Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 809
  • 970
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз поръчах един спрян парфюм от azo, направо не мога да повярвам, че още се продава някъде извън ebay. Обаче е тестер, без кутия, дали ще има как да проверя коя година е произведен? Започва да се произвежда през 2012 г, а е спрян през 2017 г, но четох, че имало разлики между първите и последните издания.

За съжаление Hot Couture оригиналната версия не го намирам никъде.

Някой знае ли как се добавят тези кутии в Нотино? Направих една поръчка за по-голяма сума от 120.00 лв и не ми даде опция за такава кутия?

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 17:44 от gadamer

# 407
Изчерпани са най-вероятно.

# 408
# 409
  • До сърцето...
gadamer, моля не цитирайте чаршафите на LSF MCMXIV. Още повече, че питането Ви не е свързано с нещо в цитирания пост. Това го има и в условията на темата, посочени в първи пост
Цитат
.... Избягвайте създаването на „чаршафи“ от цитирани мнения. Ако държите да съхраните поредица от отговори, използвайте опцията „скрит тест“.
Ако нямате "скрит текст", просто изтрийте ненужното. Не е приятно да скролвам половин страница, за да видя какво коментирате/питате. Безсмислено е заради въпросите Ви, най-вече.

И аз поръчах един спрян парфюм от azo, направо не мога да повярвам, че още се продава някъде извън ebay. Обаче е тестер, без кутия, дали ще има как да проверя коя година е произведен? Започва да се произвежда през 2012 г, а е спрян през 2017 г, но четох, че имало разлики между първите и последните издания.
Можете да проверите по бач-кодовете, не посочвате за кой парфюм питате, но може да ползвате пък първи пост, за да намерите сайтовете за проверка
Скрит текст:

# 410
# 411

Някой знае ли как се добавят тези кутии в Нотино? Направих една поръчка за по-голяма сума от 120.00 лв и не ми даде опция за такава кутия?

Има бутон "избери подарък" и няколко предложения.
Поправям се, вече не предлагат подарък мостри.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 19:23 от Magda Dimitrova

# 412
# 413
Не ви препоръчвам да плащате с карта в сайта!Моят ,след като го отказаха миналият понеделник,все още не са ми върнали парите.

# 414
Нотино
За любителите на Доброто момиче задължително пробвайте това-няма да съжалявате!

# 415
Здравейте,
Може ли някой да ме насочи, търся този парфюм:
Lancome miracle men
https://www.notino.bg/lancome/miracle-pour-homme-toaletna-voda-za-mzhe/
Благодаря предварително!

# 416
  • София
Привет, да споделя за една напълно непредвидена и импулсивна покупка - след случаен тест на бързо уж, така се влюбих, че последва мигновенна поръчка от Нотино на100мл  Ajmal Amber Wood
Скрит текст:

С код мисля, че излезе 168лв, дойде за около 2-3 дни. Много съм доволен Animal Heart Eyes Cat
Хубава седмица и отлични находки ви желая.Fishing Pole And Fish

# 417
# 418
Здравейте. Да питам за сайта azo.bg. Имаше публикация, че предлагат оригинални парфюми /тестери/, но аз като един лаик в пазаруването на парфюми, ме гложди мисълта от кого всъщност купувам дадения парфюм? Този сайт ми изглежда нещо като olx.bg или бъркам? Има адрес и телефон на сайта, ама какъв е тоя търговец дето предлага всичко?

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 16:47 от Dareland

# 419
  • София
Аз лично ще се въздържа от поръчка от там. Писах преди няколко страници, че са аложили Идън ЕДТ и отделно Идън ЕДП. Може да в безобидна грешка, но ми направи доста лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт