💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 623
  • 924
  •   1
Отговори
# 705
Вече игрите стават някак общи, или нямат достатъчно женски/мъжки. Щом с животните ще играят като двойка?
Аз чакам цирковият артист да се развихри тука и по нататък, ако има ходене по въже, жонглиране, а може да е бил  и клоун Simple Smile

# 706
  • София
Аз забравих да пиша тогава, но много лошо впечатление ми направи на една от игрите Мишето. Тогава сподели, че директно гасяла телевизора на Венци, когато той сядал да гледа футболен мач. И беше съвсем сериозно заявено...
Дори и да го е казала на майтап е много лошо качество. Един път добре, втори път, хмм, ама постоянно?! Що за тъпотия? И дори да го гаси на майтап за секунди, то точно тогава може да падне някой гол. Абе не знам, стори ми се много неуместно.

# 707
  • София
Мъж под чехъл е Венци 😆
Аз пък обичам мачове, особено Европейски и Световни гледам с интерес, даже повече от мм.Какви са тия жени, които не понасят мачове и гасят тв не знам 😉

# 708
  • Sofia
Че ДиД са скучни е вярно, до поне са естествени и незлобливи. Писнало ми е от фалшиви, префърцунени, пренавити и лицемерни особи, които демонстрират не това, което са, а това, което искат да са! Аман от фалш и лицемерие!

# 709
  • София
Не знам, никаква добавена стойност не носят на предаването, няма емоция в тях, той даже не иска тя да го целува публично ..срам го е... Прекалено свитички и капсулирани са, те са в другата крайност на фалша и лицемерието..

# 710
Голям добряк ми се струва този Денис и нищо не може да го ядоса. Играе си играта човекът и каквото стане. Няма драма и славолюбие там.

# 711
Не съм гледала вчерашния епизод, ама по принцип точно тази игра ми е една от най-смотаните, които има в предаването изобщо.

П.П. Иска ми се Елизабет и Йордан да си ходят. Дарина и Денис са малко безлични, но поне не дразнят. Както някой беше написал, изглеждат скромни и добрички.

# 712
  • Melmak
ДиД са сладки, защото са добрички. Не са ми любимци и са малко безлични, но наистина изглеждат добрички.

Според мен не бива още да си ходят. Тишко и Софка +Румен и Йоана са ми топ най-неприятни същества, а Скубивеждов не отстъпва. Според мен Ивана изпитва трудности да го изтърпява, а той се е взел за голямата работа.

Петя и Дилян са някак един за друг, защото са глуповати. Това момиче е било дете, когато се е хванало с Дилян. Според мен си живее в някаква приказка и няма представа другите хора с каква реалност се сблъскват.
Той е дечко, въпреки голямата им разлика. Обаче сега, Петя вижда други двойки и според мен осъзнава, че Дилян хич не е мъж на място. Не им желая нищо лошо, глупави са, необразовани са и не са добър пример, но Дани ми изглежда добра душа.

Светли и Сияна от самото начало ми направиха впечатление с това, че тя не му отива. Той изглежда готин, симпатичен, хубав, добър. А тя грозновата и злобничка. Но все пак не знаем каква им е историята.

Мишето и Венци са много готини, защото имат чувство за хумор. Мишето говори все едно е сериозна, а се шегува, сигурно това е имала предвид за телевизора и мачовете.

# 713
  • До морето
Мъж под чехъл е Венци 😆
Аз пък обичам мачове, особено Европейски и Световни гледам с интерес, даже повече от мм.Какви са тия жени, които не понасят мачове и гасят тв не знам 😉

Няма значение какво понасяш и не понасяш. Въпрос на възпитание и на уважение към партньора е това. Моят мъж беше втрещен като го чу това, рязко му се издигнах в очите.

Михаела ми прави ужасно впечатление. Наистина адски много приказва, като 90% от изприказваното са глупости и обвинения към горкия й мъж.

# 714
Михаела на мен ми направи лошо впечатление с коментара по повод запознанството с мъжа й. Харесала брат му, ама направила компромис и си тръгнала с Венци. Голям мрънкалник е- защо не натискал бутона с въпроси, а после защо го натискал. Няма угодия тази жена.

# 715
Не знам, никаква добавена стойност не носят на предаването, няма емоция в тях, той даже не иска тя да го целува публично ..срам го е... Прекалено свитички и капсулирани са, те са в другата крайност на фалша и лицемерието..
Което ми напомни как Румен изгони Йоанна , когато отиде да го целува. Беше нещо като - Няма да ме целуваш в национален ефир, довечера 😁 Аз лично бих се почуствала.унизена, ама Йоанна сигурно е свикнала.

# 716
  • София
На мен Михаела ми е забавна, тя постоянно се шегува. Когато обаче загуби играта и имаше шанс да отпаднат, беше ревала цяла вечер и обвиняваш себе си.

Те синхорнире ги записват наведнъж, така че в един и същи разговор първо мрънка, въпреки че знае какво ще се случи. Не знам дали и в ежедневието е такава или тук иска да привлича вниманието.

На мен и Софи ми е симпатична, лека характер е, не знам как държи добро настроение с такъв мъж.

# 717
  • София
На мен Михаела също ми е забавна и не ме натоварва, мъжът й да й търпи кусурите, щом му се е качила на главата...

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 14:17 от elix

# 718
  • До морето
И аз симпатизирам на София, наистина е много усмихната и приема леко всички тъпанарски подмятания на мъжа си. Той пък се възползва и се дължи като пълен г@з с нея.

# 719
Да се включа и аз, изгледах всички епизоди за 2 дни. За пръв път гледам Един за друг и честно казано хем ми харесва, хем не. 😄

Кики и Емо бързо заминаха, но просто наистина се поизложиха на играта с въпросите.
Хриси и Ивайло ми харесваха много наистина, както и Ивана и Ивайло, а също и Галена и Петър. Общо взето останалите не са ми интересни, не че са лоши хора или нещо такова, просто са ми някак скучновати.
Петя и Дилян направо не мога да ги възприема насериозно и имам чувството, че са актьори, които се правят на двойка за шоуто. Дилян ми е по-поносим, докато Петя направо ми е неприятна.
Михаела вечно мрънка, изобщо не мисли какво говори и в повечето случаи се получава “Казах нещо, все едно че не.” Изобщо не ми харесват, не са ми и забавни изобщо.
Гери и Светльо харесвам също, не знам защо.
Сияна ми е много анти, вечно е намръщена и недоволна и не ми хареса на едната игра с нейния Светли, че искаха да прецакат Ивайло и Ивана (не защото им симпатизирам, а просто ми се стори тъпо).
За Дари и Дени даже нямам мнение, нищо не са показали.
Данчо и Бети - пълен потрес. Тя ми изглежда на 10 годишна и по разсъждения и на външен вид. Изобщо ми е много странна и тя и Йордан.
Йоана и Румен са ми също безразлични.

Та, за сега това ми е мнението като фаворити ми остават Галка и Петър, засега.

Общи условия

Активация на акаунт