ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 770
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз пък си мисля, че това нападение към тази Силви може и да е оправдано.
Все пак не излъчват всичко, режисьорите си решават какво да излъчат и как да наставят кадрите за да има шоу.
А цялата къща да е срещу Силви, значи има нещо. Не ми изглежда момичетата просто да взимат страната на Христиана от страх, или както някой по-нагоре беше казал “за да са от страната на силния” - повече ми бие на това, че всички не могат да я понасят Силви и някои са по-директни и гласни от други.
Маги, с нейната нужда да е светица и как не била съгласна, че всички нападат Силви - защо не я защити тогава?
Не го разбирам и това рязко обръщане с омраза и злоба към Надя и Йоана след днешния епизод. Някои издигнахте Надя на пиадестал, любимката на всички. Показаха я малко повече как си изразява мнението за някои участнички и хайде изведнъж огромен, гигантски минус за нея.
Йоана май не беше кой знае колко голям фаворит в началото, но изведнъж и към нея почна да се изсипват един куп обиди.
Все пак мисля, че има много неща които не са показани и няма как да ги съдим толкова бързо тези момичета.

# 1 456
Надежда блесна с топ интелигентност.
Да ти кажат, че трябва да направиш 26 обиколки и ти да тръгнеш на спринт...евалата маци.JoyJoyJoy

На въпроса къде е разликата между спортна злоба и агресия...границата я определя съдията, демек любимият ви АлекчУ, така че претенциите към него.

Христина е чао другата седмица. Извлякоха от нея максимума, леко задушава останалите и сега ще и бият шута.

Няма как момичета, които не се дишат помежду си така задружно да се обединят срещу 1 жена и това да е безпричинно. Най-вероятно си е мърла и дразнеща СилвитУ, ама нали е сама срещу всички първосигналните зрителЕ ще застанат зад нея.

# 1 457
Скрит текст:

Хайде и аз да се включа 🙂 И аз гледам за сеира, но почвам да се дразня.. Каква психоложка е тази? Идиотка. Любопитно ми е, ще практикува ли още по професията си след шоуто... Ама нали трябва да е интересно, тарторката ще я държат още. Никоя не ми харесва и на мен, тази Силви не знам какво е направила, за едни чинии така да я нападат не вярвам, ама как й се зъбеха, а Йоанна толкова антипатична физиономия има, сякаш е перманентно ядосана, и й вика "Ама ти не виждаш ли че никой оттук не те харесва" или нещо от сорта, какъв човек може да каже такова нещо, на друг, който в момента е нападан от няква мъжка селска ***, айде да не казвам, дето всички й се въртят около нея все едно е някво слънце... За съжаление и в живота е така, по-екстровертните простаци винаги са били на почит.
Въртят се, защото ги е страх, че ако не са с нея, те ще са следващите, които ще "заапе", а не защото много я харесват.

Знаете ли, в едно нормално общество щеше да е точно обратното, останалите да се обединят и да се отлъчи хулиганката.
Тук се получава типичното - всички ги е страх, че те са следващите и забравят всякаква човечност; каквато и да е истината за чиниите, това настройване и непровокирана злоба не са ок.
Знам, нали това написах, че в този свят, в който живеем, нещата се случват на обратно на правилното...

# 1 458
Харесвам, Васка, но много ми прилича на Ани Владимирова ( психоложка ) и не знам дали всъщност е харесвам.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 00:54 от COCO.

# 1 459
Във Фейсбук слагат laughing emoji-та на тия, които казват истината за Христина. А пък поста за караницата и със Силвия са го лайквали на поразия. Не разбирам, как може, в България, да има толкова прости хора, че да харесват поведението на тая псевдопсихоложка. Абсолютно втрещен съм.

# 1 460
На мен ми излезе инста на Миленка някъде и май тя е единствената,която съм последвала засега Grinning Не знам доколко е официален,няма почти нищо в него. Името е milenna.sokolova . Май наистина беше прекалено рано за анкета на коя бихме дали роза,по-удобно да отговоря би било на коя не бих дала ,по възможност с мулти отговори,а не само 1 ;d След скандала със Силви (не,че ми е любимка) толкова народ ми падна в очите,че не е истина,особено кюстендилската простакеса и грозноватата стюардеса. Виктория много се смееше,но дали ще и е смешно като пак подбере нея Grinning Много се надявах една от двете да си замине тази вечер,адски се дразня когато много хора се съюзят срещу 1  по принцип ,а те се държат все едно човек е убила,а не ,че е яла с пръсти  и т.н. Grinning И всички мълчат или се хилят като п*чи. Лелеее..
П.С. Блокирана ми е опцията да харесвам коментари,защо така? Grinning

# 1 461
На мен Йоана ми прилича на Коцето Калки.
И двете с Надя много злобни.

# 1 462
Относно Милена. Не мисля, че е използвана. Мисля, че и е обяснено и всичко е с нейно съгласие. Освен това мисля, че всички са инструктирани да се държат добре с нея.

