Отговори
# 600
  • Бургас
Ееех... много нежни признания....."Заради теб мога да се справя с целия свят, но.... не мога да се справя с теб" - колко мил може да бъде Феро, когато Гюнгер е на кеф Sunglasses
И при мен има проблясъци надежда, че ни очакват приятни мигове, ако не в петък, то в следващите серии.
Паралелите вече станаха много явни - бягство/отвличане/, гора, убийство/опит за убийство/, мъка, страдания и....халвет.
Хади бакалъм! Схемата ни е ясна, всичко друго е пълнеж....филм да става

тук https://vk.com/turkdizi.online       и в Телеграм, го има с руски суб.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:16 от Аniksi

# 601

Едже: Никога не мога да ви разбера, Сейран. Като луди ли се обичате, или се мразите... Човекът се изложи на опасност заради баща ти.
Сейран: И аз не разбирам, знаеш ли? Какво има в сърцето му, истината ли казва... Никога не можах да разбера.
Ферит: Защото винаги си търсила нещо друго зад това, което правех.
Едже: Не може да бъде!
Сейран: Защо още си тук, Ферит?
Ферит: За теб можех да се справя с целия свят, но с теб не можах /да се справя/.
Феро пак: Направих всичко по силите си, за да го спася. Направих всичко възможно, кълна ти се.
Кязъм: Моят завет... /демек да отмъстят на Корханови/
Орхан: Помогни ми! Помогни ми, спаси ме!
Ферит: Де да можех да доведа баща ти по-рано тук, Сейран.

Ако оима неточности, Рени ще ме поправи Kissing Heart

# 602
Какви думи само "заради теб мога да обърна целия свят,но с теб не мога да се справя..." Те двамата със себе си не могат да се справят,какво остава един с друг. Афра е репостнала фрага на стори в Инстаграм.
Благодаря за превода Еве.

# 603
Да, за него (в думите му) напоследък няма възможност за СейФер вече. Топката е изцяло в ръцете на Сейран, от нея ще зависи дали ще има СейФер за напред или не.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:53 от bellie_ellie

# 604
Еви Heart  
Ферит: Защото винаги си търсила нещо друго зад това, което правех.

Видимите неща са временни , невидимите - вечни  

Скрит текст:
Не разбирам много от взаимодействие в соц мрежи , но конкурентите дръпнаха явно напред В Gaddar ясно е очертан силен мъжки образ Тук при нас е сринат до 0
Не знам колко е верен спойлера , че Кязъм за да оттегли обвиненията към Орхан ,  в замяна ще иска СейФер да не се развеждат Да ги оставят те да решат , да не са притискани Та затова е и срещата на  Сейран и Ферит в Мола Сейран ще приеме условията на Кязъм , та явно топката ще е в нея Някак не ми изглежда правдоподобно , но ...

А и имаме още 2 фрага с Нивея все пак Grinning

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:54 от KrasiAnna

# 605
# 606
Не вярвах, че Кязъм ще умре или грешно съм  разбрала?

# 607
Еве  мерси за фрага и превода му  Heart
Едже  се чуди на взаимоотношенията на СейФер   Simple Smile Не се чуди момиче ще им свикнеш Simple Smile
Миличките  СейФерчета   Heart  Heart  Heart

Ферит ги изпонапрегръща всичките си любими хора и те него напрегръщаха   Heart

# 608
Ферит го прегърнаха само Суна и баща му .Суна от искреност и вяра в него Баща му от безизходица .

Впредвид , че Сейран видя пак Нивея , още ще почака прегръдка от Сейран

# 609
Скрит текст:
Греша ли или това е единствената целувка на Сейфер след декемврийският АфРам скандал. Май я няма предишната химия?!
https://x.com/busukimin2/status/1750093839065289108?s=20

Извинявам се, ако вече е коментирано!

# 610
Скрит текст:
Греша ли или това е единствената целувка на Сейфер след декемврийският АфРам скандал. Май я няма предишната химия?!

Не ,не грешиш ,Асенче.
От един от акаунтите със спойлери
Скрит текст:

Лично аз не вярвам,макар че този акаунт,до сега дава правилни спойлери.

# 611
Асена не грешиш ама и прекаран вирус на мегдана имаше
Нищо не усетих версия 2 Simple Smile
Ще видим Албенка дали ще има стафиди и прочие...

# 612
Скрит текст:

Аз виждам Ферит да целува  над горната  и усна:persevere:
Joy
Актьорите ,които не желаят да обменят слюнка/ и хормони,не Smile допамин/, използват специално професиално фолио  в устата и усните си  си/

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:49 от seungri

# 613
Не ми е пълно удоволствието...а "нашия" Убавец- "Как можа да ми го причиниш?", "Как можа да го причиниш на семейството ми, те каква вина имат, какво са ти направили?"...малко даже каза Сейран, трябваше всичките да ги изтипоса, дето "нищо" не са й направили.
Пък тази вечер даваха леля Дефне, а нашия его да чеше и нагон да задоволява, щеше да доказва колко е по-добър от баща си.

# 614
Еве,благодаря за превода
Момичета,тя Сейран не нарежда Ферит така,както правите Вие
Ще променят сценария и пак ще го обичаме Феро
Не ми се гледат,още по-малко коментират тези огъвки,сгъвки,въртележки и изсмукани от нищото хрумки на сценария
Знам,че ще заседна в петък и ще гледам,но наистина съм много разочарована
Завиждам на тези,които в момента се срещат с първи сезон
Беше прекрасно преживяване

Общи условия

Активация на акаунт