Re: ЯНУАРИ вече мина - торта ядох аз за трима и съм вече на ГОДИНА!!!

• 10 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Д а коли4еството ме притеснява.Изпива го на 4 пъти.

# 271
Честит Рожден Ден, kukuruku1!Бъди много здрава, щастлива и винаги обичана!

# 272
Лисана,и аз да ти кажа нещо по повод притесненията.Имам една приятелка,нейната мома стана на 2 миналата седмица.От как е станала годна да консумира кисело мляко (от половин годинка някъде) изпива по един буркан на нощ,това май е повечко от 800гр Embarassed Явно си огладняват или просто така им харесва,това е навик който трудно се отучва,но може да с намалят количествата поне newsm78 Не сматям,обаче,че е нещо нередно освен това че мама все трябва да е готова да приготви "ам ам" Mr. Green

Честити Рожден Ден,kukuruku1!

# 273
Цитат
Дива Орхидея,ама то няма лекарство,на което да не пише,че не се препоръчва на бременни и кърмачки,хората се застраховат допълнително по този начин,в сайтовете,които ти пратих провери ли?На моя антибиотик също пишеше,че е противопоказен,но се оказа,че е съвместим с кърменето

Сайта не можах да го разбера Blush Blush не го владея много добре езика.Утре ще питам  и педито за всеки случай ми казаха че трайноста на лекарството е 3 часа ,Така че мисля че няма да е проблем а и ом Д-Р нивеа казва тя нали е педиатър специално в областа н акърмачета и бебета #Crazy newsm78

kukuruku1 честит рожден ден да си ни жива и здрава

# 274
Честит рожден ден, kukuruku1! Много усмивки и весел празник ти пожелавам!
Ако мога да се включа. Александър пие мляко задължително преди лягане, час след като е вечерял (дори и стабилно да е това). Количеството е 180-210, сам си определя. 
И ние сме така! Само че Стефока си пие по 250 мл и после цяла нощ спи. Имам чувството, че има нужда да пие мляко преди сън, едно, че го държи сит цяла нощ, но и някакси го успокоява. То си е нормално, де. И аз като пия чаша топло мляко преди лягане, спя добре. А и добре, че поне преди лягане пие мляко, че като не кърмя... Sad
Да ви се похваля: този месец е дръпнал с 200 грама напред, че миналия нали се беше застоял, но четох, че и други дечица така са били, явно си е нормално.
А тука от 2 дни така си е объркал режима Thinking Вчера ми заспа към 7 някъде (вечерта), пи едно мляко към 10 почти спейки и сутринта ми цъфна в 6:30. Понеже го бях взела при мен (нещо мрънкаше през нощта), оставих го в кошарата да си доспя. Ми тъй де, и аз съм човек. Той пак заспал и си стана към 8. Днес пак искаше да ми го направи този номер, но аз-не! Naughty Събудих си го най-нахално към 9 да си поиграе и да си изпие млякото, ей досега вилня тука и сега най-после заспа Tired Ако утре се събуди преди 8, пак ще съм гроги. Ще кажете: ми кво прайш във форума 5 минути преди полунощ, та не лягаш? Ето, отивам. Лека нощ и цунки на сладурковците! Heart Eyes

# 275
Лисана, хм, за нощно ми се вижда много. А да не би да е жаден. Аз съм забравила - вода пие ли? Иначе ако Борил пиеше само през ноща 800 мл бих пробвала да намаля количеството мляко на път, което му давам. Също бих намалила количеството АМ, което  се разтваря във водата.
От друга страна може да си наваксва след последното му боледуване... Rolling Eyes

# 276
Здравейте!Благодаря ви за пожеланията за моята ходеща маймунка! GrinningПрощъпулник ще правим в събота.Аз пак имам едно питане за питката EmbarassedКогато се опече, първо се раздава на вече ходещи дечица newsm78 или трябва първо да я търкулна и Паолина да тича след нея и да избира предмет newsm78Вие как прецедирахте?Ще съм благодарна на всяко мнение, че съвсем се обърках.
DIVA_ORHIDEQ, Ако правилно съм разбрала, че лекарството, което са ти предписали е Nizoral, според този сайт, то е съвместимо с кърменето: http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp
Ние много обичаме люлки.Като види люлка, протяга ръчичка и казва :"И-и-и-иии!"Което означава, че иска там Laughing
Наскоро ми направи впечатление, че се страхува в асансьор, започва да плаче миличкото.Надявам се следващият път да не е така.

