Лазерна епилация и електроепилация – 11

• 27 504
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Море!, благодаря! Ще им звънна. Гледам, че са украинки/рускини, може и да излязат читави.
После, сподели отзиви!
На мен и като усещане ми е интересно, а и евентуално се чудя, ако на интима остане нещо дали да не пробвам. И над горната устна. Там не се правя с лазер, то са ми и светли.

# 721
Аз съм вече 40 дни от първа процедура интим с александритен, и до сега съм се бръснала само веднъж и то само заради тези няколко косъмчета по срамните. Сега вече виждам и по 2-3 порастнали по бикини линията. Бръснах преди 1 седмица за първи път. Сега пак избиват.
Дали е време да записвам час за следваща процедура?
Ако косъмчетата са малко на брой, няма смисъл да ходиш прекалено рано. Изчакай, докато по-голям брой изникнат. 3 месеца не са много за зона по тялото. Тъкмо ще видиш каква част от окосмяването е ликвидирана напълно. Simple Smile

Момичета, много ще се радвам, ако споделите отзиви за студиото във Варна, което коментирате. Само помнете, че ако никога не сте ходили на електроепилация до момента, трябва много да внимавате да не ви изгорят брутално, защото някои козметички работят много интензивно, което не е правилно. При пускането на тока, не трябва да ви махат кожата чак. Нормално е да изпитвате болка, но не и да е нещо едва поносимо. Пиша това, защото, за жалост, в България масово не могат да правят електроепилация, като хората. Била съм при доста дами и действително повечето не се справят на ниво.
А между другото, не знам дали сте обърнали внимание, че на първа страница е посочено едно студио във Варна - салон за красота "Lady D" - в което също уж предлагат тази услуга. Освен ако вече не са спрели.
За пръв път чувам, че в "Lege Artis", пък макар и в Стара Загора, някога са правили електро. Странно.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 16:38 от Гърне без похлупак

# 722
Море!, благодаря! Ще им звънна. Гледам, че са украинки/рускини, може и да излязат читави.
После, сподели отзиви!
На мен и като усещане ми е интересно, а и евентуално се чудя, ако на интима остане нещо дали да не пробвам. И над горната устна. Там не се правя с лазер, то са ми и светли.
Аз съм правила на младини. Усещането хич не е приятно, ако космите са на гъсто - после мястото се подува за 2-3 дни, затова направих процедурата само веднъж, но сега съжалявам, че съм се отказала. Може би технологията се е подобрила, а и гледах, че вече ползват индивидуални сребърни игли, възможно е да ги няма тези неприятни последствия. За единични, светли или упорити косми е идеално. Аз имам такива на брадичката и не смея да ги почвам с лазерна, защото имам и много фин мъх, който ако се обръсне за процедурата, ще стане страшно.
Гърне без похлупак, това студио го проверявах пролетта. Дамата, която е правила електроепилациите се е пенсионирала по болест.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 16:51 от ice_sparky

# 723
  • Варна
Аз имам един вероятно глупав въпрос, но при електроепилация косъм по косъм ли се работи или по няколко наведнъж.
Аз ако ходя ще е като свърша с лазера да видим какво ще остане. Интима ми явно на места трудно се повлиява. От началото на януари ходя и съм на 4та процедура.

# 724
  • Пловдив/София
Момичета, какво правите лятото?
Втората ми процедура беше в началото на юни, после имах море, в началото на юли пак море. В края на юли имам час за интим и подмишници, но вече съм със сериозен тен там… Какво ще стане, ако прескоча и отложа за септември? Ще има ли ефект от първите 2 процедури или все едно наново почвам?

# 725
Аз имам един вероятно глупав въпрос, но при електроепилация косъм по косъм ли се работи или по няколко наведнъж.
Косъм по косъм.

