ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Айдан ми хареса тук. Държи се достойно. Пуснаха ѝ змията. Кой ли ще я освободи?

Изхвърлиха Айдан на пътя. Да видим какво ще стане... Но явно ще гледаме кой я намира в следващата серия. По-важно е, че тя е жива и Дахан ще направи всичко възможно, за да я намери.

Йоана, бъди спокойна - оттук насетне ще обърнат повече внимание на Дахан и Айдан.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 22:37 от Emiliya

# 616
Аз не разбрах само тази змия отровна ли беше?
Свърши серията. Дахав взе, че се притесни за нея. Добре, добре😀

# 617
Свърши, Айдан е ухапана от змията. Сега може би времето до болницата ще е от значение. Оф  ще чакаме сега до другия петък.

# 618
Ехаа, момичета, края на епизода отново ме развълнува. Беше доста интересно, а след преглед със субтитри сигурно ще остана още по-доволна.

Благодаря ви, момичета!
Беше удоволствие да коментирам заедно с вас. А още по-голямо удоволствие ще изпитам когато и по-обстойно разнищим епизода.

# 619

Йоана, бъди спокойна - оттук насетне ще обърнат повече внимание на Дахан и Айдан.
Аз не държа да й обръща толкова внимание. Не съм фен на любовните драми. Но няма нужда да гледаме цяла серия терзанията на една героиня. Било то Айдан или Лейля. Аз държа на екшън и интересни обрати, любовта и гушканията за фон😀 Както беше в Ичерде с Мелек. Мелек си беше там някъде и не се натрапваше😆

И аз благодаря за компанията. На мен епизода като цяло ми хареса, с някои изключения. Имаше интересни ходове, случиха се някои неща, напрежение имаше. И аз не разбрах много, но същественото май хванах. Не скучах общо взето.
Ще гледаме с превод и пак ще говорим кой какво мисли😀

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 22:48 от YoanaIv.

# 620
Аз също предпочитам повече екшън, отколкото любовни триъгълници и четириъгълници. Но си е друго, когато екшъна е съпроводен и с любовни интрижки, затова и се ядосах, че някак избутаха назад Айдан.
А Мелек в Ичерде също много ми допадна, но не желая да занулят Айдан като Мелек.

# 621
Аз мисля, че няма да я занулят. Ако искаха, щяха да го направят отраз. Както Мелек я застреляха. А не да се губи, да я търсят, да държат в напрежение 2 епизода...и накрая да умре. Някак не ми се вярва. В Чукур така стана със Сена, но тук не го вярвам. Може би целта е Дахан да се светне какво би изгубил и да разбере, че не иска без нея.
Ще видим другата седмица🙂

# 622
# 623
Здравейте, дами!

Кафето днес ухае на спокойствие, надежда и хубави мисли за още един изгледан епизод от "Гадар", изпъстрен с екшън и драматични обрати.
     Да, бяхме свидетели на развитието на действието, остава и със субтитри да го облечем и разпалено да коментираме какво впечатление е оставил епизода у нас.
     Надявам се и днес Нерон да ни изненада с бърз автоматичен превод, за да задоволим любопитството си.
     И докато чакаме, за да не скучаем, ще започна от най-приятната екшън сцена. Страхотни са Курт и Дахан като партньори в зрелищните изпълнения. Много добре режисиран бой, ефектно и  добре отиграно, реално и впечатляващо.

Щастливо да ви е днес, събота е...
Нека да има поводи за радост, причини за усмивки и време за мечти!

# 624
Добро утро,нося ви рейтинги .Добре сме ,както обикновено са цифрите. Чапкъните пак тръгнаха малко нагоре. Събраха СейФер набързо . Усетиха се ,че осират работата . Доста измъчиха феновете си с болните си сценарии . Но също така се говори за край на сериала. И би било прекрасно . Да направят още пет епизода ,ама хубави ,стига сълзи и сополи и да зарадват малко аудиторията .

# 625

Малко статистика и от мен:

Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club
След излъчения тази вечер 8-ми епизод от сериала Gaddar, " #ÇağatayUlusoy " и " #Gaddar " влязоха в дневния ред на Турция.

Епизод 9: Леко увеличение във всички категории 👍

Цитат
Dizilah

📈 Ratings: #Gaddar on NOW!

