Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 526
  • 934
  •   1
Отговори
# 375
Джоди, толкова се радвам за теб! Flowers Hibiscus Наистина идваш в правилния момент да ни ръснеш с малко позитивизъм! Nature Sparkles Пожелавам ти лека и безстресова бременност и лятото те чакаме с нааканите памперси! Nature Star2

# 376
Jo di ех, че хубаво! Честито, пожелавам ти всичко да е наред до финал! 💚
Темата изведнъж се раздвижи много, както беше затишие.. сега чакаме moonlit утре да даде едно показно за хубаво ЧХГ и дано да има поне още няколко такива новини до края ѝ 😊

# 377
Супер, Jo di, и аз те помня още от едно време и много се радвам, че след толкова преживявания са се получили нещата! Heart всичко да е наред до финал и след това!

# 378
Джоди, помня те! Много се радвам за теб, пожелавам ти леко раждане и пухкаво спящо бебе! ❤️❤️❤️

# 379
Джоди, колко хубаво! Много се радвам! ❤️ Да е всичко наред до успешен финал ти пожелавам!

# 380
Леле, Jo di, колко хубава новина. Heart Много ти благодаря за включването, точно от такива новини има нужда тази темичка, дано се увеличават. Пожелавам търпението ти и всичко което сте преминали през този период да се вънагради богато с едно здраво, пухкаво и лъчезарно бебе на финал. Hug Аз се чудех коя е тази жена, която така инкогнито ми лайква постове, а не се включва. Много се радвам за теб и леко раждане.

# 381
Честито, Джоди, и благодарим за хубавата новина! Толкова е хубаво да видим, че след всяка бура, винаги изгрява слънце! Пожелавам ти една прекрасна и спокойна бременност и едно сладко пухкаво бебенце на финала! Дай боже повече такива новини 🍀🙏

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 15:54 от miaa7

# 382
Прекрасна новина, Jo di! Лека бременност и пухкаво бебче на финал. Flowers Tulip

# 383
  • София
Jo Di, страхотна изненада! Пожелавам лека и безпроблемна бременност, с пухкаво и спокойно бебче на термин!

# 384
Jo Di браво, имахме нужда от такава новина!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и прекрасен финал! 🍀🍀🍀

# 385
Jo Di ❤️ Moonlit 🍀

# 386
Мисля, че съм в правилната тема, но ми кажете ако не съм.

Правим опити за бебе от малко над половин година. За съжаление поради професионални ангажименти често се е случвало просто да не сме физически заедно около овулацията, имало е и случаи с болести и тн. Аз започнах от самото начало да ползвам овулационни тестове, досега поне 4, може би 5 пъти сме нацелили със сигурност датата и е имало достатъчно опити около нея. Имало е повече опити, но 2-3 дена преди овулацията и не се е получавало. Цикълът ми е редовен на 25-27 дена, винаги, когато съм била на прегледи е имало овулация, не са отчитани никакви проблеми при мен, но не съм правила и задълбочени изследвания, а много неща не се установяват толкова лесно. Аз съм на 33, той на 38. Много се притеснявам, че не става и ми е доста криво, но не искам да създавам напрежение във връзката като започна да настоявам веднага за изследвания. Ако зависеше от мен, щяхме да ги почнем в самото начало, но приятелят ми никак не обича лекари и такова нещо само би го изнервило. Ще изчакам още 4-5 месеца и няма да имам избор. Просто ми е криво, защото около мен всички забременяват веднага сякаш. Съдя по това, защото бебетата са явно заченати между месеца около сватбата и в рамките на следващите 3 най-често. Винаги съм умирала от ужас, че почна ли опити за забременяване няма да ми се получи, и ето - баш така си става.

Моля не ме нападайте. Знам, че има жени, които се борят с години, но не мисля, че това омаловажава начинът, по който се чувствам аз в този момент.

# 387
  • Замък сред облаците
В правилната тема си, Рейна. Simple Smile
Изследвала ли си при себе си щитовидна жлеза, полови хормони витамини?
При 25-27 дневен цикъл на кой ден засичаш пика на ЛХ с тестовете (овулацията настъпва 12 до 48ч след него) и колко е дълга лутеалната фаза?

# 388
  • На изток от Ада
Jodi, помня те, успех!

# 389
Не съм изследвала наскоро. За последен път преди години (може би 3-4), тогава бяха перфектни. Нямам здравословни проблеми, не пия, не пуша.

Овулация засичам най-често на 14 ден (позитивен тест). Но варира де, някои пъти на 13, май веднъж само на 15. ЛФ варира 10-12 дни, миналия месец изненадващо 9 (25дена цикъл). Това ми се беше случило точно като започнахме да правим опити за бебе миналата година, нещо ми се обърка иначе точния цикъл, първо ми закъсня със седмица (много необичайно за мен, но ходих на лекар и овулация е имало), а следващите два цикъла след това бяха много къси, 23 дена с 9 дена ЛФ. След това по график 27 дена цикъл с позитивен овулационен тест на 14 ден. Покачване на стойността на хормона забелязвам обикновено до 2 дена преди позитивния тест, понякога дори само един ден и много бързо става позитивен.

Аз имам овулационни болки, ама тях ги усещам на няколко пъти по това време, та няма как да съм сигурна винаги кога е била овулацията. Но е имало случаи с доста силни и продължителни такива в деня на позитивния тест.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 16:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт