Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 755
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Киркорова, съгласна съм, че си приличат  Hug Много е сладък!

ХАЙДЕ НА РАЗХОДКАААААА! КАЛИ ВЕЧЕ Е КАЗАЛА КЪДЕ 12 НА ЛЕТНИЯ!

# 121
Днес без нас  Tired Няма да ходим на разходка.Аз и Ники отснощи сме с 37,4Т* и ще ходим на лекар Cry  Дано да ми е добре детенцето Praynig Радваме това че засега недигаме повече ,но постоянно варира от 36,8 до 37,5Т Thinking

# 122
Здравейте момичета,моля за малко помощ.Спешно ми трябва добър детски хирург.Моля ако имате някакво инфо споделете.Става въпрос за мъжкото ни достойнство и аз съм в паника.Помагайте.Предварително ви благодаря  bouquet

# 123
МОМИЧЕТА ДНЕС НЯМА ДА МОГА ДА ИЗЛЯЗА С ВАС.ще излизаме със свекито.,и утре няма да стане -ще ходим на консултация.може в петък

# 124
Момичета извинявайте ако пак досаждав с тези колички-да ми кажете от къде сте си купили Чиполино Пуки,че нямам търпение да я взема и да избягам навън

# 125
Момичета, някой живее ли около " Дубровник" ? Търсим си компания за разходки.  newsm01

# 126
Само дето си стояхме в къщи Tired  пак зъбки ooooh! Единственото което не ми хареса е че каза че имал физиологичен шум и ни прати на кардиолог .Чудя се аз нашите двете патки какво имат в ушите че не са чули досега #Cussing out Абе знам аз какво имат ама малки деца има тук Joy
Утре сме на консултация *мерки и теглилки* и се надявам след това да сме навън Praynig

морската   съжалявам мила аз немога да помогна дано някой който знае се включи Hug

kirkorova80   когато напишеш  мнение и искаш после да дабавиш нещо има един бутон *редактирай* натискаш и си допълваш   bouquet  За да не се получават няколко твой мнения едно след друго  Peace

пс.Не се заяждам Crazy

# 127
  • Откъм Варната
bela аз съм малко по надолу, до Хеи

# 128
Jinjer аз си купих Пукито от Биберон на центъра, но ги видях и в Слънчо на Образцов дом с 5-6 лв. разлика отгоре.
морската сигурно ли е, че сте за хирург ? Те повечето гледат само да режат, без значение дали наистина се налага. С баткото имахме проблем преди години и добре, че попаднахме на Д-р Кьосев от Спешното, че той ни спаси от клъцкане  Praynig Не знам какъв е вашия случай но дано се оправите без хирург  Peace

# 129
  • варна
здравейте мамчета ! препоръчаите ми фото студио   съвсем скоро ставаме на 1 година и искам  да направя снимки за подарък на бабите .благодаря  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 18:13 от dina1

# 130
  • Откъм Варната
морската не мога да ти помогна, но ти стискам палци да се оправи детенце по скоро

dina1 аз снимките сама си ги правя във фотошоп, и не съм много наясно с тези неща, но ще е добре ако някой каже за да сложа информацията на 1 стр. за който се интересува

# 131
  • Варна
bela - di_ живее в Левски а и в списъка отпред ги пише по райони  WinkPeace

навремето снимки правеха само във фото Луна помните ли  Laughing
сега лично аз не съм доволна от нито едно студио  Naughty
последно в образцов дом се сдобих с двойна гуша  Crossing Arms

# 132
  • варна
който ще ходи на консултация- да звънне преди това в кабинета. ние днес ходихме и се оказа, че консултациите били затворени заради грипа. попитаха ме: ама не сте ли чули Twisted Evil почувствах се доста глупаво. ама сега като ви чета, че и вие ще ходите Joy се успокоих.
дано съм помогнала да не се разкарвате напразно като нас Peace

# 133
  • Откъм Варната
До всички майки сеирджийки които днес бяха в морската Mr. Green - Председателката на Атака за Варна си пуснала афганската хрътка под летния театър, кадето е забранено за кучета и кучето ухапало някакво дете, и от Дага полис веднага реагирали, затова е бил целия панаир днес, информацията ми е от Нова ТВ, сега казаха по новините Joy

# 134
Jinjer вчера купих мойта количка от образцов дом-205лв.нямаше друга.дано днес са докарали.горе срещу експресбанк въобще нямаше такива.но бяха получили на kangaru -същите като пуки,но цветовете са различни.на мен не ми допаднаха и затова купих пукито.
МОРСКАТА ЗА ХИРУРГ -Румен Христов в окръжна работи
gsm:0888272 817
домашен-613957
служебен-2136/361,712
 добър е,на две мои познати много им помогна.
УСПЕХ
Забравих да кажа,ако не дай си боже попаднеш на Константинов бягай.щеше да остави големия без поколение.едвам се оправи и то от най-обикновено заголване.тогава ни оправи д-р Бенчев,но доколкото разбрах бил в чужбина
DINA1 вчера правих снимки на големия в луна,изрично поисках да са снегатив и са станали много хубави .вече 4 години подред само там го снимам.за 1та годинка  го снимах в хаджолян  и не бях доволна

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 21:41 от kirkorova80

Общи условия

Активация на акаунт