.Този път категорично отказах процедурата с катетър,можело значи.С Лисана си бяхме от полза една на друга.Резултата е възпалено ухо и антибиотик 
Гушанка,нали и Криско имаше такова възпаление,вие колко дни пихте АБ?Бързо ли се възстанови?
.Този път категорично отказах процедурата с катетър,можело значи.С Лисана си бяхме от полза една на друга.Резултата е възпалено ухо и антибиотик 
Давам му витамини Пиковит, но нещо и тях не ги харесва - с малко борбичка успявам да вкарам лъжичката със сиропа.
Днес ще го тормозя и няма да му давам да заспи поне до 19,00, че каквото е мрачно-поспаливо времето като нищо ще откъпи пак така...

, никакво внимание, само се чудел как да я заобиколи...Тъй, че виж колко сме ви вярни, никакво кривване...Вие нали не сте си намерили още друго гадже?

Дано бързо да ви мине и да не го болят ушетата Сами
.В момента в който му взима кръв,гледа ме и ми го обяснява това нещо.Ми казвам и,така или иначе му взимате кръв от вената,не може ли да му сложите един абокат и готово.Някаква подложка на ръката,малко бинт,да не дърпа системата и работата свършена.А сонда ако му сложат,точно на 5тата мин. я е издърпал.Имала съм право,така било даже и по лесно
Бързо да се оправя Сами
.
.Карах се,разправях,но без ефект.След като направи малкия първата реакция,забраних категорично,но пак без огромен ефект.Вече когато и той си беше в къщи и видя Дарис в такова състояние,как се опитва детето да диша,но не може,е от тогава пита за всичко и като кажа не,остава си не.А ,не да се обърна и той пак да му го даде.
.
Много съм щастлива
!Гледам, има изпитани рецепти тук и ще се консултирам ако се затрудня 

за Сами!
И за вафлата и за вмешателството в отношенията ви просто нямам думи. Вярно е ,че човек сам трябва да си промени възгледите, но ти не спирай да се опитваш да и наливаш здрав разум! Докато вдене!!! Стискам палци да няма повече такива изцепки с гледането на Алекс.
Много сте готини на снимките между другото. Браво на малкия сладур, че вече рисува!

Люлея, клатя,вървя и се полюшквам-чудна гледка. 

А ние ревем от нашето здравеопазване. Явно нещата са различни в различните му аспекти. Едно за сметка на друго. Ни така, ни така. А ушето няма как-с АБ се лекува. Скоро ще е ок всичко! 

А на Мъри сигурно му е период. През деня как спи? По обед?

Просто не му го давай през деня или само в "тежки" случаи. Пък и тези дентъл-бибероните са и мислили хората. Това според мен, 

Чудесни снимчици на едно жизнерадостно,красиво момченце 

Ще спиш а?Ааааааааааааа.....не е честно 

Как е къдравелкото сладък?
А също майките с по-големи дечица - задържа ли се апетита между 1 и 4г. или си е май-вече до дете? 
Бузките й си стоят, както се вижда на снимката