💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 822
  • 924
  •   1
Отговори
# 840
И аз смятам, че между Гери и Светльо няма голяма химия или поне не показват някакви чувства. Той малко се прави на "голямата работа", със самочувствие, че е по-умен, по-хитър, по-образован от другите.
еее, не,  различни са, но той си я харесва, забележи как си я гледа като са на диванчето. Гергана е по-нежен характер и се допълват. Усетихме възпитанието на Гергана, не я чухте нито да вика, нито да обиди някой, да изтрещи, да изпростее. Пък и него го омекотяваше. Умна е, абе, руската школа. Сигурна съм, че отлично гледа детето/децата. Много е спокойна. Не разбрахме със свекървата защо не се харесват, странно ми е, тя с някой да не се харесва, тя въобще не се налага, но не е и някаква безропотно изпълняваща, има си мнение и си го защитава с цивилизовани средства.
Красива двойка, сега ще гледаме брадата на  Денис.

# 841
Харесвам вчерашните отпаднали. Хубаво и хармонично семейство - тя е спокойна красавица, той е свеж и весел.
Съвсем нормално си реагира той, когато реши да се откаже, за да не гледа жена си да откача от страх. Моят мъж също така би реагирал. Гледахме снощи заедно и каза, че не би ме карал да правя нещо, ако вижда паника и страх в очите ми и напълно одобри решението на Светльо.

# 842
  • София
Сега изгледах играта на Даринови, всъщност тя-биоложката супер много се изложи, след като не даде нито 1 верен отговор. Той отговори на 2 въпроса...той! На 1 въпрос дадоха 3 грешни отговора. Тя беше заета да врещи , а той отговаряше на въпроси от нейната сфера и 2 пъти каза- Сигурен съм.!  Излагация..за нея..

# 843
Светльо и Гери са зодия Везни, на тях общуването им е силата, показаха.

# 844
  • Melmak
Е, разбира се, те си казаха, че нищо не е на всяка цена. Съгласна съм това, като цяло в живота и аз така разсъждавам.

В случая на игрите се справяха добре, просто това не беше тяхното нещо. Никой не умира от кеф да рови в гадости, но явно при Гери положението е по-сериозно и страхът е непреодолим. Хубаво е , че я подкрепи. Може би не бяха премислили добре, че другите ги имат за конкуренция и ще им вдигнат мерника.

Аз лично повече бих се борила на игрите, но съм си такава, обичам да преодолявам себе си и щях да бъркам в гадостите, но нямаше да се откажа. Просто не всеки е такъв.

# 845
  • Sofia
Аз я разбирам Гери! Колкото и да съм амбициозна няма сила, която да ме накара да пипам змии, плъхове, мишки, хлебарки, гъсеници и други гадинки. Не, че не ги уважам, напротив, но искам същото и от тях. Simple Smile Разбирай, да си живеем тихо, мирно и кротко, без да си мешаме хабитатите. Simple Smile

# 846
Аз я разбирам Гери! Колкото и да съм амбициозна няма сила, която да ме накара да пипам змии, плъхове, мишки, хлебарки, гъсеници и други гадинки. Не, че не ги уважам, напротив, но искам същото и от тях. Simple Smile Разбирай, да си живеем тихо, мирно и кротко, без да си мешаме хабитатите. Simple Smile
Аз точно това си мислех - тези животинки колко ли са се уплашили някакви ръце да им се размятат оттук-оттам и да ги пердашат нервно. Особено като даваха как жално гледаха някои жабчета.

# 847
То във всеки сезон се коментира какъв стрес се причинява на животните покрай тези игри, но това не ги спира да продължават да ги дават.

Иначе ако аз участвам (а аз никога не бих участвала), може би не бих отказала тази игра, но някои други - бих. Например имаше една (в сезон 3 май), където жените ги бяха оставили да киснат във вана с ледена вода и бях възмутена. Веднага почвам да изпадам в параноя как лесно се получават възпаления на яйчниците, настинки и какво ли не. Да не говорим за безумната игра с "четирите сезона", която остави, че може да те простуди, ами и доведе до патова ситуация в първи сезон, но това не им попречи да я дадат и в още два сезона за финална игра.

