Отделно разбира се, извън емоционалното ни свързват и ипотеки, общи заеми и т.н.
Да, може би и да не съм сигурна на 100 %, че тази връзка ще е вечна, но не вярвам някой от вас да може да даде 100 процента гаранция за нещо.
Да, иска ми се да не правя компромис с нищо, но по мои наблюдения все се прави компромис с нещо в тоя живот. На този етап мисля, че хубав секс е много по-лесно да се намери отколкото, човек на който можеш да разчиташ за всичко и си му приоритет.
Във форума по-точно търся някой преминал подобна ситуация, как са се напаснали във времето, кое е помогнало и какво мога аз да променя от своя страна, защото е ясно че мога да отговарям само за моите действия.
Не казвам, че е мит и легенда, че съществуват перфектни мъже с които няма грам компромис - мъжете на съфорумките тук са такива

Бравос! Приятно впечатлен съм от положителното развитие на темата, точно в духа на взаимопощ на форума.
Конкретните и интелигентни коментари ненатрапчиво са довели авторката до набор от решения, които, убеден съм, ще ѝ бъдат от полза.
Особено коментарите, основани на личния опит (в случая на личния мъж) на коментаторките.
Та, авторке, правилно си се ориентирала, виж там, след толкова саморекламиране от страна на съфорумките, избери си някой от техните високопотентни съпрузи. С един куршум - няколко заека. Хем качествени (
) оргазми, хем никакво притеснение от натиск за обвързване или такива от здравно естество, а и твоят човек може да се радва само, че го отменя в неприятните нему задължения някой сериозен и отговорен семеен мъж.