На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 34 818
  • 491
  •   1
Отговори
# 450
Дете на 14г е паднало нощес  от терасата на хотел в Китен. Било е детски лагер. Знае ли се кой е хотела?
Те не са много хотелите на 5 етажа. Грийн парк е едни от тях, но не значи, че е било там.

Не казаха дали е българче.
Преди имаше много русначета, сега украинчета.
Но тях сякаш по-здраво ги държат.
Сутрин ги изпъват да правят гимнастика на плажа. Едва ли при тази ситуация стоят до сутринта.
Ние сме по-либерални и учителите нямат толкова права.

Дано стане чудо и да се оправи детето без сериозни последствия. То е ясно, че и при благоприятно развитие, ще е дълго възстановяването.
Никога не съм бил привърженик на тези лагери, особено като виждам съвсем малки децица от чужбина. Китен уж е горе-долу спокоен от криминална гл.т., но все пак....

# 451
И аз сутринта прочетох, голяма трагедия наистина, дано детенцето има сили и се оправи....какво да се каже освен сили на родителите да имат....а хотела кой е идея си нямам 5 етажа, но не са много тези, които приемат лагери с деца.

# 452
Грийн Парк е хотела в Китен. Много жалко, дано се оправи детето. Българче е, май е от Банско.

https://www.zonaburgas.bg/na-detski-lager-bilo-deteto-koeto-padn … lo-do-intsidenta/

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 10:35 от Папунка

# 453
  • Бургас
Здравейте! Прочетох голяма част от коментарите в темата и не срещнах нито думичка за хотел "Елмар". Може ли почивалите там да споделят мнения - как е като локация, обстановка, обслужване? Никога не съм ходила в Китен и силно се надявам да ме очакват приятни емоции в градчето. Благодаря предварително!

# 454
  • В.Търново
Малък хотел, не претенциозен, няма много желаещи за него. Не рискувайте с него, ако имате все пак някакви очаквания.

# 455
Здравейте! Прочетох голяма част от коментарите в темата и не срещнах нито думичка за хотел "Елмар". Може ли почивалите там да споделят мнения - как е като локация, обстановка, обслужване? Никога не съм ходила в Китен и силно се надявам да ме очакват приятни емоции в градчето. Благодаря предварително!
Преди две години ходихме там. Лоша хигиена. Недобро обслужване. Мрачен интериор. Най-хубава беше храната, но не бих повторила.

# 456
Здравейте!Ние сме с дете на 5г.За втора година посещаваме Китен. Заведенията,които ни привличат с вкусна храна са: Рибарски хан, Оазис и снощи посетихме Воденицата,също много ни хареса. Накрая на главната уличка в Helena food bar, продават палачинки и гофрети,на доста достъпни цени в сравнение с други…чистичко е,работят две момчета и едно момиче,има масички за сядане,много вкусно.На южния плаж хапваме цаца и картофки от заведение Котвата, супер са,смятаме после да тестваме и обедното меню. Отседнали сме в къща за гости Сияние, доволни сме, чисто, уютно с голяма тераса и удобства .Единствено на хубаво фрапе не можем да попаднем 😂

# 457
Хубаво фрапе правят на второто плажно заведение след "Барът на гущера". Към него има малък детски кът от едната страна, а от другата продават плажни принадлежности. Държат го 2 мъже. 5 поредна година все от тях си взимам и досега не са ме разочаровали. Цена-6 лв.

# 458
И аз рядко попадам на хубаво фрапе, на повечето места са едни много воднисти, или пък нямат грам кафе в тях...миналата година си взимах от ресторанта към хотела и беше добре, но и аз честно казано рядко попадам на хубаво такова.

# 459
Потвърждавам, че фрапето е страхотно в барчето до Бара на гущера, и ние го пробвахме.

# 460
А в лунапарка, който е на ул. Странджа, всичко ли работи, някой ходил ли е, главно ме интересува, понеже съм обещала на децата бънджито, и онези водни топки.

# 461
  • Буркина Фасо
бачкат.  сега им е урожая.
а и да не бачкат няма да си отмениш почивката. Smiley

# 462
Бихте ли препоръчали малък семеен хотел, може и без басейн, непретенциозен, или апартамент,
но да е много близо до Атлиман? Някъде зад Теос или наоколо. Семейство с 2 деца.
Може и без изхранване
Преди много години имаше един сайт "Квартири" и там си намирахме, сега не знам къде да търся.
За септември, малко почивка от големите All inclusive хотели Simple Smile

# 463
Бихте ли препоръчали малък семеен хотел, може и без басейн, непретенциозен, или апартамент,
но да е много близо до Атлиман? Някъде зад Теос или наоколо. Семейство с 2 деца.
Може и без изхранване
Преди много години имаше един сайт "Квартири" и там си намирахме, сега не знам къде да търся.
Възможност за търсене на стаи, студиа и апартаменти колкото искате.
https://mob.pochivka.bg/apartamenti-kiten-t33
https://mob.pochivka.bg/kashti-kiten-t33
Под дадена обява в почивка.бг на картата може да се ориентирате къде се намира съответният обект.
https://www.noshtuvka.bg/stai-pod-naem/Kiten-Burgas/?s=%D0%B5%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 464
Може и без изхранване
Ние ходим всяка година в хотел Мария. Точно над станцията на МВР. Много сме доволни от хотелчето и е удобно за малки деца. Отсядаме винаги в новата част, за другата не мога да дам мнение.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 10:33 от Дамасцена

Общи условия

Активация на акаунт