Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 993
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Rock & Roll feeling ...
Пише, че е и ударил жената.
Интересна ще е реакцията на Теа и Наум.

# 2 161
  • София
На други места пише, че е пребил съседката и я заплашил с оръжие. Иззети са му 3 🙄 законно притежавани пистолета. Нямам думи...

# 2 162
Пише, че е и ударил жената.
Интересна ще е реакцията на Теа и Наум.
Няма да има реакция, Наум деликатно е казвал, че не общува с баща си от известно време. Мисля, че след раздялата с майка му.

# 2 163
  • SF
Гледам ги по Бтв в Преди обед. Не реагират.

# 2 164
  • София
За филма не знам, но наскоро Атанас Чобанов (BIRD) отново потвърди информация, която е изнасял - че Таки е ликвидирал Ружа преди няколко години на яхта в Йонийско море. Вероятно информацията е дошла от Къро.
имаше статии че баджанака му ( един от собствениците на Джи Пи Груп) е споделил такава информация

# 2 165
Не знаех, че са разделени.

Иначе, ако Христо е нанесъл удари или побой, заглавията са доста щадящи, наблягащи на това, че е задържан или че е извадил законно притежаващ пистолет.

Гледам ги по Бтв в Преди обед. Не реагират.
Навярно не ги й питат за коментар.

Сестрата на Христо Шопов била съпруга на Христо Мутафчиев ...последнияДаЗатвориВратата

# 2 166
Да, Лиза Шопова. Но са разведени отдавна

# 2 167
  • София
Явно не са разделени Шопов и жена му - скандалът бил между нея и съседката. И Христо стана за резил. https://btvnovinite.bg/bulgaria/aktyorat-hristo-shopov-e-arestuv … n-tazi-nosht.html

# 2 168
Като знам медиите как преувеличават... Рркцията на Наум и жена му ли е нй-важното в случая? Те някакъв жизнеутвърждаващ фактор ли са?
Безкрайно търпелив човек съм, но имам съсед, който в кокретни случаи и аз бих ударила. Мъжете от блока не комуникират с него, защото няма да се сдържат.

# 2 169
Всеки има много хора, които би ударил, но все пак не го прави. Или поне се опитваме до голяма степен.
Важна е, защото са популярни и е нормално да е така. Може и съседката да е дразнителя, но това не значи да й разбие устата.
Да, интересно е все пак да  се чуе цялата история.

# 2 170
Нека да чуем цялата история 👍

# 2 171
На други места пише, че е пребил съседката и я заплашил с оръжие. Иззети са му 3 🙄 законно притежавани пистолета. Нямам думи...
И аз това като го прочетох и направо се втрещих. За какво са му на актьор три пистолета??? Да беше ловджия да има три ловджийски пушки разбирам, ще стреля с тях по дивеча. Обаче с пистолет не можеш да ходиш на лов. Пистолета служи само за едно - стрелба и убийство на хора, за нищо друго не може да се използва. А той имал цели  ТРИ!!! пистолета, че и законно притежавани. За да си извадиш разрешително за оръжие, трябва да посочиш някаква основателна причина да имаш оръжие, той какво ли е писал. За какво са му необходими тези три пистолета. По кого ще стреля с тях? Луда, ненормална работа.

# 2 172
  • Glasgow
Лиза Шопова беше последната приятелка на Кольо карамфилов

# 2 173
А Христо Мутафчиев женен ли е повторно, колко деца има?

# 2 174
Явно не са разделени Шопов и жена му - скандалът бил между нея и съседката. И Христо стана за резил. https://btvnovinite.bg/bulgaria/aktyorat-hristo-shopov-e-arestuv … n-tazi-nosht.html
Между абзаците в статията са вмъкнати репортажи относно представленията на Шопов... Явно наистина няма лоша реклама. Flushed Иначе той винаги ми е изглеждал нервак. Дори начинът му на говорене последно като го гледах в "Братя" ми звучеше като на изнервен човек, който иска по-бързо да си тръгва от снимачната площадка. Едно е сигурно - разривът в отношенията между него и синът му не е от хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт