Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ами не знам, така съм разбрала.

# 256
От DP зная, че някои аромати, които се предлагат в Турция няма как да бъдат предлагани в Бг. Още тогава не разбрах защо, тя вероятно казуса със ЗАГ е същия

# 257
  • Deutschland
В случая обаче Заг са българска фирма. Нормално е да вземат да предложат Portrait of a lady и на българския пазар.

# 258
Относно Portrait of a lady,аз взех от размяна Артист 1 на Алхамбра(нали поръчах,но моя не дойде😁😀)... Направо се размазвам от кеф....Много,много добър...На дрехи стои до пране. Не знам защо ,но адски много ме препраща към Еликсира на Ермес. Не че са еднакви,но носят някак един и същи вайб...Вероятно заради Елеми-то. Но много ми харесва....
Друго ,което установих- нали к6пих Amberley ombre blue на Алхамбра,който трябваше да имитира Patchuli Ardent Guerlain.Да,ама не...Размених го. Обаче в един магазин тествах на Guerlain Encens Mythique и направо се потресох🧐- същото като Алхамбрата😂😂😂😂😂😂

# 259
  • Burgas, Bulgaria
В случая обаче Заг са българска фирма. Нормално е да вземат да предложат Portrait of a lady и на българския пазар.

Отдавна го предлагат и у нас. https://zagzodiak.com/parfyumi/nishova-selekciya-parfyumi/parfyu … zag-zodiak-563-pl Heartpulse Flowers Hibiscus

# 260
Здравейте,момичета.Днес се престарах!Мейкъп пуснаха доста неща,които принципно се купуват за секунди.Успях да се наредя за Алхамбра-Порто Нероли за 36 лв 🤩
Взех и една Минерва(съмнявам се да я докарат до Marfa)28лв🫣
Обаче дебна от толкова време
Khadlaj La Fede Aura Kiss Of Rose
Супер е парфюма!!!!Реплика на Киали ейпъл да кажем 85-90%,а цената му е 🤯 23 лв.
И последното беше la fede intoxicated (евтин angel share) 50лв.
Принципно не го харесвам,но в комбинация с Киалито съм влюбена в аромата.Сега го смесвам с Латафа Кхамрах и е топ.Ще видим с този как ще е .

# 261
  • Deutschland

Отдавна го предлагат и у нас. https://zagzodiak.com/parfyumi/nishova-selekciya-parfyumi/parfyu … zag-zodiak-563-pl Heartpulse Flowers Hibiscus

Интересно. Всяко лято получавам актуалните списъци от базата, в която произвеждат парфюмите и никога не съм го срещала в тях.

# 262
Оф, на този Артист 1 на Алхамбра много му се чудя, но така и не разбрах каква точно е пирамидата му. В три различни сайта има различни характеристики. Не изцяло, а само елементи, но са достатъчни, за да ме разколебаят. На едното място пише, че има и канела, и карамфил, и мускус, което за мен е прекалено. В друг сайт пише, че има само канела, в трети, че има само карамфил... а ароматите в пирамидата са на различни места. Като цяло мога да издържа канелата (ако изобщо я има)  във връхните нотки, но не и в средните. А много обичам Еликсира на Ермес (барабар с цялото му семейство), ама много.

# 263
  • Варна
Добър вечер!
Ама още ли не спите, не се накупонясвахте младите, ей!
Аз днес изключително непланувано и импулсивно се сдобих с този:
https://www.latelierparfum.bg/605-50-ml-paco-rabanne-one-million-royal-2023
От един кауфландски изнесен щанд. Май във всички магазини присъстват.
От доста време се надявах, някой да го пусне, я ЗАГ, я Рефан, я Гиза, я Мартинез......тези Latelier ги бях позабравил заради доста високата цена. Но този определено си заслужава според мен. Много сполучливо копие на оригинала, много траен и на кожата ми, и върху дреха. Не излъчва бясно, около средното ниво е.
Относно аромата, нещо като кръстоска на Paco 1 mln Lucky/Elixir/armany swy с paco invictus Victory да речем. Хем сладък, хем обаче смекчен, малко какаов, приятно дървесно-подправъчен. Доста изискано стои и след 1Million Prive, този е най-стилен, официален и израснал аромат. Много високо го оценявам.

# 264
  • София
Отворих английския сайт на Заг, ами имат неща, които ние не сме и видяли. Защо така ни подценяват? Нещо по - долни ли сме или? За износ правят парфюми, които изобщо в България ги няма.

https://perfumeszagzodiak.co.uk/

Така е и с парфюми, които се предлагат в Лидл. В БГ не сме виждали парфюми, които се предлагат в други държави в Лидл.

# 265
  • Deutschland
И аз почти не ги виждам, защото в нашия Лидл зареждат веднъж на високосна нещо, извън обичайния им асортимент.

# 266
  • София
Чула съм, че в Лидл в чужбина пускат страхотни имитации на хитови парфюми. Търсих парфюми в един малък Лидл в Солун. Нямаше избор. Нямах време да ходя до по-голям филиал.

# 267
Миналата година докато в темата дискутирахме Wood sage and Sea salt, който само Jenny Glow го имаха, видях точно него в нишовата селекция на сайта на Заг. Но като писах на Иво в Базар за него, каза че не го предлага.

# 268
POAL на Алхамбра (Artist 1), както съм казвала и преди, за мен е страхотно попадение - траен, излъчващ, унисекс, но според мен клони към дамски. Аз усещам карамфил. Като любител на белоцветните парфюми, никога не съм си мислела, че ще харесам тази тъмна роза, но парфюмът ми е един от любимците от много време насам. Много добре е направен, познавам оригинала, който съм имала в немалко количество. Смело, за който се чуди. 💕

# 269
AsyaR, ако харесваш Еликсира,ще харесаш и този.,.Аз не усещам ни роза,ни канела, ни карамфил.....😁😁😁😁. На мен тоя парфюм ми дава едно "студено усещане", вероятно заради смолата...В базата ми е сходен със Пантерата(заради дъбовия мъх).. .Предполагам ще ти хареса,но все пак....🤔🧐
https://www.orientaldream.it/en/maison-alhambra/maison-alhambra- … -1-edp-100ml.html

Общи условия

Активация на акаунт