Ето кой посреща и изпраща гостите на Турция на входа и на изхода на тяхното летище.

Това, което Миси е качила по-горе, го качвам и аз. Няма по-добър отговор от този на Керем, относно слуховете за подновяване на връзка със Серенай.

Здравейте! 
пчеличките
, Váratlan hiba történt, kérjük próbálja újra. [XML_001] Виртуал ме /ни уведомява, че е възникнала грешка ..., но във фейсбук странацата на Турски Сериали е изгледан от множество ..., което ми напомня на некоректни хейтъри!

много мила снимка. Някой има ли информация за историите на кучетата на Ханде? Търсила съм, ама ударих на камък. Този не ми изглежда породист, Азул е ясно, че е породист.

Прекрасен нов дом на още по-високо! 

Благи, така накратко се обрънах към БлагаВест! Относно информацията ѝ за поста на Керем с който опровергава мълвата за сближаването му със Серенай.

специално за теб - непубликувани досега снимки на Бурак Дениз от фестивала DIAFA:

:

направи ми впечатление, че ти приемаш лошия вариант на финала на "Друг човек" - Кенан мъртъв, а Лейля полудяла - с посттравматична психоза.
добави нещо към моя финал и ще се усмихнеш!
Нямам против и да е умрял, но не ми хареса Лейля да носи отговорността за смъртта му. Можеше по друг начин да го "убият". 
Препоръчани теми