Керамична преса за коса - 10

• 39 450
  • 470
  •   3
Отговори
# 465
Нямам лореал, но от година използвам дайсъна и нямам цъфтежи по косата и изгорени участъци. Да, не е преса, но като се хване цаката приглажда достатъчно добре.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 21:36 от 🧸 Fiffy

# 466
Сега започнах да се чудя и за инфраред. Коя от трите да избера....? Направо съм в безизходица Grinning

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 21:25 от petya dikova

# 467
Аз имах ъпгрейд инфраред и не ми харесва, преса като преса, продадох я след две ползвания. Освен това направих грешката да си купя широкия модел, който беше супер неудобен.

# 468
Преди лореал и дайсън, също притежавах на upgrade няколко модела, като последният беше модела за кератинови терапии широкият вариант. Може би беше дефектна въобще не ми изправяше добре (след час се начупваше), предвид, че с нисък клас преса ми държеше до следващо измиване. От дайсън и лореал останах по-доволна. Но си е индивидуално при всеки.

# 469
  • София
Аз мисля, че и друг път съм писала. Имам Steampod 3 (преди това имах 2), имам Dyson Airstrait от година и нещо. Когато се чудех дали да премина от Steampod 2 към 3, минах през Upgrade (тясната) и прословутия Elipsis (подведена от многото хубави мнения тук).
Elipsis-a изобщо не е за моята коса. Дадох му много шансове, но не става. Занесох го на село при свекърва ми, ей така да си имам, ако се наложи докато сме там. Ми седи си и събира прах.
Upgrade - също не съм особено впечатлена, но си го разнасям с мен като пътуваме, защото е лек и не заема много място.
Аз не обичам да си третирам косата на 200+ градуса и може би затова горните 2 преси не ми харесват.
Steampod 3 - много си го харесвам, много бързо и лесно ми изправя косата. Тя самата седи мека и лъскава.
Dyson Airstrait - също ми е много любим. Бързо се оправям с него, между 10 и 15 мин според зависи колко ми е мокра косата, но аз съм с дължина 2-3 пръста под брадата.
Steampod използвам сутрините, когато предната вечер като съм си мила косата и съм я оставила да изсъхне сама, защото ме е мързяло да се занимавам да се суша.
Airstrait позлвам когато се суша, скоро след къпане, защото става бързо и хубаво. Ако бързам да излизам, то суша веднага след баня, на доста мокра коса. Тогава отнема малко повече време в сравнение с ако косата вече е изсъхнала малко на въздух и не е толкова мокра.

При мен проблемът е, че косата ми е къса и както и да я изправя след едно взимане на душ (с шапка за баня) и едно спане, тя вече не е права както в началото, а подвита навън. Дори фризьор да ми напраши сешоар, резултата на следващия ден е същия.

# 470
Няма как да е права, след като се изправя на ниски градуси. За това елипсиса ти се е сторил, че не става. На мен еърстрейта ми накъса косата ужасно и мисля да го продам, от доста време го ползвам, само като сешоар вече..
Имам еъррап и няма смисъл от 2 скъпи сешоара ..

Общи условия

Активация на акаунт