Китай - такъв, какъвто го видях

• 17 852
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Много полезна информация, точно мислех и аз да си пускам различен нет, за моя телефон да взема карта , а на мъжа ми от Йетел. За е-сим - кога трябва да я активирам, като кацна там или от тук, и нещо друго да питам - там продава ли се кибрит масово, защото тук не мога да намеря никъде, а нали имало голям проблем със запалките? Тръгвам в събота и още не съм подготвила всичко.....започвам да се напрягам

# 196
  • На планетата Земя
Е сим се активира от България.
Аз бях с пакет на А1 и нямах проблем.

# 197
  • В офиса
Да, продава се кибрит масово.
Е-сим инсталираш и включваш предварително, а тя сама се активира след като се върже към оператор на място. Т.е. няма защо да се притесняваш, че ще изгорят дни, в които няма да се ползва, докато пътуваш.

# 198
  • Русе
Много благодаря, една тревога по-малко, има още два дена да досаждам за каквото се сетя в последния момент. А като активирам картата от тук, като пристигна трябва да си изключа мобилните данни ли за да се ползва само Е-сим или какво?

# 199
  • В офиса
Има настройки коя карта се ползва при мобилни данни, трябва да посочиш, че се ползва е-сим. Предполагам къде са тези настройки зависи от модела на телефона, но потърси за твоя и веднага ще видиш как става
 Отрепетирай го тук, за да не се притесняваш там. Буквално едно цъкче е.

# 200
  • Русе
Има настройки коя карта се ползва при мобилни данни, трябва да посочиш, че се ползва е-сим. Предполагам къде са тези настройки зависи от модела на телефона, но потърси за твоя и веднага ще видиш как става
 Отрепетирай го тук, за да не се притесняваш там. Буквално едно цъкче е.

Много ти благодаря, че така подробни и бързо се включи!:hibiscus:

# 201
  • София
Аз само да добавя, че те и кибритът прибират, не само запалките. Това на някои обекти като Забранения град и Теракотената армия, на вътрешни полети и на полета за излизане от Китай. А иначе по магазините за алкохол и цигари и в денонощните ( 7/11 и подобни) си продават и кибрит и запалки.

# 202
  • Русе
Аз само да добавя, че те и кибритът прибират, не само запалките. Това на някои обекти като Забранения град и Теракотената армия, на вътрешни полети и на полета за излизане от Китай. А иначе по магазините за алкохол и цигари и в денонощните ( 7/11 и подобни) си продават и кибрит и запалки.

Аууу, да не се запасявам значи, те какво си мислят, че сме пиромани ли , ние сме просто страстни европейски пушачи:flushed:

# 203
  • София
Те китайците пушат повече от европейците, но са много стриктни на някои места.

😄 На мен в Забранения град ми взеха и мини флакончето с дезодорант, защото е запалимо. Там е разбираемо - всички сгради са от дърво. Кибритът понякога минава, но на летището до момента нямам успех, а съм пробвала всички варианти, включително и една запалка, която се активира само като се включи към телефон.

Иначе понякога на изходите на туристическите обекти има кошници със запалки. 😄

Затова в малките магазинчета си продават.

# 204
  • Русе
Да питам/надявам се за последно/ с Е-сим от Трип.ком може ли да се ползва вайбър, защото в описанието на картата го нямаше?

# 205
Как си свързахте Алией с Револют. Иска ми пластика, а аз нямам?

# 206
  • столицата
В какъв смисъл иска пластика?

# 207
  • София
Това ли?

Ако е това, то е само ако на човек не му се занимава да вкарва ръчно всички детайли.

Иначе аз съм си добавила 2 виртуални + 1 физическа от Револют в Алипей и няма проблем.

# 208
Благодаря! Справих се, одобрението дойде на дугия ден. Сега се боря с железниците. Ще пътувам самостоятелно със сина ми, иска му се да ходим на концерт на големия стадион в Пекин, в края на август, но в трип няма билети. Идеи???

# 209
  • София
Благодаря! Справих се, одобрението дойде на дугия ден. Сега се боря с железниците. Ще пътувам самостоятелно със сина ми, иска му се да ходим на концерт на големия стадион в Пекин, в края на август, но в трип няма билети. Идеи???
Колко края на август? Те ги пускат 2 седмици предварително, но пък в края на август всички се прибират. Откъде тръгвате за Пекин? Проверете и със самолет дали няма вариант.

Общи условия

Активация на акаунт