# 626
Привет! Hug Още няма превод и на руски, а с автоматичния руски няма да се мъча.    

Харесва ми Бусето,Лейла,  но ми се вижда невъзможно да има любов между тях, поради убийството на баща и.  Независимо какъв е бил той, все пак и е баща и няма как да бъде с неговия убиец. Head Band

# 627
Привет! Hug Още няма превод и на руски, а с автоматичния руски няма да се мъча.    

Харесва ми Бусето,Лейла,  но ми се вижда невъзможно да има любов между тях, поради убийството на баща и.  Независимо какъв е бил той, все пак и е баща и няма как да бъде с неговия убиец. Head Band
    Пипи, аз също поглеждам за превод, ама тцц, няма нищо. А така наизуст да коментирам, за да пълня постове няма да си позволя.
     Не вярвам, че сценаристът ще залитне по любовна интрига между Дахан и Лейля. Разплете ли се случая покрай баща ѝ, Лейля просто ще изчезне, така както стана с Шенгюл.
     Мисля си, че любовта между Дахан и Айдан ще продължава да се развива като фон и допълнение към екшъна.
     И малко отклонение... Хазал Кая за Lancôme.

Цитат
hazalkaya
Направих последните щрихи за вас в Lancôme Skin Science Club! Разбира се всичко е прекрасно! 💜 Отворено за вас да изживеете в Akaretler до 5 април! Оставих ви малка изненада 😏 Ще ви разкажа за нея утре...

# 628
Добро утро☕️☕️☕️
Рейтингите са се покачили малко, но може и по-добре. Бяхме достигнали до 3то място в тотал на най-гледани, сега сме пак 5ти-6ти. Миналата седмица имаше мач, тази не знам какво е имало. Но, епизода снощи беше добър. Имаше повече от Онур, Курт и Дахан, имаше интересна завръзка в техните отношения. Ако продължат в това направление дано пак станем едни от първите и най-гледани. Както четох и зрителите са доволни от епизода, с изключение на тези, които мрънкат за многото сцени с Лейля. Но като цяло посоката е добра. Очаквам следващата седмица да дръпнем повече след като започнат да разплитат всички обратни линии от снощния епизод.
Малко по-късно ще го гледам с английски  субтитри и ще мога повече да кажа за серията аз, защото имаше доста интересни диалози😉

# 629
Здравейтееее и хубав слънчев цветен уикенд пожелавам

Следобедна почерпка да ни е сладък живота ...

''Безмилостен'' с руски субт. само си ги нагласете отгоре с надписа ..
https://turkrutv.tv/besposhchadnyy-9-seriya.html#frag_3_%28subtitry

Цитат
Харесва ми Бусето,Лейла,  но ми се вижда невъзможно да има любов между тях, поради убийството на баща и.  Независимо какъв е бил той, все пак и е баща и няма как да бъде с неговия убиец. Head Band

Пипи , не само заради това няма да има нищо между тях .. поради много причини.. като четат реакции в социалките няма да направят тази грешка и мисля, че още преди това се знае предварително по сценарии че няма да има любов между тях ..  ролята й е само за интрига и да запълват епизоди с истории за поръчките.
 Харесват се двамата,  но сърцето на Дахан е при Айдан .. Като я спаси и бори за живота си ще се сдобрят и може и целувка да има  въпреки цензурата . За целувки не правят толкова проблеми ..

https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1768737104937255252
Не можа да убие дъртия зъл мафиот , защото се застрахова с Айдан и я отвлече и показа на Дахан запис .
Каква ярост , как се ядоса .. превъзходен е фантастичен . Само с жестове и очи и поглед без да говори разбираш емоцийте бушуващи в него ...  Сцената със змията е ужасна .. човек и без да играе се страхува ...
Отново завърши любопитно и те кара да мислиш .  Хареса ми снощният епизод имаше от всичко и всеки герой в сериала .. Екшън сцените кефят и превъзхождат тотално ... Чачи отново показа на какво е способен ...  Почти не срещнах критики значи вървим в правилна посока в сценария.
Рейтинга не е никак лош със зелени стрелкички сме .. може още повече и заслужава след качеството и спиращи дъха сцени и актьорска игра. От тук нататък ще вървим нагоре с цифрите .. Иншаллах . Hands Pray ' Екшън драмата 'Гаддар'' има аудория и се вижда и личи. Ако не дръпнем поне да запазим тези цифри докрай е постижение . Конкуренцията.... ''Шербета'' е нанедаминат ,  ''Чапкъна'' се е повишил , но с тези резултати сезон 3 може и да няма .. Преди бяха с рейтинг 15 и с глупости, локуми и смяна на сценаристи непрекъснато и спаднаха надолу ..

тук отново сме номер уан Hands Clap

Емкааа , Грасияс за гифчетата на Ланкоме .Hands Nail Care

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 17:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт