Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 699
  • 970
  •   1
Отговори
# 645
Нямам време да прочета назад дали няма да повторя някой - в Прити Шоп има намаление -20% на всички парфюми (без Шанел) и -30% ако са 2 или повече

# 646
# 647
# 648
В Делириум промоция

и за днес и утре

# 649
Моля за съвет, от Елинор дали има риск ако поръчам парфюм? Четох, но не усещам че е сигурно, моля за инфо от потребители на сайта. Благодаря!

# 650
  • София
Риск и несигурност за какво, minion4е?

# 651
# 652
# 653
Риск и несигурност за какво, minion4е?
Да пристигне неоргинален, харесала съм си парфюм, който с промокода ми излиза нереално ниска цена. Дали да рискувам е въпроса или да поръчвам от Нотино Simple Smile

# 654
minion4e, поръчайте спокойно. От Elinor няма да получите неоригинален парфюм.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 17:48 от Magda Dimitrova

# 655
  • Washington,USA
Parfimo продават парфюми с увредени флокони на по-ниска цена, естествено. Чудя се да си купя ли? Ако не мога да пръскам...Някой купувал ли е такъв?

# 656
Parfimo продават парфюми с увредени флокони на по-ниска цена, естествено. Чудя се да си купя ли? Ако не мога да пръскам...Някой купувал ли е такъв?
Как с увредени флакони!? Да не би да пише без опаковка?

# 657
Как с увредени флакони!? Да не би да пише без опаковка?

Или нарушена опаковка. Срещала съм такива в сайта.

# 658
Във висша козметика също видях ,че са заредили Kilian,но все още нямат цени.Pearl ood го има и може и на по-ниска цена да е,
следи го.
Пристигна и всичко е точно Simple Smile.
Във ВК цената е драстично по-висока.
Отново ти Благодаря!

# 659
  • Пловдив
Доколто виждам, този Kilian е тестер, нормално е да е на по-ниска цена от продукта.

Общи условия

Активация на акаунт