Любители на котки - Тема 192

• 33 279
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Mila❤
леле, домъчня ми. Как 11 зъбчета наведнъж.... нали уж зъбен камък да махали...

# 541
Милото коте.

Леле , зарибихте ме и мен за акаро-изтребител.

# 542
Колко често чистиш матраци?Моята ще дойде днес до 8 и ще я пробвам веднага.Не знам защо,но видях че в България са по-евтини.

# 543
  • София
Колко често чистиш матраци?Моята ще дойде днес до 8 и ще я пробвам веднага.Не знам защо,но видях че в България са по-евтини.
От скоро я имам и два от матраците не бях минавала. Другите ги минавам на 10 дни вече и почти нищо не излиза. Този му е сефтето 😀

# 544
  • До хладилника, който обичам
Ще ме карате и аз да пускам сега (имам Рейнбоу, много късметлийска находка втора ръка).
А протектор за матрак ползвате ли? Аз слагам непромокаеми протектори на всички матраци, без значение възрастта на обитателите, защото големите момичета доказаха, че са способни да правят петна с грим, химикали и какво ли не. Те се перат и би трябвало доста да предпазват матраците?

# 545
  • София
milenaka, точно щях да те помоля в темата за Тему да дадеш линк за топката. 🤗
Скрит текст:
Имаме една навиваща се мишка от Пепко, но по килима не върви. Том много не я отразява.

Mila, стискаме палци и лапички. 🤗

Том не  харесва новата храна (ownat). 😔 Има още малко от старата (фрискас) и иска, не иска ще яде от новата. Иначе семейство Сивчеви ще намаже (миличките всичко ядат).
Днес до работата храня Зъбла и компания и дойде едно куче (всъщност за втори път идва). Добричко е, не гони котките (другите бягат, само Зъбла му съска, но ядоха един до друг). Та отворих друга консерва, че да има за всички. Не е достатъчно сигурно, но за толкова имам възможност.
Готово Simple Smile
Но в нас няма килими, не знам с килим как ще бъде.

П.П. Толкова ми се спи, че забравих, че тук съм дала линк CloseSmiley

# 546
  • София
Чудесен избор! Ще останеш мега доволна, гарантирам! Аз съм с предния модел.Мислех за като твоя,но не ми се даваха още пари горница.

Еее, Димяни, не е толкова зле, далече е от МАХ! 😉
Добре, че поръчах. Аз сега минах пак с моята (на около 2 седмици го правя) и се уверих, че с това ню- ню филтърче... тц, не е ОК.
Е, почиствах го няколко пъти.

Благодаря ти, че сподели с нас! 🫠

Mila, явно сериозно е било положението в устата на котето.
Зъбите могат сериозни здравословни  проблеми да създадат.
Дано бързо да се възстанови! Ще яде пастетчета, супички.
Всъщност колко зъби имат котките?

# 547
  • София
Ей,това което показваш върху (във)филтъра при мен днес беше ужасно много. Едва го изчистих….

# 548
  • София
Аз имам вибрираща топка от Али. Проверих по поръчките ми... ми аз много играчки съм купувала, повечето май ги няма в момента.

https://www.aliexpress.com/item/1005003793893796.html?spm=a2g0o. … 11.94841802crkFIf
Тази даже не знам къде е.

https://www.aliexpress.com/item/1005003069851744.html?spm=a2g0o. … 41.94841802crkFIf
С тази си играха доста.

https://www.aliexpress.com/item/1005004377287977.html?spm=a2g0o. … 74.94841802crkFIf

https://www.aliexpress.com/item/1005001345462440.html?spm=a2g0o. … 79.94841802crkFIf
И това не знам къде е Simple Smile

Видях и линка с филтъра, но магазина го няма.
Но ако на някой му трябва филтър за тоалетните взима филтър на метър от Али или Тему и си изрязва.

# 549
Сега последно ще спамя.Дойде.Пробвах на моя матрак,дивана,3те възглавници.Положението не е толкова черно,колкото очаквах.Да питам само-нормалнонли е леко да загрява машината,при все че няма онази функция за температура.Доволна съм,че е лека и съм сигурна вече,че за майка ще взема другата,с нагряването.

# 550
Ние от година се мъчим с цистита.Първите три месеца беше на различни антибиотици и всеки път като го спрем до три дни започваше всичко отначало.Сменихме вета и ни предписаха добавка UrinoVet/около 3 месеца го давах/,друга храна уринари/пак на Vet expert и сега само нея яде/,витамин С на хапчета давах първоначално и беше добре.Но преди месец пак започна и като отидох в клиниката разбрах,че вета,която я следеше не работи вече там/много искам да разбера къде се е преместила,но няма да ми кажат/ и ми дадоха болкоуспокояващо за 3 дни и добавката.Хубавото при нея е че веднага се повлиява от лекарство и след часове вече пишка нормално.Но от месец не пишка толкова много,както преди,по-малки са топките в бентонита.Откакто прочетох,че сте доволни от Цистон си мисля да взема и най-накрая днес купих.И въпросите ми са по колко хапчета на ден да давам на 4кг котка,дали да и давам и добавката или да я спра?

# 551
А удобни ли са ви тези прахосмукачки? За тях чета много негативни мнения, че не са удобни, защото нямат дълги дръжки и все трябва да се търкаляш.

Може ли някой да сподели линк към тези филтри на метър? Аз намирам само на парчета и са с цена, които не си заслужава поръчката.

# 552
Уф,това вече е доста спам За мен е удобна,точно щото е с къса дръжка Тя не е за килими и подове.Не очаквано лека е,кабела е дълъг.Не виждам защо са негативните коментари.

И за да не съм толкова извън темата Какво да взема от България за Сакура,за обезпаразитяване.Страхувам се вече.От както я обезпаразитиха  и ваксинираха тук,получи този проблем с оголването на козина.

# 553
  • София
red soul, загрява да,нормално е според мен!
На мен също ми е удобна късата дръжка.

# 554
Обадиха ми се. Извадили са 11 зъба!!! Милото ми Пуфи 🥰
След работа ще си я прибера.
Дано е добре от упойката. Още не се беше събудила като ми се обадиха, но доктора каза че вече проявява рефлекси за събуждане.
Защо са извадили зъби? 11!?!
Нали за зъбен камък я оставихте...?
Милото коте Sad

Общи условия

Активация на акаунт