е нормално и да не се притеснявам. Сега чакам и моята микробиология,да видим при мен какво ще изплува...

# 633
Най-коварно е бактериална инфекция. Аз имах безсимптомен цистит миналата бременност, като изключим втвърдявания на корема и добре че акушерките ме изпратиха на тест, накрая родих на антибиотика още.

# 634
Най-коварно е бактериална инфекция. Аз имах безсимптомен цистит миналата бременност, като изключим втвърдявания на корема и добре че акушерките ме изпратиха на тест, накрая родих на антибиотика още.

С миналята бременност, постоянно бях гъбясала..въпреки че съм се пазила от всичко+пробиотици, без сладко и без тестени..нямаше ефект..родих и пак бях с Аб..беше ужас

# 635
Аз в момента съм на антибиотик заради ешерихия коли , но лекаря е на мнение , че сигурно пак ще се възвърнат след време.Много са упорити.Дано не рефлектира върху бебето.

# 636
Здравейте!!!
Включвам се с новини от днес.
Направиха ми скрининг-а и ми взеха кръв за тризомия 13, 18, 21, + PES- "Синдром на задна енцефалопатия", очаквам резултати в следващите десет дни.
Професорката, която беше на смяна и ме прегледа на ултразвука, каза че всичко е наред, и че бебетата се развиват чудесно.
Исках да платя за разбиране на пола. Имах възможност с кръвта която ми взеха, макар че можело само на едно, да се каже с този тест....., но тя каза че няма нужда, защото вижда чудесно и очакваме ДВЕ МОМЧЕНЦА Simple Smile)) . Много съм доволна от днешният преглед. Надявам се тези дни да чуем, още добри новини от Вас, и да разкрием още полове 😍
Поздрави на всичкии !!!

# 637
При пренатест на близнаци , ако се засече У хромозома, няма как да кажат дали е и за двете бебета.
При нас беше така.В последствие бяха момче и момиче , но момичето го установиха в 26-та седмица със сигурност.

# 638
При пренатест на близнаци , ако се засече У хромозома, няма как да кажат дали е и за двете бебета.
При нас беше така.В последствие бяха момче и момиче , но момичето го установиха в 26-та седмица със сигурност.

Да, и тя каза така.... Видя ги на ултразвука, каза че дипломата си слага.... 💙💙💙 Все пак е професор, мисля да и се доверя... Simple Smile)))

# 639
Здравейте и от мен! Колко много сте изписали за два дни, прочетох ви всички 😀
Твърдението,че жените сме силния пол,определено е вярно. Не мога да повярвам колко сила има в една майка ( дори и все още неродила такава)
Голяма опора сте и се моля финала за всички ни да е безкрайно щастлив.
Накратко и аз минах втори преглед вчера и бебчо отговаря на 8г.с + 3. Видяхме го как мърда и дори движи леко крачета. Оказа се че е “едричко” 😂 поне така каза докторката. Имам записан бхс за 5-ти февруари при друг доктор,но се опасявам че тогава ще бъде рано за морфология. Решили сме така или иначе да отидем и да видим какво ще каже доктора.
Иначе относно храненето, видях че много от вас за писали за непоносимост към месо. Аз не мога да си представя никакво месо от няколко дни,единствено все още хапвам риба. Ям си въглехидрати мисля доволно 😂 иначе днес пуснах пкк и урина и слава Богу всичко е ок засега. Иначе моето здравословно хранене започва всяка сутрин с новия ден,но все не успявам 😂🤦🏽♀

# 640
  • София
Моята следяща позна пола и на двете ми дечица още от 12та седмица, после само се потвърждаваше. Аз пък си бях усетила от ден първи какви ще са, сега за третото пак имам усещане, но ще видим. На 30.01 ми е прегледа и си ги броя дните. От два дни ми премина ужасната умора и се надявам вече да не се появи. И апетитът ми се връща постепенно.

# 641
Деси и Sunshine какви хубави новини. Все такива да носим всички!🍀

# 642
  • гр. София
Деси, прекрасни новини! Честито! 💙💙
Две братчета, които заедно ще си играят и ще правят пакости. Grinning

Надала, прегръдки и много положителна енергия от мен, както и вяра, че всичко ще е наред! Hug Само хубави новини да имате оттук нататък! Heart

Болните - да се оправят бързо! Някакъв ужас е наистина в момента с всякакви върлуващи гадини. Confused В такива моменти се радвам, че малчо не ходи на градина Grinning, ноо някой ден и това ще дойде.

ПП За храненето се успокоих, че не само аз съм яла KFC. Grinning А да не казвам и колко пици, дюнери, бургери, сандвичи, баници и кроасани съм изяла откакто съм бременна… Миналата бременност се хранех доста по-здравословно, сега го карам малко през просото, но трябва да се стегна.

# 643
Момичета, четох, че при грипна епидемия се преустановяват плановите женски консултации на здрави жени. Това вие как го разбирате? Няма да мога да отида да се прегледам с направлението което е за ЖК ? Но евентуално мога да си платя ? Малко тъп въпрос, но чакам прегледа с нетърпение, за да видя дали всичко с бебето е наред и се зачудих, дали ако за София-град обявят епидемия, ще ми отпадне часа.

# 644
Относно храната аз съм точно обратното на вас Grinning
Ям мноого малко неща и то само полезни, изобщо не ми се дояжда пица, сладко или нещо вредно. Дори се чудя със сладкото какво стана Confused А месо- по принцип не ям , но ми казаха, че не е проблем, даже с днешните меса е по-добре да не ям Grinning

Общи условия

Активация на акаунт