Отговори
# 990
  • София
И имената.....много ме тормози, че още не мога да запомня имената, както и да ги обвържа с конкретен играч.
Коя беше Ина сега?

И аз още не мога да ги запомня, а въпросната Ина я забелязах само, защото я изкоментира гласът зад кадър, когато я ужили медузата. В лагер 3 е.

# 991
  • Другата България
Ина е тази, която я ужили медузата.
И имената.....много ме тормози, че още не мога да запомня имената, както и да ги обвържа с конкретен играч.
Коя беше Ина сега?

И аз още не мога да ги запомня, а въпросната Ина я забелязах само, защото я изкоментира гласът зад кадър, когато я ужили медузата. В лагер 3 е.
Благодаря ви.
Срам ме е да си призная, но аз тази жена дори не знаех, че я има в лагер 3, там според мен са Бистра, Мая, Нина и Яна. Сега разбирам, че има и Ина.

# 992
Таксиджията-полицайо-апашът се помни по-лесно като Сталоуна.

Отначало добре, но все повече ми олеква.

# 993
  • Другата България
Кой е бил добре - Гогов ли?
На мен още от самото начало ми олекна.

# 994
Не е за вярване, ама си признавам - отначало ми беше доста приемлив.

# 995
аз запомних само част от сътезателите. Тези които ме впечатлиха с добро или лошо. Признавам си без срам.

В лагер 3 са ми най-лесно, най-малко са на брой.. Мимо, Яна, Бистра и Мая ми направиха впечатление. От снощи забелязах и Нинав

В Лагер 2 са Шариф и Кирил. Май-май и Секулички.

Лагер 1 - Георги със сигурност, също и Тренера и Грозденка. Другите още не мога да ги запомня.

А и Гогов (рекетьора), той е или в 2 или 1 не съм сигурен.

# 996
Простено ти е да не си запомнил, едва ли си си имал време от толкова много писане...

Първото ми впечатление от Гогов е кратката му визитка от първи епизод - пътя му от полицай през застраховател до таксиметров шофьор. Второто - преписването от малкия Виктор в играта. Към момента ми е един от най-неприятните участници и не виждам как бих мога да го харесам.

# 997
  • Другата България
Не е за вярване, ама си признавам - отначало ми беше доста приемлив.
Той и Дзами за момента са ми най-неприемливи, снощи към тях се присъедини Киро.
И като застане в разкрачена стойка, и започне да си вдига сините гащи нагоре, държейки се за ....срамотийте, и...да не казвам на какво го оприличавам.
А Сашко и Кънчо са ми като част от пейзажа, някакъв декор. Дори птиченцата-бебета в лагер Глория са ми по-интересни.

# 998
В лагер 2 (а .к.а. Глория) са Шериф, Секулички, Кирил, Марина, Джулияна, Емил тренера, Биляна, Берке, Георги, Лора и Грозденка. Не знам дали има други?!

В лагер 1 (а.к.а. Нумеролози) са Дзами, Виктор младши, Виктор Гогов, Рената, Еляса, Владо татуиса , онзи пожарникар и други жени, на които не им знам имената...

Лагер 3 (а.к.а. Мимо Гарсия) са Мимо, Мая, Бистра, Ина, Яна, Нина, Кънчо и Александър

Това запомних от трите епизода без да съм гледала визитките, а ппц не помня грам имена Joy

аз запомних само част от сътезателите. Тези които ме впечатлиха с добро или лошо. Признавам си без срам.

В лагер 3 са ми най-лесно, най-малко са на брой.. Мимо, Яна, Бистра и Мая ми направиха впечатление. От снощи забелязах и Нинав

В Лагер 2 са Шариф и Кирил. Май-май и Секулички.

Лагер 1 - Георги със сигурност, също и Тренера и Грозденка. Другите още не мога да ги запомня.

А и Гогов (рекетьора), той е или в 2 или 1 не съм сигурен.

# 999
Тая верно почна да се жалва, че я дискриминират.
Супер дразнещо е.

# 1 000
В лагер 2 (а .к.а. Глория) са Шериф, Секулички, Кирил, Марина, Джулияна, Емил тренера, Биляна, Берке, Георги, Лора и Грозденка. Не знам дали има други?!

В лагер 1 (а.к.а. Нумеролози) са Дзами, Виктор младши, Виктор Гогов, Рената, Еляса, Владо татуиса , онзи пожарникар и други жени, на които не им знам имената...

Лагер 3 (а.к.а. Мимо Гарсия) са Мимо, Мая, Бистра, Ина, Яна, Нина, Кънчо и Александър

Това запомних от трите епизода без да съм гледала визитките, а ппц не помня грам имена Joy
В Лагер 2 ти липсва Иван-фенът на Глория Grinning
В Лагер 1 (явно) са още Джулиана, Ванеса и Петя.

# 1 001
  • Другата България
Много точен анализ на Мая относно Грозденка.
И за нея не ме е излъгало първото впечатление, то всъщност е още от когато разбрах, че ще влиза.

# 1 002
О, аз съм писала Джулияна в лагер 2.. защо имам спомен, че вчера си комуникираше с Георги и Секулички..
Аууу как пропуснах кръстника на лагер Глория, вярно .. Joy истината е, че не му помня името на този шушляк Joy

Добавям: аз също очаквам от Грозденка песента "всички ме дискриминират, защото съм от друг етнос, аз съм жертва"

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:33 от Little Miss Ratatouille

# 1 003
Много искам Гогов да падне.

# 1 004
Пак да си кажа, че стискам палци Георги да спечели  златната гривна

Общи условия

Активация на акаунт