# 848
Здрави и щастливи да са Гери и Светозар.
Светозар нали разказа как поднесъл на Гери кутийка от тези за годежен пръстен в МОЛ и тя като я отворила, пишело нещо като: още е рано за предолжение.Странно чувство за хумор има този мъж. Дали вместо смях, не се е получила неудобна ситуация сред толкова хора. После почти я е загубил около драма с майка му, дано се е осъзнал. Да си я пази и обича Гергана, която определено му е дала втори шанс.

# 849
  • София
Той определено ми беше неприятен, защото усещах нещо фалшиво - "не искам жена ми да си намокри косата, не искам да се стресира от тази и тази игра". Донякъде разбирам това да не иска тя да изпада в паника от хлебарките (въпреки че във всеки сезон има такава игра), но това с намокрянето на косата...
Тя изглежда много мила и симпатична и дано Светльо наистина да е загрижен за нея, а да не е само за пред камерите.

# 850
На мен ми изглеждаше по-скоро "дресиран" от нея, а не толкова, че джентълментсвото му идва отвътре. Тя не знам къде е отраснала, тук или в Украйна, но си прилага типично руски похвати (във визитката разказваха, как си имали правила, веднъж в седмицата да имат роматична вечер, нещо такова). В което няма лошо де, по-добре така, отколкото като Румен и Тихомир, на които жените им се чудят вече как да ходят на пръсти, за да не ядосат тези повярвали си ганьовци. Но може би заради това ни се е виждал изкуствен той.

# 851
Относно Светозар - не само откъм невербални сигнали ми фалшивееше, а и на думи.

Във вчерашната игра, например, не помня точните му думи - "откажи се, ако искаш", само лед малко - "аз знам, че ти няма да се откажеш", след  още малко пък - "ама съвсем Ок е да се откажеш, очаквах го".

Хлъзгав отвсякъде, уклончив, прикрит и рядко ставаше ясно какво точно очаква и накъде бие. Шегата с кутийката напълно се вписва в този му образ.

# 852
Странно че Светозар и Гергана са зодия Везни. По-принцип те са по-тихи даже интровертни.

# 853
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В случая на игрите се справяха добре, просто това не беше тяхното нещо. Никой не умира от кеф да рови в гадости, но явно при Гери положението е по-сериозно и страхът е непреодолим. Хубаво е , че я подкрепи.
Ако има фобия към някои от животинките, съвсем нормално е да не се преодолее. Никак не е лесно. Аз имам фобия  към змии и по тази причина пропуснах снощния епизод - не мога да ги гледам нито на екран, нито на снимка, после не мога да спя с дни. Пък да трябва да ги гледам на живо и да ги пипам, няма как да се случи за нищо на света. Е, ако детето ми е в опасност, тогава да, но за пари в никакъв случай. Та разбирам всеки, който има подобен проблем.

Единственото хубаво е, че съм пропуснала поредните въпроси, че всеки път полудявам като слушам какви глупости плещят.

Съжалявам, че са си тръгнали Гери и Светльо, бяха ми от симпатичните двойки, а този сезон такива не са много. Дано им дадат шанс да се върнат по-нататък.
За първа година има толкова стратегическо гласуване. Игра е, позволено е, логично е, но някак не ми прави добро впечатление и това е. Може би защото кофти хора гласуваха така. Дори миналата година, когато бяха ясно /и явно/ разделени на две коалиции, гласуваха просто една срещу друга, а не със стратегия да си тръгне по-силният.

# 854
Гергана е такава, на мен ми харесва, спокойна и уравновесена изглежда. Мъжът и не ми е приятен нещо.

Общи условия

Активация на акаунт