Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 464
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
По- скоро може да и са я подарили , но едва ли са и платили . Много добре и седи

# 586
  • София
Райна често се снима от почивките с дрехи и бански на Алеса.

# 587
По- скоро може да и са я подарили , но едва ли са и платили . Много добре и седи
Това съвсем не е много добре според мен

Доста права едра фигура с минимални извивки, като белен колбас ми е с тази цепка точно отпред Joy

В тази рокля фигурата на Райна изглежда в пъти по-добре според мен

# 588
Предполагам, че отделят някакъв бюджет да подаряват дрехи на певици/инфлуенсърки, но не мисля, че им плащат допълнително за реклама. Райна е много хубава и обикновено й отиват дрехите им, но тази рокля и на мен не ми харесва, джобовете и чантичката са напълно излишни. Какъв е смисълът от перфектна фигура, като точно на талията ще накачулиш обемни джобове и чанти? Деколтето не ми харесва също, единствено цепката е хубава.

Гледам, че част от участничките от "Един за друг" продължават да носят Алеса, мисля че нещата не са им подарък, така че явно има достатъчно хора, които да си позволяват дрехите. Но определено сякаш има отлив, не е както преди година-две да са голям хит. Просто засега не им се е отразило финансово на Мими и Мая и затова все още не им пука. А може и да им пука, все пак малко повече се постараха за последната колекция. Ето тази рокля гледах скоро как седи на Мария и честно казано не е зле, но имам чувството малко, че тя краси роклята, а не обратното:

# 589
Аз нищо не успях да си взема от лятната колекция , занапред все повече неща няма да мога да си взема на тези цени , а не мога и да си харесам .
Според мен тези къси поли и топове вече  не вървят на жени около 35 г , дори и да са с перфектно тяло и лице .  ( Мими и Мая )

# 590
Да ви кажа мен ме кефят много неща все още и много неща въобще не ми харесват .Но като  във всяка една марка не може всичко да ти харесва или да е твоят стил  .Иначе за възрастта ,то зависи кой как изглежда и какво му отива ,но имат ризи ,поли ,панталони ,рокли които свободно може да се носят и от 50 годишни според мен .Ако не изглежда нелепо на конкретния човек ,защо не .Мисля че Мая отива към 40 ,но дрехите изглеждат добре върху нея ,не ми е смешно или нелепо ,напротив

# 591
  • Стара Загора
Вероятно е до усещане. Мая мисля, че е на моите години. Дрехите и стоят много добре и не ми е смешно върху нея. За себе си обаче не бих посмяла да сложа някои от дрехите им. Бих казала, че имам добра фигура, не това е проблема. Но някак си не се възприемам с толкова къси поли и топове. Несериозно ми изглежда. Не бих облякла по никакъв повод.

# 592
Ами да ,но имат и  много  елегантни и офис поли ,ризи също ми е направило впечатление че изкарват добри .Има неща и които не бих  облякла и на 20 ,примерно сещам се за един сет с панделки или разни надписи “richer  than your man “ просто лично предпочитание ,не ме кефят .

# 593
  • Стара Загора
Да, аз имам много хубави неща от тях и си ги нося. Говорих конкретно за някои модели. Иначе имам къси кожени панталонки и са ми много удобни и стоят чудесно.

# 594
Абсолютно ,конкретно модели са без коментар имат много такива

# 595
Предполагам, че отделят някакъв бюджет да подаряват дрехи на певици/инфлуенсърки, но не мисля, че им плащат допълнително за реклама. Райна е много хубава и обикновено й отиват дрехите им, но тази рокля и на мен не ми харесва, джобовете и чантичката са напълно излишни. Какъв е смисълът от перфектна фигура, като точно на талията ще накачулиш обемни джобове и чанти? Деколтето не ми харесва също, единствено цепката е хубава.

Гледам, че част от участничките от "Един за друг" продължават да носят Алеса, мисля че нещата не са им подарък, така че явно има достатъчно хора, които да си позволяват дрехите. Но определено сякаш има отлив, не е както преди година-две да са голям хит. Просто засега не им се е отразило финансово на Мими и Мая и затова все още не им пука. А може и да им пука, все пак малко повече се постараха за последната колекция. Ето тази рокля гледах скоро как седи на Мария и честно казано не е зле, но имам чувството малко, че тя краси роклята, а не обратното:

За Мими не знам  на 100%,но на Даяна  Цачева (май беше),Радина(и още) знам,че са им подарък .

# 596
Пратиха ми  писмо,че намалението е в рязгара си и да не пропусна да си взема нещо. 🤣   Действат с голямо закъснение.Само при мен ли  е този бъг???

# 597
  • Стара Загора
Да, може би е бъг. Да не би да си спечелила от томболата 🙏. Щях да питам дали някое момиче от групата печели. Аз и този месец-не.

# 598
Да, може би е бъг. Да не би да си спечелила от томболата 🙏. Щях да питам дали някое момиче от групата печели. Аз и този месец-не.
Неее. Томболата е с ваучери от 250 и 100лв.

# 599
Печелим , че не сме похарчили пари Joy

Общи условия

Активация на акаунт