Къде да срещна своя човек?

• 17 250
  • 436
  •   1
Отговори
# 210
За мен средния ръст е по-надолу 160-165-166 за жените у нас. 170 е висока вече.
 За мъже 170-177 среден ръст.

# 211
  • Out of the Mix
Ми аз съм 169 и непрекъснато се разминавам с по-ниски мъже…:д
Екстра си.Hands Ok Hand
Като сложиш 10 санта ток Wear High HeelWear Boot, ще си ми тамън, ама все пак ще съм 2-3 см. по-висок, щото ще съм с обувка, Wear Mans Shoe, и разбира се Рей Баните. SunglassesJoy

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:34 от Revoker

# 212
  • Наблизо
Ми аз съм 169 и непрекъснато се разминавам с по-ниски мъже…:д
Аз пък съм от “манекенките” и “баскетболистките” и направо все едно дечица са около мен.
Затова и мъжът ми е чужденец.Явно за българския джуджанко съм си,какво беше,едрококалест слон?

# 213
  • Out of the Mix
Не те знам каква си, може и "тънкококалеста".
Така, де, затова всеки си търси и намира, иска себеподобен.
Само с българки поне засега съм бил, харесвам си ги. Relieved

# 214
170см автоматично става едро кокалеста  ли?

Пак някави безсмислени неща започват да се пишат.
Може 165 да е слон, може 175 да е фина.

# 215
  • Наблизо
Не те знам каква си, може и "тънкококалеста".
Така, де, затова всеки си търси и намира, иска себеподобен.
Само с българки поне засега съм бил, харесвам си ги. Relieved
Имайки предвид височината ми,и в най-добрите ми години не съм влизала в представената тук крива за перфектната бг жена за бг мъж.
Но пък и не харесвам нежни и грацилни мъже.Така де,всеки си търси себеподобни.

# 216
Остава някоя едра да търси фини мъже.
Макар не веднъж да съм виждал, жената да е х2 килограми от мъжа-без да преувеличавам.
И говоря за млади хора, защото на 40-50 год вече всичко може да е.
Все пак в Бг е огромна рядкост за млади жената да е х2 на мъжа.

# 217
  • Out of the Mix
Айде да не може "всичко" на 40 и нагоре. Simple Smile
Поддържаме се колкото може и вече спрямо гена, но от нас си зависи.
Я ги виж Джаред Лето и Киану Рийвс, бих казал и Джейсън Статъм е перфе за годините си, много младоци 20-30 години по-млади нямат неговата физика, все е такъв, откакто го помня 20+ години.

# 218
  • Обран бостан ;)
Проблема не е в "срещането", а в "отхвърлянето" и според мен проблема е в стандартите насадени от социалните мрежи и теориите на феминизЪма. Wink

За мен лично, да се родиш красива жена и да останеш сама е все едно да спечелиш милионен джакпот и след година две да се чудиш с какво да си купиш хляб.
Все по-често срещам жени на по 40 (+/- 5) с много добра физика, което означава, че са били още по-привлекателни когато са били млади, но са сами.
Причината - всяка има поне 99 изисквания, някои от които доста субективни и вски мъж, който не отговаря на 5 от 99-те отпада защото "идва друг". Е идва, но до едно време, като се качиш на 5-тия етаж (вица за магазина за мъже Wink ) вече не идва и се почва с драмите.

Сигурен съм, че и покрай авторката на темата има поне 3-4 мъже, които са готови да я приемат, но някак си не я кефят. Wink

п.п. Мъжете са виновни разбира се, тя е ОК   Trollface

# 219
А преди да има социални мрежи, ехей... никоя не отказваше.
Само дето ергените на по 40, а и нагоре, са били на пазара и преди социалните мрежи и даже в онзи отдавна изгубен рай не са сколасали да ги вземе някоя с ниски критерии...

Проблема не е в "срещането", а в "отхвърлянето" и според мен проблема е в стандартите насадени от социалните мрежи и теориите на феминизЪма. Wink

# 220
  • Обран бостан ;)
А преди да има социални мрежи, ехей... никоя не отказваше.

Напротив - 99% отказваха макар да бях млад и във форма. Просто нямах кинти.
И друг път съм го казвал - когато сме млади мъжете нямаме избор. Която пусне нея обичаш, иначе на "ръчна".

За жените този период (да нямат избор) идва доста късно, но някак си им е трудно да го приемат и смятат, че ще отмине като сенна хрема. Wink

# 221
Алчо, пълно е с бедни мъже на всякакви възрасти със здрави семейства. Не е това проблемът. Просто е най-удобното прехвърляне на отговорността за собствения личен живот върху женската половина от човечеството.

Жокер - други неща се гледат у младите мъже, не парите.

# 222
  • Out of the Mix
Да, Бънди, и както обичам да казвам с моя "термин" - "крепостно-селяническият модел на снахата".

Не е задължително в 20-те да е била по-привлекателна.
По-млада, с по-"еластична" кожа, сухожилия, повече колаген, по-бърза регенерация и възстановяване, по-"свежа" коса, може би без целулит, стрии, въпреки че има и нераждали 40+ без, да, но другото е до начин на живот.

Също при мъжете - кинтите са за "определена прослойка" жени.
По-голямата част, или поне когато аз "подраствах", 90%+ бяхаме от една черга, почти всички хора.
На мен много ми завиждаха за какво ли не, поради обстоятелства, и това ми пречеше в доста моменти, а аз не се "възползвах" от момичетата, както на мое място много биха правели, но това са били фантазии в техните глави, а живеех съвсем скромно до едни години.

Сега животът и "възприятията" нямат нищо общо с преди.
Но сега в по-зрели години пък, и с опита, имаш много, много повече възможности.
А и в такъв свят живеем.
Важното да си запазиш идентичността и да се наслаждаваш на живота, отсявайки и задържайки правилните хора около теб.

# 223
  • Обран бостан ;)
Алчо, пълно е с бедни мъже на всякакви възрасти със здрави семейства. Не е това проблемът. Просто е най-удобното прехвърляне на отговорността за собствения личен живот върху женската половина от човечеството.

Жокер - други неща се гледат у младите мъже, не парите.

Ще кажеш, че ти си била мъж, а не аз.

# 224
Няма млад мъж, който да е останал ненатакован, ако е привлекателен, секси, ясно е, че да има пари, е огромно изключение.

Иначе жените не са толкова глупави. Един 40-годишен, който от години си търси по сайтове за запознанства жени и приоритет му е да не му разбъркват установения ред, да не го притесняват, търси жени в извенфертилна възраст, ама да били стегнати, слаби и поддържани, с приоритет на тялото, защото вече млади не му връзват, не е материал за семейство, той и собствени деца реално не иска да гледа, а подходящите партньорки, леко под неговата възраст, пък търсят материал за семейство. И се стига до положението, че и само за секс няма, и е като човек на диета по отношение на мисли за храна. Топ изискване за мечтаната жена му е да е дащна, по 5 пъти на ден да е съгласна секс да прави. Като си гладен, решаваш и че цяла торта и печено прасенце няма да ти се опрат.

Общи условия

Активация на акаунт