Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • BG-DE
Да, пращат проба но при мен връщането не е така удобно като в България, но ще го мисля като дойде. Изгледах няколко ревюта в YT, всички много го хвалят, ама може ли да им се вярва на тези инфлуенсъри 😃

# 421
Аз имам Lattafa nasheet,  който го водят клонинг на  Ani ( не съм пробвала оригиналът ) На мен ми харесва, унисекс е , цитрусово начало със джинджифил,  ванилия. Не е тежък, средна трайност.

# 422
Понеже нещо се опитвам да се разболея и ми е тъпо реших да се утеша като поръчах Ani Nishane от Дивайн, обаче не познавам аромата, може ли някой който го има или е запознат с оригинала да ми каже какво да очаквам 😊
Когато Ани стана голям хит в Бг го пробвах и си спомням само,че казах-много е приятен,лесен и нищо Уау Simple Smile Ооообачеее това лято Atti Green Heart си нямаше работа и ме напръска с Ани на Дивайн .... страхотеееен,вкусен.....аз усещам шоколад (светъл,млечен) и джинджифил.Много е мек,никаква острота,иде ми да го изпия.Колкото пъти съм излязла с него,толков апъти са ме питали с какво съм. Много е различен и запомнящ се,опияняващ е направо..както един човек се е изразил във Франгрантика- "Течен Крек,колкото повече се пръскаш,толкова повече се пристрастяваш". Та не знам до колко прилича Дидиан на оригинала,но определено ме впечатли повече Laughing

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 09:39 от Ре

# 423
  • BG-DE
Благодаря, и на мен това мнение във Фрагрантика ми направи впечатление 😊 А, Дидиан каква марка е?

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 18:59 от Menerva

# 424
  • Deutschland
Вероятно Дивайн.

# 425
Ани-то ми е голяма страст. Уникална мека и топла ванилия с пикатен наклон.. Много хубав, топъл аромат, обожавам го.. А за лятото Hacivat този е абсолютно унисекс с тръпчив мъх и ананас и двата са ми в топ 5.
Тези дни разносвам Babycat и libre intense и смело мога да заява, че и двата ще ми станат любими колкото Анито..

# 426
  • BG-DE
И аз така си помислих ама знам ли може нова фирма да е 😊 BTW в немската версия на Дивайн има 2 мнения за Ани и едното е, че в драйдауна е съвсем различен от оригинала 😊

# 427
Днес си взех пратката от Иво /Заг Зодиак/.
Понеже съм си купила чисто нови празни шишенца с помпа, поръчах от Иво направо от "пълнителите" /без спрей/ с ясното съзнание, че, ако не ми харесат, отиват в размените.
Бях любопитна за Tonka Cola Mancera и Signature Absolue Montblanc най - вече.
Tonka Cola е плътен аромат, смолист, тъмен, кадифен, упойващ...Абсолютен унисекс. Да, с напъване някой може да открие и кока - кола тук, но според мен има много повече  лимон, и мускатен орех, и амбра, и смола, и ...струва ми се и кедър...Това си е дървесно - амбров аромат. Канелата я обичам, но тук не я усещам чисто и това ме ...обезсърчава. Мисля, че на мъж този парфюм ще стои по - добре. Ще го пусна в размените, ако някой го иска - да пише. Липсват няколко капки от 50 мл. пълнител с накрайник за преливане.
Signature Absolue Montblanc ще си го оставя /поне за сега/. Симпатично и вкусно като начало, млечно с жълти цветя, свежо и леко сладко. Много ми харесват първоначалните нотки. Да, не е някакъв "пробив", напомня на много неща, дори на някой от Ейвъните, които съм имала /не мога в момента веднага да се сетя на кои точно/...Франджипанито, ванилията, крушата и туберозата звучат чудесно заедно. След 5 минути вече го няма това - яркото свежото и остава като втора кожа - приглушено - ванилия и тубероза...Ненатрапчиво, не изпълва помещението, стои на 10 см. от кожата.
За трайност не мога нищо да кажа, това са моите първи впечатления.

# 428
  • Пловдив
Здравейте, най-вероятно сте го коментирали, но рядко влизам в темата. Сега разглеждам сайта на Гиза и спрейовете са само в луксозна опаковка. Премахната ли е стандартния спрей като вид?

# 429
  • София
solar_fields и аз усещам така Signature в началото, но след час време започва да се вмъква една солена нотка, чак към водорасли избива. Нещо средно между олимпеата и парадисо азуро примерно.

# 430
  • Sofia
Преди няколко седмици тествах паралелно оригиналния Ани и този на Дивайн. Оригиналния, честно казано не ме впечатли толкова, колкото Дивайнския. Имаше нещо в него, което не ме грабна. Мъжа ми направо го оплю и превъзнесе този на Дивайн при сляп тест, а хич не ги харесва заради колекцията, която съм насъбрала.

# 431
  • BG-DE
Благодаря, значи наистина не е идентичен с оригинала 😊

# 432
  • Sofia
Поне за моя, сякаш повреден нос, има разлика. Някои нотки при единия са по-приглушени, други по- изразени. Но като цяло са доста сходни. Не го мисли, ще ти хареса много.

# 433
  • BG-DE
А-а не го мисля, просто ми беше любопитно на какво мирише 😊 За мен няма значение дали е близък до оригинала, защото така и така не го познавам, повече ме интересува дали е траен, че тези на Дивайн не блестят с трайност😊

# 434
А-а не го мисля, просто ми беше любопитно на какво мирише 😊 За мен няма значение дали е близък до оригинала, защото така и така не го познавам, повече ме интересува дали е траен, че тези на Дивайн не блестят с трайност😊
Menerva, ако не Ви хареса Ани на Дивайн, аз бих го пожелала (ако Ви се изпраща, когато се върнете в България).Flowers Hibiscus
Тествала съм оригиналът и бих го носила със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт