ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 779
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Всъщност тук добре го изигра, при положение, че досега са нямали среща, а тя не би го поканила, му каза какво ѝ е и директно си осигури срещата. Доста тактическо.

# 1 411
Ергенът като бръкне в тоя чувал комплименти и не мож се запре.
Мисля, че половината ги приема всъщност на шега. И малко му е за сеира. Игрaч.
Примерно Киара и Барбара не са му интереси, но му светнаха неприкрито очите за тройка.
От друга страна, мисля, че и Габриела не е негов тип, но май наистина му беше приятно с нея, сравнявайки я с другите.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 23:33 от Linda*kiss

# 1 412
  • София
Надя ще се прояви с пълна сила в другия епизод.

# 1 413
  • София
Напротив. Ясно се видя, че когато й дадеш отпор на Християна тя млъква (пример Тея и Виктория). Много добре си подходи Силвия към нея, няма какво да й се обяснява на нея точно.

# 1 414
Тези моми са като стадо маймуни, които си търсят жертва и вкупом се нахвърлят върху нея безмилостно. Но в крайна сметка, лъсват...  И не е до нивото им на образование, а на възпитание. Ох, речника ми се оказва беден, за да опиша качествата на ергенките в този сезон.... Или по-скоро липсата на качества и каквито и да е добродетели. Дали родителите им се гордеят?

# 1 415
Силви се държа на ниво, не й мълча на простакесата, която беше настроила всички. Тя е наистина по-интелигента и образована от тях, а нищо не дразни простака повече от доказателството за собствената му глупост. Хубаво, че каза на Алекс - защо да мълчи когато се опитват да я мачкат.

# 1 416
Не знам за вас, но аз си пускам "Есента на демона", че днес му е премиерата. Силви мацко, ти си малко като Миглена Ангелова - 4 развода. Веднъж нормално, втори път, случва се, ама четири... Та и твоята работа такава

# 1 417

Синхроните след втората седмица. За мен Кристина е ''разказвач'' на сезона, ако мога така да се изразя, тъй като почти нищо не прави, но й дават да говори много.

# 1 418
Гледам за сеира - нито една от участничките не ми харесва. Имам чувството, че нарочно са ги избирали такива за рейтинг.
И аз съм като теб, ама ние не сме важни! Питаш ли го Ергеня какво му е с тези... хайде да не конкретизирам?!

# 1 419
Аз се чудя какво си мисли сега Иванчо, бившия мъж на сливата 🤣

# 1 420
Аз не виждам какво фатално има да си разведена 4 пъти ?😀

# 1 421
Ергенят и той като ергенките щом се е хванал на хорото, че чак ги и величае.

# 1 422
  • София
Освен Нани, май вече никоя не харесвам. Васка ми се стори симпатична в началото, но днес не ми хареса, ни на визия, ни никак. Не съм очарована и от Надя, която външно харесах в началото. Абе, като цяло... Дъно.

# 1 423
  • На Изток от Рая
То е ясно, че тези скандали ще са ежедневие и едва ли главен герой в тях ще е само Кюстендилската слива. В началното промо видяхме, че и Тея щеше да трепе някой с токче на обувка...
 Аз се чудя какво се случи с Катето - рекордьорката на Гинес с най-дълга среща. 0 внимание към него, както и той към нея, все едно никога не са се срещали...

# 1 424
Коя отпадна, че недогледах?

Общи условия

Активация на акаунт