🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 24 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
И като казах айле да ви споделя една мечта. Да пуснат Гадар по някоя българска телевизия. Защото имам нужда от дублаж. Сега гледам семейството и на български и попадам на разговори, които не помня да са били със същия смисъл. Или може изобщо да не ги помня. Аз нали като го гледах и бях с температура, та може да съм бълнувала.
Гери, "Семейство" като свърши първи сезон го спират.

"Опасни улици" ще замести приключващия на 2 февруари (петък) първи сезон на друг турски хит - "Семейството". Сагата с Къванч Татлъту се налага да бъде прекъсната, тъй като последните ѝ епизоди все още вървят в Турция. bTV Story ще покаже развръзката на "Семейството" на малко по-късен етап.

На всичкото и отгоре лъжат. "Семейство", приключва тази вечер.

# 421
Ах! Не ги е срам! Премахнаха всички преводи, труда на хората отиде по дяволите, а сега и ще го спират!!!
Rage

# 422
Здравейте!

Нов ден с чашка ароматно кафе, поднесено от Мрачния с пожелания за изненади от FOX/NOW

# 423
За сега от Фокс ни обещават всяка седмица различно вълнение!
И това е нещо! Wink

# 424
Първата среща на Даган и Енвер. 💥
Единствената причина пътищата им да се пресичат е престъпление, засега!

# 425
Вчера писахме за актьора, който играе Енвер.
Нека да видим и кой е актьора, дал живот на Зафер, който вече приключи със снимките в "Gaddar"

Кой е Ердал Йълдъз, героят "Зафер" в сериала "Гаддар", откъде е, на колко години е?

Новият сериал на NOW TV "Gaddar" разказва история, която вълнува публиката. Зафер Бора, съперникът на Гьокхан, изигран от Чагатай Улусой в сериала, е един от най-мистериозните и страшни герои в сериала. И така, кой е Зафер Бора? Какъв е животът на Ердал Йълдъз, който го играе? Ето какво искате да научите...
Ердал Йълдъз, който играе героя на Гадар Зафер Бора: Той има тъмно минало!

Амбициозният сериал на FOX TV "Gaddar" се срещна с публиката. Ердал Йълдъз играе образа на Зафер Бора, който е сред актьорския състав на сериала, продуциран от Ay Yapım. Ердал Йълдъз, като Зафер Бора, дава живот на мрачен герой с дълго криминално досие в телевизионния сериал "Gaddar". С нетърпение се очаква представянето на Йълдъз, който ще бъде гост на важни събития в първите три спиращи дъха епизода на сериала.
Кой е Ердал Йълдъз?  Неговият живот и кариера.

Ердал Йълдъз, роден в Анкара през 1969 г., е известен като успешен актьор. Йълдъз се премества в Германия през 1991 г. и подобрява таланта си, като учи театър там. Артистът, който стъпи в света на киното и телевизията през 1998 г., участва в международни проекти и се снима в много филми и сериали в Германия и Турция.

Проекти и постижения на Netflix
Ердал Йълдъз получи голямо признание за ролята си на Аби в "10 дни на добрия човек" и "10 дни на лошия човек" на Netflix. Йълдъз, който е и сценарист и режисьор, спечели наградата за най-добър филм на 23-тия Международен филмов фестивал в Адана с филма „Kardeşim Benim“, който той написа и режисира през 2016 г.

Лична информация

- Дата на раждане: 1969 г

- Място на раждане: Анкара

- Образование: Театрално образование в Германия

- Начало на кариерата: 1998г

- Представени проекти: "10 дни на добър човек", "Моят брат"

Ердал Йълдъз, който играе героя на Зафер Бора в телевизионния сериал "Gaddar", оживява мрачна и завладяваща история. Зрителите на сериала отново ще станат свидетели на успешната кариера на Йълдъз с нейното впечатляващо представяне.

Със старта на сериала "Gaddar" първите впечатления от героя на Ердал Йълдъз Зафер Бора предизвикаха голямо любопитство сред публиката. Тъмното минало на Йълдъз и тайните на нейния характер ще започнат да се разкриват в следващите епизоди на сериала.

# 426
Аз пък се връщам на двойката Гьокхан- Мерве

Каква нежност само...големи сладури!
Heart Eyes

# 427
Наистина са много сладки! Heart Eyes
Отдавна не бях гледала толкова чиста обич!
Heart
Аз пък от вчера искам да покажа една много хубава фотосесия на Бенсу.

# 428
Ердал Йълдъз, Instagram история

# 429
Ердал Йълдъз, Instagram история

Снимка публикувана от Eрдал Йълдъз
(Зафер) от задкулисието на сериала
Гадар.
Ясно е, че Дахан ще убие Зафер,
а когато полицията (Гюркан) дойде,
 ще го скрие в шкаф в килера .
Леле, със сигурност ще е
страхотен епизод!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 15:38 от NeZ_9

# 430
Закуската на майка в армията се предпочита със свещи - Гадар
Най-щастливата майка Heart Eyes

# 431
Много сладко стори от Бадемджи

# 432
Станаха ясни кои са най-коментираните продукции на екрана през седмицата 22-28 януари!

# 433
Фенска нагласа/мечта

Това трио е епично, защото ще станат най-добри приятели

Вие как мислите? Дали ще станат приятели?

# 434
Изтрих си поста за да сложа 2-рия фраг.

Общи условия

Активация на акаунт