Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 82 334
  • 688
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Аз от ВК бях най-доволна, когато имаха само приложението. Все още съм доволна, цените на много неща са жестоки, спор няма. Просто се обърках много с ценообразуването им - цени на място, цени в приложението, цени в уърд файл във ФБ, цени в сайта. Иска ми се да се концентират на едно място.
Забелязвам и доста чести движения в цените преди ежеседмичните промо кампании. По мое наблюдение, някои парфюми са най-изгодни, когато няма кодове.

# 571
# 572
Trudon Eau de Parfum Gift Set 5x15ml

Съдържа:
1x Médie 15 ml
1x Elae 15 ml
1x Aphélie 15 ml
1x Mortel 15 ml
1x II 15 ml

Clive Christian Travellers Set Feminine 3x10 ml

Съдържа:
1x Clive Christian Original Collection 1872 Feminine Perfume Spray 10 ml
1x Clive Christian Original Collection No.1 Feminine Perfume Spray 10 ml
1x Clive Christian Original Collection X Feminine Perfume Spray 10 ml

Clive Christian Travellers Set Masculine 3x10 ml

Съдържа:
1x Clive Christian Original Collection 1872 Masculine Perfume Spray 10 ml
1x Clive Christian Original Collection No.1 Masculine Perfume Spray 10 ml
1x Clive Christian Original Collection X Masculine Perfume Spray 10 ml

# 573
Здравейте! Имам питане  към  парюфманите от Бургас? Този склад на ул.Шейново ,дали още съществува?
Преди  доста години ,моя позната доста пазаурваше от тях. http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1646
Според нея си бяха ок парфюмите..? Виждам,че е  от изпитаните сайтове,но все пак ,търся по "прясна"  информация Simple Smile Благодаря ви🫶🏽

# 574
  • Пловдив
Здравейте! Имам питане  към  парюфманите от Бургас? Този склад на ул.Шейново ,дали още съществува?

Преди  доста години ,моя позната доста пазаурваше от тях. http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1646
Според нея си бяха ок парфюмите..? Виждам,че е  от изпитаните сайтове,но все пак ,търся по "прясна"  информация Simple Smile Благодаря ви🫶🏽

Да, съществува.

# 575
# 576
  • виртуално
Слагайте неща в кошницата в сайта на ВК, когато са на по-ниски цени.
Явно са на принципа на нотино. От чисто любопитство реших да проверя новите кодове, имам няколко неща на Xerjoff в кошницата на доста по-ниски цени от момента и кодът за 45% ги хвана.
Яд ме е, че точно един комплект с три минита , който всъщност единствено искам, съм пропуснала да го сложа там

# 577
# 578
Слагайте неща в кошницата в сайта на ВК, когато са на по-ниски цени.
Явно са на принципа на нотино. От чисто любопитство реших да проверя новите кодове, имам няколко неща на Xerjoff в кошницата на доста по-ниски цени от момента и кодът за 45% ги хвана.
Още при старта на сайта имаше бъг с цените и тогава не изпратиха нито една поръчка. Дано имаш късмет,  но не ми се вярва

# 579
Как да видя точният адрес? Може ли да го споделите? Не успях да го намеря на сайта.

# 580
  • виртуално
Фръц , нищо ново под небето Sweat Smile
Предишната ми поръчка и без бъгове не са я изпратили вече повече от месец
Реших, чи тази информация може да е полезна ....
Пуснах само едно 30мл Alexandria II , че приятелка я търсеше, но няма да умрем и да не дойде

# 581
И аз точно от ВК си взех 30ца Александрия 2 януари месец 🙋‍♀️

# 582
  • Стара Загора
От beautywelt с превозвач ли поръчвате?

# 583
Един страхотен клонинг на Prada L'Homme Prada - AJMAL EVOKE GOLD. Парфюмът е на отлична цена. Преди една година го купих за 70лв. от друг сайт, а сега е 49лв. в Ароматкс.
https://aromatix.bg/product/ajmal-evoke-gold-edp-m-90ml

# 584
От beautywelt с превозвач ли поръчвате?
Аз поръчах с превозвач, да. Друго което беше е че докато не платих с Pay Pal не ми отчете поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт