Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 803
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Аз също харесах много новия мис Диор. Много силно ми напомня на друг парфюм, дали е мадмозаел или подобен, не знам, защото не е в мой стил и никога не съм имала подобни, но е чудесен за елегантни и женствени дами. Майка ми много ще го хареса, сигурна съм.
Нарцисо Nude също е много хубав, но аз съм предубедена и голям почитател на всичко, което правят с много малко изключение Pure Musc, който на мен мирише на пот. За сега не смятам да го купувам, защото имам достатъчно проби, които съм решила че трябва да употребя и едва тогава да добавям каквото и да е ново.
За съжаление никъде не срещнах новия flowebomb с манго... А това ми е сред най-любимите плодове за консумация и в парфюми.

Напоследък имах няколко дни главоболие и нищо не ми се носеше 😢
Но сегашното време е прекрасно за всякакви парфюми, нито е горещо, нито студено или влажно и ще си извадя Creation, който ми е идеално олицетворение на пролетта, пълен с щастливи цветя и искрящ. Такова настроение ми носи и Идил от Герлен.
По ретро и носталгичната тема, за мен това са Poison, Dune, Amarige, CK One, Red Jeans... От времето когато съм била ученичка и си купуваме имитации от рефан. Първите ми истински парфюми бяха Нина, Томи girl, Midnight Poison.
Носталгия ме свързва с всички парфюми, които съм имала през годините в хубави моменти.
Нямам проблем да нося и ретро в стила на 80те като Дива и Палома, също Amouage Myths страшно ми харесва, той е нещо невероятно, но и за много хора откровено отвратително 😂
Моите близки най редовно ми правят анти комплименти, но както казва vmarinska "който не ме харесва, няма вкус" 😂
Искам да се разделя с няколко парфюма, до които не стигам, но няма никакъв интерес към тях, не знам какво да ги правя. Винаги съм предпочитала да разменям, не мога да им определям цени за продажба а и после ми е мъчно, че не е останало нищо за спомен на тяхно място.
Имам тенденции на Плюшкин към парфюми и други вещи, към които са прикачени спомени.

# 346
Да питам някой има ли Elizabeth Arden Mediterranean?
https://elinor.bg/product/elizabeth-arden-mediterranean
Предвид цената...ок ли е?
И Coach flolar...
https://elinor.bg/product/coach-floral
Имах първия, нищо особено не е. Става за покупка на сляпо, но по-скоро бих го препоръчала на тийнейджърка - свежа и лятна тоалетна водичка.

# 347
  • Враца
....
Моите близки най редовно ми правят анти комплименти, но както казва vmarinska "който не ме харесва, няма вкус" 😂
...

Така ли съм казала???
Аууу, права съм била! Simple Smile

# 348
# 349
На мен звездата на пролетта явно ще ми е Yara. Много сладичък, кремест и романтичен.
Здравейте,
Бихте ли споделили коя от 3-те Yara имате предвид.
Благодаря предварително за отговора! 🧡
Имам розовата.

# 350
Ох, оплаквам се. С разцъфването на пролетта разцъфвна и желанието ми да опознавам нови аромати. Списъка страшно много се разрасна. Трябва и да пообиколя, защото на доста от ароматите няма къде да поръчам мостра. В тази мисъл вчера ми дойдоха 5 мостри на нови за мен аромати. Тепърва ще разносвам, само искам да споделя, че се влюбих в Nishane Ani Изобщо не очаквах, че ще го харесам, а от първи фъс ме грабна. Така ме грабна, че искам да го притежавам. Представям си го за по-специални поводи и вечерни излизания. Някак загадъчен и интересен ми е. Нямам търпение да разнося мострата.

# 351
  • Враца
И аз днес разнасям Nishane Ani .
Слава Богу, не се влюбих!
Изключително присъствен, всепроникващ и нахален аромат.
Мирише на подправки, ванилия и мускус.
Усещането ми е много близо с това, когато разнасям Black Phantom на Kilian. Прекрасни аромати са и двата, вероятно имат много фенове. Но има нещо , в химията ни, което изяжда красотата им и както казах по-горе - Юбов нема!  Broken Heart

# 352
  • София
Чета ви няколко страници назад и гледам, че сте обсъждали кой как си съхранява парфюмите. Държа си ги в гардероба, за да са на тъмно. Моето решение засега е подобно на това на nevermoresleep.

Акрилни рафтчета и лампи със сензор, за да виждам всичко. Отливките пък са на най-горния рафт, в акрилни органайзери. Пазя само някои кутии, ако преценя, че бих продала/разменила нещо, тях съм ги набутала по-навътре в гардероба, за да не ме дразнят, че заемат място. Laughing

Малко са наблъскани, но не ми се иска да ангажирам трети рафт. Наумила съм си да разкарам няколко парфюма и малко да преподредя, но да видим кога ще ми дойде музата. Laughing

По последната тема за Nishane Ani - имам отливка, харесва ми за по-студено време, но понякога ми причинява главоболие и не съм сигурна дали бих купила цяла бутилка. Обаче не мога да отрека, че определено е присъствен!

# 353
  • Враца
Абе, Nishane-ите, за мен са едни грубияни .
Навлизат остро, брутално, притискат, нахалстват, проникват,
сравнявам ги примерно с МЕМО,
те те обгръщат , докосват, обливат, приласкават, меки изкусители са.
Аз харесвам аромати, които ме подмамват, а не ми се натрапват.
Макар , че и при тях има силни и трайни аромати,  възприятието ми е доста различно.
Така ги усещам, така ги описвам.

Браво, Джеки!
След тези кадри, ще се въздържа да снимам моите . Simple Smile

# 354
  • София
О, преди бяха наредени върху един скрин, голяма сергия беше и много се дразнех. Когато купувах нов гардероб, специално предвиждах да има място за парфюмите, та сега си имат собствено местенце. Благодаря иначе! Flowers Tulip

А Nishane са си нахални, да, но ако се получи химията с кожата, са прекрасни. На мен засега само с Hundred silent ways ми се получава. Опитвам се и с Wulong Cha да се спогодя, но ще го видя и в жегите как ще е.

# 355
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз обожавам Аni върху мъжа ми, купих го за него и цяла зима почти го носи, стои му като втора кожа. Аз самата не съм се престрашила да го пробвам върху себе си.

# 356
Обичам страстно ванилия, но Ани е невероятно нахален парфюм и не мога да го нося, нито някой до мен да е  с него. Нишаните са наистина точно грубияни, много натискат, но българите точно това търсят често и са много купувани.

# 357
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен най-нахалният и досаден парфюм, който не мога да понасям е La vie est belle. Вероятно защото години наред лъха отвсякъде. По едно време беше Черната орхидея, но слава богу модата й отмина.

# 358
  • Бургас
Обожавам La vie est belle ЕДП изобщо не ме интересува от къде лъха.След малко след душ даже ще го сложа, неповторим, шлейфов, никога не можеш да го сбъркаш и убийствено секси.

# 359
Обожавам La vie est belle ЕДП изобщо не ме интересува от къде лъха.След малко след душ даже ще го сложа, неповторим, шлейфов, никога не можеш да го сбъркаш и убийствено секси.
Класиката си е класика,както каза продавачката в Дъглас.Аз не оставам без него.

Общи условия

Активация на акаунт