Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 118
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Наблизо
Къде видяхте Галена?
Аз я бях виждала наживо лятото,като параметри беше като Палуна.Много много кльощава.

# 1 921
Логиката Мила Михова и Мила Робер да не са nepo-babies (въпреки, че имат относително известни майки) идва от простата причина, че ако майките не са харесвани, то от тях няма и полза.

Каква врата е отворила Дарина Такова (майка на Мила М.) - скандалджийка без достатъчно образование, която не можа дори директор на НМУ да стане... То по-добре да не споменаваш и че ти е майка. По- ще успееш сам.
Същото и с Ваня Щерева. Тя може много неща да си приписва, но примерно "Образцов дом" не става за четене. Колко пък да седнат да слушат дъщеря и след като човек свързва майката с досада

# 1 922
Харесвам Дара Е. как пее и песните и. Искрата и ги пише, а той е наистина талантлив.
Мила Роберт не харесвам въобще.

# 1 923
Вие може да намирате Ваня Щерева за безинтересна (което и аз мисля, между другото), но за рамките на страната тя определено Е човек с кариера и присъствие Част е от един от привилигированите кръгове, и кешира много сериозно - и средства, и влияние.
Какъв е този кръг, че ми стана много любопитно?! Какво влияние има Ваня Щерева? Аз я знам като продавачка в магазинче, в което се предлагат и нейни бижута. Не, че е лошо, ама ако си част от привилигирован кръг, няма да се занимаваш с дрънкулки.

БезДара от колко формати я гонеха въпреки напъните на мама?! Точно от това вечно напъване да ни покаже колко талант блика ми стана анти. Скъсат те веднъж - дваж, ами хайде спри се!

# 1 924
А какво ще кажете за Лора, на Данчо Караджов?
За мен тя също няма таланта на баща си.

# 1 925
Еее, тя вече откровено не си може. Буквално е фалшива:) А като се белоса едва говори членоразделно, камо ли да се мъчи да пеЙ:)

# 1 926
  • Glasgow
Но тя беше яка за партита на живо, много танцува, много се раздава😅

# 1 927
Ама ти сега се опитваш, като последна инстанция да ме убедиш, че трябва да харесам “харизматичната” и с невероятен глас Мила?!
Ами харизматична по десетобалната ми е 2.
Чисто визуално никак не ми допада. Толкова:)

ууу, даже много ѝ даваш. мърлява особа. не се сещам за нито една нейна песен, която да ми допада, както и нито една, на която да показва уникални гласови данни /по спомен нейните са все някакви монотонни на 5 тона/. майка ѝ също е неприятна, нечистопълтно ми е това семейство.
не знам за Дара, но мен Мишето ми е топ дразнител - като започне да крещи и директно превключвам.

# 1 928
  • До морето
Лора Караджова ми е като Теди Кацарова. Последната много пее, ама докато излезе майка й на сцената Simple Smile Буквално.
Преди години я гледах Тедито на живо. Пя, пя, пя, накрая каза Сега ще поканя един много специален човек на сцената. Излезе Силвия и като запя тая жена, ми то чак на публиката й стана неудобно от контраста със щерка й.

# 1 929
Ваня Щерева ли не е известна? Или няма никакви връзки, никого не познава?
Последно беше сценаристка на някакъв сериал, доколкото си спомням.... не е съвсем никой да не я знае. Това, че не я харесва един, двама, или група хора, нищо не значи

# 1 930
На Мила Робер изпълненията са чисти натфизчийски етюди, сега направи тоя образ, сега пародия на чалга, сега пей като едикойси. Оттам и малко мърлявото/trashy усещане за малко пари и много желание.
Приключи ли тоя период, ще трябва да мисли като автор, ако иска да се задържи.
Поне глас има, макар че и той няма да е достатъчен от един момент нататък

# 1 931
  • Glasgow
Дара не Екимова и  Мила Роберт
Скрит текст:

# 1 932
  • Berlin
Тита, Дара и Гери Никол нали бяха група в Х фактор? Оттам после ги взеха различни хора и ги направиха соло певици. Тита малко по-късно май обаче.
А, не, проверих. Не било Дара, а друго момиче, и то преди почти 10г.😲

# 1 933
Ау да, Мишето ми е топ крещяща некадърница.

# 1 934
  • Брюксел / София
Млади момичета: Дара, Мила, Лора (нямам идея тя на колко години е) вместо да инвестират в себе си знания и умения, те тръгнали да се правят на известни покрай родителите си. Ама, че няма с какво, карай, няма значение, важното е да са НА телевизора и да ръсят “мъдрост”, която ама никак не притежават.

Общи условия

Активация на акаунт