Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 158
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз се престраших и поръчах за 50 лв, не много евтини неща.
Ако ми харесат, ще поръчам пак.
Проблем с карти би могло да има навсякъде, където се плаща с тях, този сайт не е изключение.

# 271
Като ви е страх да не ви източат сметките, ползвайте съответните инструменти за сигурност: виртуални карти, Paypal, Gpay и др.

# 272
  • софия
Мине, не мине и се появи подобна "информация" ЕЖК. Дайте линк да прочетем.
Не е задължително да запазваш данни за карта. Правилата за пазаруване в сайта са като навсякъде онлайн.

# 273
Това с картите е може би от  месеци, не знам някои да е писал че са му източили пари реално, както всичко поредната не проверена информация, някой прочел друг го доокрасих и така😉

# 274
Мине, не мине и се появи подобна "информация" ЕЖК. Дайте линк да прочетем.
Не е задължително да запазваш данни за карта. Правилата за пазаруване в сайта са като навсякъде онлайн.
Има цял пост във фейсбук групата “Майките на София” ,линкове имаше също там. Намерих темата тук и реших да попитам пазарувалите от там дали са по-запознати.Този отговор от Вас беше една идея хаплив.

# 275
Аз си пазарувам често от сайта, с обикновена дебитна карта и досега не съм имала проблеми. Надявам се така да остане и занапред.Blush

# 276
  • София
Пазарувам директно с кредитна карта. Информацията ми е, че няма проблем.

# 277
Както се каза и по - горе, ако някой се страхува от източване, може да използва онлайн карти за разплащане, пейпал и т.н. Опции има. Пазарувам от сайтът почти от самото му начало в ОК и проблем до сега не съм имала.

# 278
И аз съм срещала подобни мнения, което първоначално ме възпираше. Обаче се оказа, че масово се пазарува. Аз ползвам карта, в която зареждам колкото ми трябва в момента. Човек трябва да е предпазлив, вероятно всеки е парил и е много тегаво да пишеш обяснения в банката, все едно ти си откраднал.

# 279
Нормално е да се появяват такива „предупреждения“. Като оставим настрани дигитално неграмотните хора, които не взимат елементарни мерки да опазят данните си и е логично да изгорят, масовото пазаруване от сайтове като Алиекспрес, Тему, Шейн и др. накърнява бизнеса на много хора. Има стотици онлайн магазини, които продават същите стоки, но на цени 10 и повече пъти по-високи. Редовно ми се появяват такива реклами във фийда. И като си харесаш нещо и решиш да го повериш при китайците – изненада! Има го на с пъти по-ниска цена и при това с безплатна доставка.

# 280
  • София
Ооо, до, много поръчкови са тези мнения.

# 281
Отделих 10 часа да разгледам какво се предлага в Temu.
Считам, че сайтът е ценен най-вече защото предлага:
1.Материали за хора със занаяти.
Фризьорски инструменти и аксесоари, козметични уреди и аксесоари, шивашки материали, химически консумативи за рН, домашен майстор, тик так копчета и лепила, градински инструменти, пране и избелване, художествени материали.
Това са ресурси за фризьори, козметици, шивачи, градинари, хим. чистене, художници.Мисля, че се предлагат материали и за фотографи.
2.Спорт,  туризъм, спортна медицина.
Медицински уреди, санитария и консумативи – четки за зъби и клечки, лепенки, стелки, крем за гъбички, уред за кръвно, умни часовници, средства за врастнал нокът  и ушна кал, стетоскоп, хирургични щипки,
вендузи, колани и наколенки, аптечки, очила бифокални,мултифокални, очила за шофиране и пр.
3.Електронни джаджи, крушки и други електрически консумативи.
Освен това, има изобилие от други стоки – чехли, сутиени, някои евтини дрехи, домашни потреби, порцелан, стъкло, пликове за смет, опаковки за храна и алумино-фолиеви еднократни тави, домакински текстил/покривки, спално бельо, пердета/, за бебе – найлонови гащи, шишета и залъгалки, лигавници, пелени и спално бельо, книжарница, чанти от плат, несесери, куфари и раници, портмонета и др.
.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 21:50 от lana26

# 282
Здравейте. Последните две поръчки след завършване директно ми потвърждава приемането на плащането (дебитна карта ДСК), без да получа верификация от банката. Не мога да разбера настройка на приложението ли е, защото само с него ми се е случвало, или с банката трябва да се разправям. Днес не можах да се свържа с нея, а с китаеца от обслужването не се разбрахме много-много. Не е кой знае какъв проблем, тъй като аз си правя поръчката, но съм мнителна и не ми се иска такова директно плащане, без допълнително потвърждение за заявеното теглене.

# 283
Да не би да ти са запаметени данните от картата? Ако да, просто ги изтрий.

# 284
  • софия
Тази верификация не е ли за над определена дневна сума?
Ползвам виртуална ДСК карта и може би 1 или 2 пъти ми е искал верификация, когато е било над някаква сума, която не помня колко беше.

Общи условия

Активация на акаунт