На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 093
  • 492
  •   1
Отговори
# 240
Трябва да работи бирарията като поддържа и менюто от "Патая".
Мъртвило си е зимата, но и на мене ми се ходи.
Даже бяхме мислили за посрещане на Нова година в "Бодуров" предишни години. Тогава работеше със сигурност. Сега не знам как е.

# 241
И ние няколко семейства приятелски се канихме да посрещаме Нова година там преди няколко години, бяхме звъняли на един-два хотела, нямам спомен кои, друг звънеше аз не се занимавах, но така и не стигнахме до някакво общо решение, но ще ми е по-нататък като идея.

# 242
Здравейте, обмисляме почивка през другата година в Китен Палас. Някой да е почивал там, моля за отзиви?

# 243
  • Буркина Фасо
кръчмата е в близост. ако сте с прозорец към нея ще хвърляте къчове заедно с посетителите ѝ  Simple Smile

# 244
Кючека в кръчмата спира по часовник в 23ч.

# 245
Знам че има кръчма наблизо, запозната съм с Китен. Интересува ме самия хотел, като база, стаи и изхранване, защото сме с малко дете и изказвания от сорта, ами има пържени картофи, въобще не ми допада. Това ми го казаха от друг хотел, когато попитах дали има нещо по-специално за децата.

# 246
Привет на всички!! Започнахте ли вече с огледите за тази година?! Аз планирам тази година ранно записване, само да подчертая, че за мен ранно записване е февруари-март, така че вече започнах ровенето. Тази година ще сме сами и търся нещо, в което децата ще имат забавления, нещо като детска анимация ще ми е от полза, както и басейн, това е тяхно желание още от миналата година. Загледах Куин Нели отново, както и Лотос. Та....да открием темата викам аз Simple Smile

# 247
Аз запазих в Куйн Нели декември. Мисля, че до края на декември им беше ранното записване с 20% отстъпка. Но аз ги следя във фб и там понякога пускат оферти. Миналата година бяхме запазили април, пак с някакво намаление. На нас си ни харесва там, за трети път ще ходим живот и здраве.

# 248
Само да питам за Куин Нели, басейна, който се води за възрастни, колко е дълбок, понеже сина ми е на 10г и вече не иска да е с нас в малкия басейн, където евентуално ще трябва да съм със сестричката му. Плува си сравнително добре той, но го е страх да е съвсем сам във водата. Та Това ми е най-голямото притеснение, понеже виждам, че единия басейн е отдалечен от другия.

# 249
Ами нормален е басейна, не от тези за плуване. Моя син само там влиза, когато сме ходили детския е бил студен. Може би 1.30м. до най -дълбокото 1.60м. Миналата година имаше и анимация и игри в басейна.

# 250
Благодаря, полезно ми е като информация, колкото и на някои да им се стори незначително. Харесва ми Куин Нели за сега съм се насочила натам, ще се ослушам още малко, и най-вероятно ще сме техни гости.

# 251
  • Резерват "Северозапад"
И аз запазих  Куин Нели още през ноември.
Миналата година бяхме в Панорама и много ни хареса, но сравних цените и Куин Нели ми излизаше почти на същата цена за по-високо ниво и резервирах там.

# 252
Явно там ще сме и ние, ослушвам се още, но като гледам няма да намеря друго място, с тези мои критерии тази година.

# 253
Този новият, Палмс бийч, има доста детски съоръжения и басейн голям детски, но отзивите миналата година не бяха хич добри.

# 254
Ние бяхме на Палмс Бийч миналата година в началото на юли.Нямаше гъчканица ,шезлонги имаше за всички и никой не мяташе хавлии да запазва .Водата беше много приятна за децата.На нас единствено не ни хареса ,че навръщане от плажа трябваше да катерим нанагорнище до хотела ,изморени и на слънцето .Затова останалите дни ги изкарахме край басейните.Тази година вече ще сменим курорта със Созопол в "Мартинез".
Между другото се разкарахме до "Куин Нели",че бях любопитна да го видя.Басейна детския се пада на сянка,мисля че ще е студена водата.А около големия ,нямаше чак толкова шезлонги ,ако хотела е пълен с хора.И самата поляна там и пространството се пада на надолнище.Освен това и Вълчан Войвода е близко ,та и музика ще си имате.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:25 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт