Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 346
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 680
голямо настройване ще пада, че тоновете там много фалшиви
Joy

# 1 681
На това крехко тяло тези обувки стоят нелепо. С ток, или дори с кецове, щеше да е много по-добре.

# 1 682
Снимката на Мара яко е разтягана. Ботите като на великан огромни, а кракът й дълъг от тука до Луната. Зърната изобщо няма да коментирам. Със сигурност са фалшиви. И тая коса кога стана до кръста дълга?! Навярно не е нейната....

# 1 683
Да, зърната сигурно са такива, каквито Саманта носеше.
Скрит текст:

# 1 684
Гледах завръщането на Ники Кънчев в Стани богат. Ами мнението ми е като за всички популярни личности - трябва да знаят кога да спрат. Аз самата се почувствах остаряла, неудобно ми беше от треперенето на Кънчев и изобщо… защо не се дава път на младите. Все пак гледаме тези предавания за разтуха, а не за още горчив вкус в устата.

# 1 685
  • София
Като за първи път след толкова години сигурно се вълнува и притеснява. Скоро ще се почувства в свои води. На мен Билалов в Стани богат ми изглежда като рецитатор на въпроси и отговори.

# 1 686
Аз пък точно наобратно, хем много харесвам Билалов, но беше удоволствие да гледам Кънчев. Билалов е по-интелектуален и дистанциран, Кънчев си е изпечен водещ и шоумен. Хареса ми как води, приветствам завръщането му. Не мисля, че форматът би прилягал на млад водещ. Образът изисква тежест, авторитет, ерудиция - на зрял човек.

# 1 687
  • На морето!
Нека му дадем шанс на Ники Кънчев, ще влезе в час. Шопови дори ме изненадаха приятно. Наум си е правил нещо на зъбите и това му влияе на артикулацията.
Бойко Кръстанов и Евелин Костова са ми любимци, видях ги в интересна светлина.
Алекс Раева и партньор ми бяха доста скучни, особено той.
Да видим сега кой ще води ББ, всичките му стари водещи са лица на БТВ вече.

# 1 688
Бих Брадър ще е с нов продуцент, вероятно и нов водещ.
Само да не изпляскат Рачков.

# 1 689
  • България
Всички предавания от нафталина се завръщат, водещите и те са от нафталина, писнали са на всички, шегите им са се изтъркали. Вижте едно добре обмислено видео на Чефо или Жечев и го сравнете с шегите на Рачков и Шишо Бакшишо - разликата от земята до небето. Такива Рачковци, Христо Стоичковци, Ники Пънчевци ме карат да не пусна никога повече телевизия.

Начинът на водене на шоу се е променил коренно за последните 5 години, за мен са успешни Билаловците.

# 1 690
Ирански вестник редактирал задните части на Джорджина от семейна снимка 😃 не особено сполучливо 😂😂😂
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 691
Биг Брадър ще е с оня продуцент на "София ден и нощ " , и изобщо няма да се справи с предаването. Язък!
Ники Кънчев -Какво да влиза в час, та той не е слизал от екран?! Нали тук, последните 2 год. водеше , онази викторина "Голямото преследване" от 6ч. по Нова- последно до Септември, беше на екран! После пуснаха на нейно място "Сделката" с Ненчо - ето Ви нов водещ, на старо предаване. Въпреки че, 11 години, Румен  го водеше и то сто пъти по добре от лигавия Ненчо.  Магардич, само го бута и го пробва да води по предаванията, и все не може да се справи- що не си седи по сериалите?!

# 1 692
Джорджина от престараване, направо вдлъбната са я направили.🤣🤣🤣

# 1 693
"Истинската и гнусна зла същност"- всеки може анонимно да си пише каквото реши ,не знам защо се вярва на всичко.

# 1 694
И аз не знам защо се вярва на всичко като под всичко визирам измислени образи като на въпросната, които добре се продават, но стойността е като пълнежа на балона, било розов или не.

Общи условия

Активация на акаунт