Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 63 334
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Да, има ги.
Днес сложих Lilac love Amouage, невероятно се развива във влагата. Вадете го, ако го имате.

# 676
Днес ще довърша Angel EdT 2019. В този студ, 2`C са му идеални. Силно карамелен е при мен, с акценнт на ябълката поръсена със сок от кисели боровинки. Драйдаунът е мек, благ карамел истински разкош.
Не е линеарен аромат, минава през няколко фази, и сега виждам, че често съм подновявала без да има нужда, и съм изпускала красивия финал.
След седмица се очаква затопляне, и ще мина на друг жанр. Гурметата ми омръзват вече.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 08:37 от Dez

# 677
Днес съм с Cartier Carat. Навява ми асоциации за хладно утро в градина пълна с пролетни цветя.

# 678
  • The Evergreen State
Споделям с вас канал от Ютюб на който попаднах случайно на много приятна млада дама. Изгледах повечето й видеа, свързани с парфюмите. Не мисля че има голяма колекция, допада ми факта че обича винтидж парфюми.  

# 679
Извадих си отливката от Guidance и съм направо омагьосана

За един час сякаш усетих 5 различни парфюма в едно. За парфюм направен от мъж описва идеално есенцията на жена. Усетих красивата круша, ядковата миризма от лешника, типичната балсамова нотка която имат повечето парфюми на бранда..като постоя накрая сякаш усещам и сладък мускус (не знам дали това не е сандаловото дърво, но го усещам доста сладко). Невероятен е, не мога да го сравня с нищо пробвано досега Heart

Колебая се между него, Feve Gourmande и Oud Nude за рождения си ден. Този парфюм наистина има уау фактор и съм малко засрамена че го пръснах докато съм с домашни одежди

# 680
Извадих си отливката от Guidance и съм направо омагьосана

Колебая се между него, Feve Gourmande и Oud Nude за рождения си ден. Този парфюм наистина има уау фактор и съм малко засрамена че го пръснах докато съм с домашни одежди
Наличен ли е някъде Feve Gourmande?
Познавате ли парфюм, който да напомня за него?

# 681
За мен има две лоши неща, едното е разбира се цената, другото, че се пропива навсякъде, по дрехи, във въздуха, по косата и няма махане. Абссурд е да смениш, а е силен и досажда в един момент.

# 682

Наличен ли е някъде Feve Gourmande?
Познавате ли парфюм, който да напомня за него?

Само бутици на Герлен или да се поръча от Place Vendome през имейл

Само веднъж го пробвах в бутик. Не ми прилича на друг парфюм, но във фрагрантика го сравняват с 1970 (Rosendo Mateu). Не съм го пробвала да сравня. Какаото в него малко ми напомни на лосиона за тяло на Палмърс с какао, но по-рафинирана версия на аромата

# 683
При 0 градуса навън и сипещ се на парцали сняг, днес съм с Alive/Boss

# 684
Alive си го ползвах през лятото винаги в жегите. Много го харесвах и го ползвах много години, но ми омръзна.

# 685
АЗ днес съм с Chanel Cristalle edt, старата версия. Новата формула, не знам, ама ми се стори различна.

# 686
Аз съм с Манго Amber Skin Heart

# 687
Аз днес съм с това:

Скрит текст:
От Selfridges ли го поръча? И, на каква цена?

# 688
Здравейте. Micallef mon gold много ли е димен? Става ли за покупка на сляпо? И да попитам на 100 мл. надписа на лепенката може ли да е в кафяво-златисто а номера батч в черно?
И Nicolai intense musc може ли някой да опише?

# 689
Alive си го ползвах през лятото винаги в жегите. Много го харесвах и го ползвах много години, но ми омръзна.

Моето усещане за него е за студено време, късна влажна есен.
По- миналата година се скъсах да го нося, миналата почти не съм.

Иначе супер биполярен ми е класическият Decedence. Обожавам го в сух супер студ, както и в жарка лятна вечер, преливаща се в нощ.

Общи условия

Активация на акаунт