Усмихнат ден на всички и приятни разходки Hug

# 277
kukuruku1, Честит Рожден Ден на патерици.Много здраве и любов!

# 278
Здравейте и от мен!

Лиске, да ти кажа и на мен ми се вижда много това мляко за нощта Thinking Да не би наистина да е жадно детето?  newsm78

daisy_st, за питката знам, че първо се търкулва детето да тръгне след нея и да си избере предмет, и след това се разчупва и раздава Peace

Аз пък сутринта в ранни зори ходих на зъболекар и сега ми е едно зъболекарско в устата  Sick Ама няма как  Mr. Green

Весел ден на всички и приятно разходки в това хубаво временце  Hug

# 279
Честит Рожден Ден, kukuruku1! Желя много щастие и весел празник!

daisy_st , за питката мисля че първо се търкулва и после се раздава, след като детето тръгне след нея, поне така знам аз Simple Smile

Вчеря бяхме на консултация. Бояна тежи 9800 и е 79 см. Преди 3 месеца пак беше толкова като кг.  но с 3 см. по-малко Simple Smile Мислех даже , че е повече см. защото изглежда по-висока от връстниците си. Сложиха й ваксина против морбили, рубеола и паротит. Тази ваксина се слагала на 13 месеца ..., а не на година и 3 месеца, както мислех аз и мисля че така написах тук, когато някой пита. Извинявам се , ако съм подвела някого.
Много се смях за коремчетата на децата Joy И Боби като хапне коремчето й изпъква и както казва баща й - заприличва на намокрена в средата солета  Joy

7оf9 и аз разчитам на вит. Д в АМ, но понеже беше писала че даваш, за това те попитах ... Simple Smile
Дес, и Боби има вече дървено домино с животни Simple Smile

# 280
Лисана, аз не разбрах дали ви е минал прощъпулника? Искам да ти кажа, че за Дани най-продължителното занимание по това събитие беше яденето от питката. И то с такова спокойствие в бавно ходещо положение. Та може би е по-добре, ако е без мляко и яйца питата. Аз я спретнах от тесто като за обикновен хляб.

За млякото и нашия мъник имам чувството, че в най-големи количества от менюто му е то. Не знам откога сте така, но може и да е период около зъбите  newsm78 Нашия в момента пак е на вълна основно кърма, сухари и хляб. Даже и любимите си банани не иска да гризе.

Дреби ми бе с температура 39 тези дни. За сега се разминахме само с парацетамол и осцилококцинум, но  вирусите са още вкъщи(върху мен). Даже в градината на голямата има предупреждение, че има голямо вирусно "нападение"

Най-странното е, че вдигаше най-висока темп на разсъмване и преди обяд, а опита ми с щерката е към то 1-2 в полунощ. Аз ставам през час(малко на автопилот) да им я меря като са болни.

Дани вече има 14ти добре пробил зъб и за пръв път е с такава асиметричност измежду зъбната фасада. Долните са с 2 по-малко от едната страна. Забравила съм, но май имаше застой в пробиването след 16тия или ми се ще  Thinking

# 281
Аз пак да попитам,наистина ли никой не знае кЪде ми поста от 19.02 и не само моя,а още два? ThinkingАко е изтрит от модератор,защо?

Дес  мама е винаги в бойна млечна готовност Peace.По цяла нощ обикалям с термос и всичко необходимо Crazy.

7of9,Vili4ka не мисля,че е жаден.Ако се излъже да вземе шишето с водата,пие го цялото и след час пак е буден за мляко и го изпива цялото ooooh!

От друга страна може да си наваксва след последното му боледуване... Rolling Eyes

И аз си помислих същото,но и преди да се разболее често е му се случваше да пие по толкова.

# 282
Gerylun още не ни е минал прощъпулника,нямаме си питка Laughing.Аз не съм и провала да меся,преди години имам няколко неуспешни опита и това е.Може би ще си купя машина за хляб,да пробвам.Бях се рзбрала със Соня да дойде да се пробва,но Али е болен и него го лепна въпросния вирус та ще изчакаме.
Ама вие сте много напред със зъбките,да знаеш как ви завиждам само,Дарис е с 4 и сега му избива 5то Tired

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 13:47 от Лисана

# 283
  • София
Ми аз кво да кажа като си имаме само един зъб...

# 284
Ми аз кво да кажа като си имаме само един зъб...
Еми нищо Laughing ще чакате да излезнат и другите Wink.

Общи условия

Активация на акаунт