Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 296
  • 722
  •   2
Отговори
# 330
•MERA•, още е твърде рано! След 2 дни може да пуснете кръвен, защото уринарните няма да покажат толкова рано. Изпращам Ви много положителна енергия и пожелавам успех от сърце! ❤️
Пролутекс може да се поръча в Софармаси. Дори има налични в Бургас.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 19:10 от Kactus

# 331
Днес ми е 8-ми ден след трансфер на замразен 3 дневен ембрион . Нямам никакви симптоми и започвам да се притеснявам. Направих и уринатен тест у дома, който е негативен и започнах да се сривам психически. Дано да е просто рано да отчете, имам нужда от кураж 🥹

Мисля, че е малко рано за 3-дневен. Пробвайте отново след 3-4 дни, но  кръвен тест.

# 332
Изпитанието ин витро не ви е научило на търпение. 8-ми ден на 3-дневен е като 6-ти за 5-дневен. Рано! Прекалено рано. Те първа е настъпила имплантация.
Преди 10-ти ден за 5-дневен или 12-ти ден на 3-дневен няма смисъл. И да има бременност резултатът ще е нисък и ще трябва да правите повече кръвни изследвания, които допълнително ви стресират.
Утре е Великден в католическия свят. Пожелавам ви живи и здрави "чудеса" за празника!

# 333
  • Варна
Честитоооо 🙏💙🩷🍀
На кой ден от трансфер
Изпитанието ин витро не ви е научило на търпение. 8-ми ден на 3-дневен е като 6-ти за 5-дневен. Рано! Прекалено рано. Те първа е настъпила имплантация.
Преди 10-ти ден за 5-дневен или 12-ти ден на 3-дневен няма смисъл. И да има бременност резултатът ще е нисък и ще трябва да правите повече кръвни изследвания, които допълнително ви стресират.
Утре е Великден в католическия свят. Пожелавам ви живи и здрави "чудеса" за празника!
направи теста и излезе + ? 🙏
Как се справяте емоционално с дните до теста? Аз постоянно търся симптоми и днес нещо съм много отрицателно настроена.

Аз лично съм много спокойна ,защото си направих тест и вече е положителен,но все пак кръвния ще покаже на 100% ,та аз чета книги,слушам музика и се опитвам да мисля положително ,как ще избирам дрехи,не мисля лоши неща ,но винаги има едно НО.
Положителната енергия след трансфер действа и на самите ембриони ,бъди спокойна ,всичко ще бъде наред !

Ден 7ми от трансфера(не броя датата) на 5ти направих тест и беше с бледа втора черта,на следващия пак направих 🤣 и излезе много по-ярка

anichka.bs Здравейте,да рано е за Вас,но щот доктора ми каза да го направя значи е бил сигурен ,че ще има някакъв резултат 🙂

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 20:44 от girl267

# 334
За бластоцист най-рано на 7ми ден може да се направи кръвен тест. На мен също са ми казвали да правя тест тогава, за да се види дали има имплантация. 🍀🍀🍀
Стискам палчетааааа 😍

# 335
girl267 пиша го от гледна точка, че резултат под 100 е спорен. Има много случаи на резултат 30-40, които не се развиват и е биохимична бременност.

# 336
То е нормално резултат на 7ми ден да е под 100 😁 Между 10 и 50 обикновено, важното е да се удвоява 🙏

# 337
•MERA•, още е твърде рано! След 2 дни може да пуснете кръвен, защото уринарните няма да покажат толкова рано. Изпращам Ви много положителна енергия и пожелавам успех от сърце! ❤️
Аз съм от Варна тук няма никъде казват ми ,че и по складовете е изчерпан.Звънях на аптеки в Добрич ,Шумен,Бургас и Пловдив - и там нямат.Намерих Прогестан от една жена тук,да е жива и здрава !