# 1 463
Ами можем да съдим само за това, което ни показват. Аз от това, което виждам е, че повечето са направо отвратителни, особено тези, които се въртят около тарторката си. Колкото и да не харесваш един човек., това нападение си беше чиста злоба и избиване на л*йна, щото нали са много позитивни, а тя е черния облак. Има и по мек начин да покажеш на някой, че не го харесваш. Нейната директност, вече не е директност, а е грубост и бруталност. Линията е тънка, очаква се човек психолог да е на "ти" с тези неща.. Ясно е, че ролята й е друга обаче. А дали от страх са около нея, да, да си със силния на деня, за да не си отлъчен, също е вид страх. Всички предполагам сме имали досег с такива хора, супер отвратителни са ми, и винаги имат групичка около себе си, а ако някой не харесват, или е по-различен, особен, уязвим, винаги него си избират. Милена нали също е била травмирана от такива като тази. Надушват, че си уязвим, и почват. Със сигурност й се подиграват зад кулисите.

# 1 464
В инстаграма на Ергенът на снимките с визитките отбелязваха инстаграмите на участничките. И Милена има.

# 1 465
Лиа от сезон 2 я следва, също и Маги и Христиана.

# 1 466
Aз не мисля, че ще са казали на другите как да се държат с Милена , сигурно просто не е дразнеща . Не одобрявам отношението към Силви , но и Александра , и Пам си бяха дразнещи , не са решили ей така от скука да се заяждат с тях .

# 1 467
  • Варна
Чак пък силната на деня да е Христиана. Ще я изям с парцалите без проблем и кафе ще ми носи сутрин.

# 1 468
Въпреки, че ни се иска да гледаме красиви любовни истории с интелигентни участници, които имат какво да разкажат и покажат, шоуто залага на сигурен рейтинг с тези персонажи. Във всеки сезон ще има Христиана. Имаше един сериал Ергена бях гледала първи епизод в който много ясно позакаха как ги подбират. Нашите момичета са тук за популярност и за да осребрят после участието. И като не са за готварско шоу, не са са талантите, не са за игри на волята цоп в ергена. Любовта е на последно място като евентуален бонус.

# 1 469
За мен Милена е очарователно създание и дори я намирам за красива със своя индивидуалност. Или нарочно я гримират ужасно, или се гримират сами и тя не умее да го прави. С подходящ грим и малко по модерна прическа, която да й отвори лицето, много ще се промени. Мисля, че тя е наясно, че няма да спечели ергена и не за това е там. Бори се със себе си и сама се предизвиква да направи нещо смело. Колкото до това, че му сподели, е съвсем разбираемо. Целият й живот е бил борба и тежки моменти. Тя не може да води лековати разговори и да му споделя на Алек забавни истории, просто няма такива. Много нежна, ранима и самотна душа. Има нужда да се изразява и да намери приятели' да бъде приета.
Самообладанието на Силви е впечатляващо. Наистина е доста самовлюбена и малко особена, но е класи над онова лудо пиянде. Изтъкването й, че е образована и т.н.  беше защитна реакция и защо да не им го каже на всички малоумни квачки ? Само простите и наглите ли имат право да се изтъкват и да се бият в гърдите колко са значими и важни ? За нищо не мога да я упрекна Силви в ситуацията.

Йоана ми е най - неприятната от всички. Мисля, че не е с добър характер и злобата й е изписана на лицето и че тепърва ще си показва магариите, макар че е хитра и лукава и знае как да излиза суха от водата.

Продължавам да симпатизирам на Алек. Миналият сезон Генчо ви дразнеше повечето, че бил дебил в реакциите си, сега пък Алек преигравал. И аз мисля, че е много емпатичен, галантен и внимателен да не обиди някоя. Любезен е и мил с тях и това е правилният подход  да ги предразположи, за да се разкрият пред него и да ги опознае.

И аз не мога да харесвам коментари за поредна вечер, много е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт