Отговори
# 330

Ах тези фенове ах 🤌🏽🧿🧿🧿

# 331
Да, разбрах, момента е неподходящ и не може да се зарадва човека Nerd
Не може да се зарадва, че Нивеата падна в мрежата му и Феро ще получи каквото иска.
Ааа и Феро каза още /визирайки трудната/ - Намери кога да се влюби.
Със сигурност очаква с нетърпение спокойните и пълни с романтика часове с Невра.
И аз ги чакам с нетърпение, честно казано Smirk
Mask

Със сигурност е изпитвал мноооого романрични часове  с десетки влюбени девойки
Той ще падне в мрежата и  ,ако го изненада .Вече успява.
Никоя от нас не е получавала предложение от 1 000 000 $  и не знае как ще реагира,нали?
Особено ако е от Ферит
Ако е решила да го предизвика  с това да му плати  ......... Ще му се завие свят......
Още повече  вече я харесва .....допамин и подобни......
Знаем как се амбицира Ферит ,когато някоя му покаже ,че не е влюбена достатъчно........
Ще е интересно Yum

Но и невъзможно ,публиката не е подходяща

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:34 от seungri

# 332
# 333
Хайде да търсим под купа сено иглата 😜

# 334
  • Яко в Матрицата...

Чакам нова снимка с торта 🎂🥃🍾🥂🌹

# 335
Миналогодишната торта на Мердо Heart

Утре има сет, със сигурност ще видим и тазгодишната. Дано имат сет заедно Сейферите ни Heart Eyes

# 336
Аз да повторя,да ни е живо и здраво момчето

# 337
Ама, Диди, това, че харесвате само Рамо, си е ваш проблем. Ние харесваме и двамата.
Който иска да се отделя Blush Аз съм като оня, дето казал на сина си: Ние с дядо ти продължаваме Grinning

И спрете се вече с тези цитирания и препрецитирания, че на човек свят му се завива, докато ви скролва.

# 338
Ками,тази снимка ми напомня..
След мен и потоп

Ренко,отдавна ще е било,щом съм още Усмивката в твоя пост..Stuck Out Tongue

# 339
Колко е шеговито да от виниш някой че се продава за пари? Мислиш ли че не е обида и вид квалификация на поредната кофа омраза? И да се мисли дори не трябва да се пише такова нещо...
Колко харесвате тези хора ако визирате че ги харесвате и отговора го търся с голяма????
Няма да подминавам и да мълча достатъчно много мисля че направих за тази тема и не само първата и страничка така че е мое право да го кажа щом толкова фенствате на Рами направете му един двор и друг за Афра и тази тема да си остане обща за сериала само мо интересно колко души ще пишат не толкова колкото какво ще пишете?

Така всички ще се преброим както беше казала Рени и ще се изясни дали въобще някой от НАС обича тези хора. Искрено се съмнявам такива епитети да ви правят фенове на този сериал и на ТЯХ двамата.

Ако има желаещи ще им помогна до сега не съм отказала помощ за нищо но в тази среда не се стои. Омразата и токсиката ми идва в повече...

Кой е винил някого, че се продава за пари? Какви епитети? Аз ли нещо не съм прочела? Абе, на теб какво ти става тази вечер?

Сеунгри, Heart Exl Flowers Hibiscus

# 340
Ками,тази снимка ми напомня..
След мен и потоп

А на мен - изгаряне на мостове !  Който иска да я настигне , да гради нови - по-здрави !

# 341
[
Ама, Диди, това, че харесвате само Рамо, си е ваш проблем. Ние харесваме и двамата.
Който иска да се отделя Blush Аз съм като оня, дето казал на сина си: Ние с дядо ти продължаваме Grinning

И спрете се вече с тези цитирания и препрецитирания, че на човек свят му се завива, докато ви скролва.

Скъпа говоря конкретно положението е потоп вече няма онзи и този ми харесва. Плашещо е всичко!

Снеже ти много добре знаеш защо така реагирам вече. 🤦‍♀️
Искам покой тук но го няма. Какво означава да ходиш по други теми и да правиш интриги???? Забога аз ли съм проста 😔🤷‍♀️ не разбирам този ад.

# 342
# 343
Божеее какво се случва тука.. мислех, че са ги хванали пак някъде репортерите.. то някакви споренки пак 😁😁😁
Направо подминах всичко..

Сташе- Добре ме подсети.. утре ще му пиша в ИГ на Мечооо 😍😍😍
Даже ако остана будна до 12  ще му пиша тогава 🥹
АфРаммм 😍😍😍
Залужават щастие и любов, нека си я държат здраво да има плод от любовта им
Най-чистата любов започва с дългогодишно приятелство Simple Smile

# 344
То вече му честитят, Кирилова. Закъсняваш. Тренд ли, как се казва, стана в Х.

Общи условия

Активация на акаунт