# 338
Има една жена от Хасково, която внася лекарства от Одрин и ги праща по Еконт. На мен ми бях свършили мултивитамините от Турция и си поръчах от нея

•MERA•, още е твърде рано! След 2 дни може да пуснете кръвен, защото уринарните няма да покажат толкова рано. Изпращам Ви много положителна енергия и пожелавам успех от сърце! ❤
Аз съм от Варна тук няма никъде казват ми ,че и по складовете е изчерпан.Звънях на аптеки в Добрич ,Шумен,Бургас и Пловдив - и там нямат.Намерих Прогестан от една жена тук,да е жива и здрава !

# 339
Момичета, имате ли  наблюдение за симптоми след СЕТ и  ЗЕТ?
Миналият път бях със сет и гърдите ми бяха огромни, болеше ме много, но си мисля че е свързано със самата стимулация и пункция.
Сега хващам, че ми се гади, имам тежест, болки,  но има и моменти без симптоми, но гърдите изобщо не са ми напрегнати.
Сглупих и направих уринарен тест, на 26 ти ми беше трансфера,  нормално е да е отрицателен нали?
На някой на 5ти ден отчел ли е +  уринарния?

# 340
Няма как толкова рано да ви покаже теста, не се обезкуражавайте. А симптоми пък съвсем е рано да имате. Моите се засилваха с нарастване на ЧХГ, освен това “симптоми” има и заради прием на прогестерон.

# 341
Здравейте, момичета, искам да споделя на тези от вас приемащи аспирин по препоръка на репродуктивния лекар - просто не го правете. Посетете хематолог, нека той предпише кръворазреждащия препарат. След прием на аспирин се оказах с перфорация на червата, която пък лекарите откриха доста късно и буквално взех последния влак обратно за този свят. Бяха се фокусирали по-скоро да търсят гинекологичен проблем, но това е друга тема. Та моля ви, пазете се, аз лично разбрах за тази киселина - аспирина, по трудния начин с огромна коремна операция, последващи много възпалителни процеси и всякакви неприятни усещания. Успех на всички! Пожелавам ви само позитивни мисли с позитивни резултати!

# 342
  • Варна
Момичета, имате ли  наблюдение за симптоми след СЕТ и  ЗЕТ?
Миналият път бях със сет и гърдите ми бяха огромни, болеше ме много, но си мисля че е свързано със самата стимулация и пункция.
Сега хващам, че ми се гади, имам тежест, болки,  но има и моменти без симптоми, но гърдите изобщо не са ми напрегнати.
Сглупих и направих уринарен тест, на 26 ти ми беше трансфера,  нормално е да е отрицателен нали?
На някой на 5ти ден отчел ли е +  уринарния?

Точно на 5ти ден и 6ти ден си направих теста и беше положителен 🙂
Няма как толкова рано да ви покаже теста, не се обезкуражавайте. А симптоми пък съвсем е рано да имате. Моите се засилваха с нарастване на ЧХГ, освен това “симптоми” има и заради прием на прогестерон.

Много зависи как се развиват нещата,ако всичко е направено като хората и на 4ти ден ще имаш + ,всичко е до организъм 🙂

# 343
Сега се загледах в теста и има втора много бледа, ама наистина много бледа черта, която може и да е +, но може и да се окаже биохимична.
Момичета, имате ли  наблюдение за симптоми след СЕТ и  ЗЕТ?
Сега хващам, че ми се гади, имам тежест, болки,  но има и моменти без симптоми, но гърдите изобщо не са ми напрегнати.
Сглупих и направих уринарен тест, на 26 ти ми беше трансфера,  нормално е да е отрицателен нали?
На някой на 5ти ден отчел ли е +  уринарния?

Точно на 5ти ден и 6ти ден си направих теста и беше положителен 🙂

Много зависи как се развиват нещата,ако всичко е направено като хората и на 4ти ден ще имаш + ,всичко е до организъм 🙂

# 344
Значи на някои уринарния им показва бременност на 5-и ден, на други до 10-и не им показва, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт