“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 103
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз пък нямам абсолютно нищо против всеки лайф да го печели Зомбори, защото е адски добър и много класи над всички други участници. И съм много против това, че всеки участник трябва да има по една победа. Нека победите са според заслугите. А обикновено вотът на публиката е най-реален.

# 1 036
Панчо опропасти песента Клетва. То аз мога да я изпея по-добре. Беше фалшив и не ми хареса.
Зомбори направи добър образ. На стари години Васко така пее с извивки и украси, сам си съсипва песните.

# 1 037
На Панайот чухте ли отзад Дони как подпираше....

# 1 038
  • Мюнхен

Мария - Спомен

Замбори ми е фаворит. Интересно ми е как ще се справи с Мария. Но Иво днес също заслужаваше да е поне втори.

# 1 039
  • Другата България
Несериозно е да се твърди, че Зомбори е бил “посредствен колкото останалите“.
Имаше публикуван клип, нещо като римейк на песента на Васил Найденов, чуйте я поне.
Едно към едно.
Но да се поставя на едно ниво с Панчо.....нищо де, на вкус и цвет товарищ нет, както са казали руснаците.

И за мен сезонът е предрешен, ако не стане нещо супер дупер изненадващо.
Миналата година имаше доста добри имитации и имитатори, и Тома, и Керана, че и Ралица и Димо бяха много добри. Сега освен Християна аз поне не виждам кой би могъл да конкурира Владо. Наско го подпират здраво, но победител не вярвам да го направят. Друг претендент за победа поне аз не откривам.

# 1 040
Каква Християна, тя въобще не може да имитира. Много слаб сезон дотук.

# 1 041
И този Владо се справя отлично! Ах, тези Владовци!

# 1 042
Не харесвам Любо като съдия. Трябва да има актьор за имитациите.

# 1 043
Относно Любо, не му отричам таланта, но мен лично много ме дразни носовото му пеене и говорене. Сякаш трета сливица има.

# 1 044
Искам да изразя огромната си погнуса и съжаление от Панайот Панайотов. Много противен с още по-противно самочувствие. Винаги изглежда сърдит и ядосан, когато му гласуват малко точки. Той да не си мисли, че е някакво голямо име и ще го величаят? В състояние е да опропасти всичко, с което се захване. Аз лично хем съм расла по комунистическо и ранно демократично време (демек пика  на кариерата му), хем като име не го свързвам с нищо друго освен със скандала с Кичка Бодурова от преди две години.

# 1 045
  • София
Много слаб сезон, никога не е било толкова зле. На мен не ми хареса снощи Зомбори, Иво и Християна ги харесах повече. Мъка е вече за гледане.

# 1 046
Забравих да напиша, че според мен в реалния живот Панайот си боядисва косата и прилича на дърт п*дерас. Извинявам се ако звуча груба, но дори комично не е неговото.

# 1 047
  • София
Когато Маринов благодари, че са направили вечер с българска музика, трябваше да го попитат кой български композитор е написал музиката за неговата песен...
Песента с която имитираха Веселин Маринов не е българска и това е известен факт.

# 1 048
Според мен сезонът си е съвсем нормален. Направи ли ви впечатление, че всъщност българските изпълнители (имам предвид и подбраните титуляри) не са много експресивни на сцената. Липсва ми разбор на артистично ниво за имитациите- нещо, което Вергов правеше. Сега е оставено на Фънки, който за мен винаги си е много обективен и говори като професионалист, въпреки, че е недолюбван. Мнението ми често съвпада с неговото. Ако В.Маринов не изплискваше толкова легена щеше да е малко по-добре. За мен Елена и Зомброни или както се казва са ми съвършено неизвестни. Аръков не харесвам. Панайот какво очаквате от един човек ок.73 години? Дано да оцелее изобщо в това напрежение. Хубав ден!

# 1 049
Снощи Иво Аръков за мен беше голямата изненада. Много ми хареса, има глас, за който не подозирах.
Християна също много добре изпя песента според мен. Журито я кастри, имат високи критерии за нея и ниски за Джулиана и Мария, ами не е честно.

Общи условия

Активация на акаунт