В края на юли имам час за интим и подмишници, но вече съм със сериозен тен там…
А как имате тен точно на интим и подмишници? Трудно ми е да си го представя. Simple Smile

# 726
Изрязан бански и печене с вдигнати ръце 😆

Аз да ви питам, някоя има ли проблем с окапването на космите? Повече от месец се влача с изгорените и избиват трудно.. Само с телена четка не съм се минавала.. 😒😒

# 727
Изрязан бански и печене с вдигнати ръце 😆

Еее, защо човек трябва да се пече така, ако прави лазерна епилация? Поне аз смятам, че докато трае курсът, може да се слагат по-прикриващи бикини и да не се вдигат ръцете. Simple Smile

# 728
  • София
Не знам кой изобщо се пече с вдигнати ръце така или иначе. Но явно има и такива странности.
Относно електроепилацията в България - доколкото знам, не работят на интим и подмишници заради близостта с лимфните възли.

# 729
  • Sunshine state
И аз се чудя как на интима точно се хваща тен, ако ще и супер изрязан да е банския, ама ей на. 🤣

# 730
  • София
С вдигнати ръце и разкрачени явно, което май не е рядка гледка по "евтината" част от черноморието ни.

# 731
Аз съм вече 40 дни от първа процедура интим с александритен, и до сега съм се бръснала само веднъж и то само заради тези няколко косъмчета по срамните. Сега вече виждам и по 2-3 порастнали по бикини линията. Бръснах преди 1 седмица за първи път. Сега пак избиват.
Дали е време да записвам час за следваща процедура?
Ако косъмчетата са малко на брой, няма смисъл да ходиш прекалено рано. Изчакай, докато по-голям брой изникнат. 3 месеца не са много за зона по тялото. Тъкмо ще видиш каква част от окосмяването е ликвидирана напълно. Simple Smile

Момичета, много ще се радвам, ако споделите отзиви за студиото във Варна, което коментирате. Само помнете, че ако никога не сте ходили на електроепилация до момента, трябва много да внимавате да не ви изгорят брутално, защото някои козметички работят много интензивно, което не е правилно. При пускането на тока, не трябва да ви махат кожата чак. Нормално е да изпитвате болка, но не и да е нещо едва поносимо. Пиша това, защото, за жалост, в България масово не могат да правят електроепилация, като хората. Била съм при доста дами и действително повечето не се справят на ниво.
А между другото, не знам дали сте обърнали внимание, че на първа страница е посочено едно студио във Варна - салон за красота "Lady D" - в което също уж предлагат тази услуга. Освен ако вече не са спрели.
За пръв път чувам, че в "Lege Artis", пък макар и в Стара Загора, някога са правили електро. Странно.

Първо,благодаря за включването и отговора ти!
Аз също не знаех, но така или иначе сега нямали оператор, който да я прави.
Все пак, като отида утре ще ги попитам на място за повече подробности!
И аз се чудя как на интима точно се хваща тен, ако ще и супер изрязан да е банския, ама ей на. 🤣
Тен на цял интим може да хване, ако е без никакъв бански според мен. Кллкото и да е изрязан няма как цялата зона да хване тен. Колкото и да се е разчекнала, не мога да си представя. А, и как цял ден ще стои разкрачена, пак не знам 😀😀. А,на дупето пък,като си представя в каква поза трябва да стои,за да хване тен . ....... чак вече сълзи ми потекоха от смях 😀😀😀

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 21:45 от djeryko

# 732
Ох и аз се смея Joy

Представих си я разкрачена на плажа отпред.
После отзад и фанала бузки да ги разшири да грейна слънце там, където принципно не огрява.
Ще трябва да е на частен плаж това.
И на нудистки не би се приело добре Joy

# 733
С вдигнати ръце и разкрачени явно, което май не е рядка гледка по "евтината" част от черноморието ни.

А, коя е евтината част от Черноморието ни, за да не ходя там, където ще са тези гледки с ракрачените да си пекат интима? Не искам детето ми да му се появят такива гледки.

# 734
  • Melmak
Елора, в кое студио на г пойнт ходиш? Питам, защото четох за едно конкретно кофти отзиви за специалистите. А в крайна сметка е важно не само устройството.

Ако искаш сподели на лично. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт