Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 764
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 305
ИВ
Знам, че е доста рано... все още, банда. Но... за страстта по разгадаването "точно" време няма 🤪🤣, та ми се ще да ви споделя, че имам няколко души, сложени в "групата за следене" за ИВ 6.

Ето ги и тях:
Ренета Георгиева
Скрит текст:

Последвана от:
Малвина Бонева:
Скрит текст:

Кони:
Скрит текст:

Васил Пиларски
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 23:32 от Bilyana14.

# 1 306
Хора, на полет Ларнака - София видях две момичета, които носеха по няколко поувехнали рози. Рано е за снимки на Ергенът, нали? 👀👀👀

# 1 307
Тези ще да са миналогодишни рози 😃 Септември трябва да започнат снимките. Сега са кастинги.

# 1 308
Преди няколко дни Теа Минкова каза в стори, че сестра ѝ била на кастинг. Веднага си помислих, че е за Ергенът, все пак Теа всяка година се влачи с Наум и са си вътре в продукцията. Ая е свободна, бори се за инфлуенсърка в последно време, така че е много вероятно да я видим.

# 1 309
  • Sofia
Вчера видях статия, че спират Ергена, а това което споделяте в объркващо.

# 1 310
Как ще го спират като има кастинг?!

Иначе Гуспата заминава за 2месеца някъде. Пък жена му пише стори с пожелание да следва мечтите си. Simple Smile

# 1 311
Гуспата влиза в Острова на 100-те гривни??

# 1 312
Ай сакън.  Дано не

# 1 313
  • Варна
Що пък не?

# 1 314
Подкрепям. 😁

# 1 315
  • София
Звучи логично да участва, защото тази година и за Максимал мак не се чува. Явно лятото ще му е заето.

# 1 316
Звучи логично да участва, защото тази година и за Максимал мак не се чува. Явно лятото ще му е заето.
Чува се - май Крум ще го замества. Някакви такива неща си разменяха по случай рождения ден на Крум.
Скрит текст:

# 1 317
  • София
Гуспата, не мерси.

# 1 318
Гуспата ми е тооооолкова неприятен с фалшивия си патос и морал, че не гледах последната Ферма с негово участие. Пожелавам му много скоро да се върне!

Иначе заради такива като него, дето ги сърбят пръстите да се похвалят пред всички, изтичат спойлерите. И заради такива като хората тук, които ги навързват Grinning Само ще дам пример, че Жени я нямаше много дълго и се забелязваше по сторитата на Ваня (популярен човек с много сторита и обект на внимание), но чак към края на снимките пусна кукичка, която тук уловихме.

# 1 319
Мене пък леко ме притеснява коментарът на Ковид, че не му харесва накъде отива кастингът за Острова... Тъй че очаквам неприятни изненади...

Общи условия

Активация на акаунт