ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 197
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 005
Естествено, че Виктория ще е уволнена.
Една с работа и тя финишира безработна…

# 1 006
Сега всички са едни такива еднаквички, много лош подбор, изгониха интересните в началото и остана една безхарактерна боза. Преди повечето бяха индивидуални характери и беше по-интересно. Някакви клонинги този път, дори не говорят интересно, целият им говор е да обясняват на глас какво гледаме на екрана, непрекъснато очевидни неща, лепене на етикети, и някакви измишльотини за това колко ги е страх от Силви, патологично направо, масова хипноза някаква.

# 1 007
Там нямаше ли закана, че ще остане без работа Grinning

# 1 008
Да добавя към разговора от по-рано за Теа, че само защото има моменти на инфантилно-забавна, не означава, че е добра душа, както я виждат някои. В отбора на шушитата беше от най-гръмогласните в обидите неведнъж. Когато приятелките ѝ я подхванаха, че много плямпа, направи пълен завой и отиде да се мазни на Маги как разбрала, че пантерките злословят за нея несправедливо и тя самата за кратко се била подвела. Но понеже егото ѝ е раздуто, не можа да понесе и половин дума критика от Маги и се фръцна. За мен Теа е евтина, нагаждачка и досадна. Имаше проблясък на нещо интересно снощи, когато я принудиха да млъкне, но успя и с езика на тялото да изпадне в логорея и да прекали.

# 1 009
Жалко за Виктория, защото БФС не е лошо място.
Единствената с работа наистина и съм сигурна, че е професионалист - аз бих работила с нея.

Ще си намери бързо работа тя, не я мисля.

# 1 010
Единствената с работа наистина и съм сигурна, че е професионалист - аз бих работила с нея.

Как ги разбирате тия неща? 🤔 Като Силвито с картите...

# 1 011
Наистина се опитвам да ви разбера, но не мога да изпитам никакви топли чувства към Виктория. Злобна е, цапната в устата (това НЕ е хубаво качество 99% от случаите в живота), преиграва и иска да е жиртва, но и да не е 'като другите момичета', 'щот е мъжко момиче, работи с много мъже и много ги разбира нещата.

# 1 012
Ще си намери работа бързо - друг път. Много се прецака сама. Да останеш без работа и то добра, е много неприятно нещо.

# 1 013

Да, много голям професионалист - секретарка, която раздува в телевизионен формат информация, която и е станала известна докато работи. Всъщност не зная защо е на длъжност "мениджър", но те там в това шоу всичките моми са или мениджъри или маркетинг специалисти, малко гримьори и психоложки. Как пък няма една продавачка в хипермаркет например...

# 1 014
Опит. Работила съм с такива хора.
Винаги знаят какво, къде, кога; не бавят, знаят дори и колко пари трябва да се дадат под масата, ако се наложи Grinning

Ще си намери работа без проблем, дотук Пеньо спечели сърцата и на баш скептичните около мен
Пак казвам, дано не се изложи в идущите серии

# 1 015
Винаги знаят какво, къде, кога; не бавят, знаят дори и колко пари трябва да се дадат под масата, ако се наложи Grinning

Ще си намери работа без проблем, дотук Пеньо спечели сърцата и на баш скептичните около мен
Ууу, да, с тези отлични качества вече и аз вярвам, че бързо ще си намери работа! Да ти имам опита...

# 1 016
Не знам как е на планета Романтика, в България уви е така.
Трябва ти оправен човек е акцента, не мошеник

# 1 017
Ок, Виктория е клюкарка, но че е изнасяла професионална информация е абсурдно да се твърди. Още малко ще изкарате, че БФС поддържат служебни регистри с любовниците на футболистите. Научила го е чрез познати, независимо по каква линия ги познава. Та на всеки човек немалка част от обкръжението и приятелствата му са чрез работното му място и клюките, които научава от тях не са служебна или професионална информация.

# 1 018

Ууу, да, с тези отлични качества вече и аз вярвам, че бързо ще си намери работа! Да ти имам опита...
Да. И като се има предвид и как изглежда самата Виктория, съчетано с този "слънчев" неин характер, много ще се котира на трудовия пазар за секретарки. Шефът да се пази да не му нахлупи някой класьор на главата каквато е свадлива.

# 1 019
  • София
Хайде сега, не падаме от небето, в повечето сектори( да не кажа всички)  в България( и не само)  така се работи.

Предвид голямата уста на Виктория обаче не смятам, че някой би и поверил такава информация и отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт