Таз година Купидон за нас е ЮНСКИЯТ бонбон

• 12 853
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Запис за срещата  smile3508

# 271
Честит рожден ден на Witch! Много щастливи моменти и пожелавам!

И ние хващаме пътя в това хубаво време...
Приятни разходки на всички !

# 272
Емси страхотен е Боби Hug
Момичета чакаме после от срещичката в Южния.
Елисирче ще ми кажеш ли как да си поствам емотиконките че да не са линкове

до после

# 273
Здравеите моми4ета. ИМАМЕМЕ СИ ЗЪБ4ЕЕЕЕЕЕЕ newsm44! Такава радост е това ви казвам, от кога го 4акаме и все надзъртам в малките устенца,.... и ето го наи-после, а като гледам и второто до него е тръгнало /имам в предвид долните два зъба/. Та в този ред на мисли 4естити зъбки-гъбки и на Ени, Стеф, и Люб4о, маи има6е и други беб4овци със зъбенца но ги забравих кои бяха newsm78, моля за извинение. Да са им здрави4ки и бели4ки.
 Аз всеки ден 4ета какво става тука и от време на време се обаждам. Ама много сте ми готини вси4ки до една. И тъи като от няколко дни не съм се вклю4вала да се изкажа и аз по никои теми4ки:
 Butterfly - аз ве4е давам на малката макаронки, лазаня, разбира се оба4е на ХИПП и тя много ги харесва. 4естно да си призная аз не приготвям храната на бебка, вси4ко купувам. Един път се опитах и естествено не бе6е одобрено Sick и аз го изхърлих /бе6е супи4ка/.
 Анни - мили4ка, не много отдавана аз въведох закуската по съвет на педи. Лапа я с голяма охота и да ти кажа много добре дръпна в килограмите.
 Boshi-Moshi - и аз ти благодаря за саита Windows movie maker. Много полезно 4етиво Peace.
 TABBY - за попарката, ве4е и дробя по два и половина сухар4ета, със сиренце, масълце и 4аи4е /брано в гората Whistling/. Умира си за тази закуска.
 Буболинке - и ние имаме горе-долу ва6ия режим на хранене, като има6 в предвид, 4е между храненията се кърмим или и изстисквам сок4е. Така 4е не се притесняваи.
А малката Ади бързи4ко да оздравява. Целувам я и я гу6кам силно Hug.
 Emsy - ама много сте готини бееееее, пу-пу. Умрях да се хиля с твоито синенце Joy.
 Корни - аз никога не съм била на квартира в БГ, оба4е ела да ме види6 тука в Лондон, 4ак сега разбрах какво е, да се мести6 като луд и да пла6та6 не4ове6ки суми. Но съм се примирила, няма къде да отидем, а и тука не можем дори да си помислим да си закупим. Така 4е докато сме тука /а може и да е мнооооого дълго време/, 6те сме по къ6тите на хората. Зву4и ужасно знам, но аз така се 4увствам. Не ми се иска ни6то да правим като не е на6е. Но такъв е живота, важното е да сме здарви и сплотени. Пожелавам ти от сърце много скоро да си имате свои дом  bouquet.
 Kabranska - не бих те пропуснала за ни6то на света. Да ти е жив и здрав Сами. Много да ви радва, много да сте горди с него, вси4ко наи-хубаво му желая и 6тастливо детство. Прекрасни сте и ти и децата ти /мажо ти рядко го виждаме/, но и тои е пи4.
 Исках и на други мами да отговоря, но маи няма да е в този пост. Ина4е ние сме добре, зъб4ето на Бубката излезе без да го усетим дори, незнам за напред. Ами това е за сега от мен. Желая ви слън4ев и усмихнат ден  bouquet

# 274
Здравейте, Дами! Heart EyesБез да искам съм излъгала като съм написала, че ще ни излизат кучешките зъбчета. Това се оказва са вторите горни резци, онзи ден изби единия от ляво горе, почти е излязъл и този от дясно. Кажете какво да правя със захранването на Коко, щото сестра ми и племенницата ми имат различни алергии и до преди една седмица давах само хипоалергенни храни и млека на ХиП + кърмата де. Но решиме да пробваме с други видове месо освен пуешко и заешко и дадохме пилешко, което обаче е с мляко и ... супер не даде никаква реакция. Да ви питам, за да въведем и агнешко, сиренце, масло, бишкоти, сухари и т.н., трябва ли да чакам по 1 седмица за всяко ново нещо?
Tatalinka не знам как да кача снимки и дали трябва да ги форматирам преди това. Помагай Blush
Не мога да ви изчета, но общия дух е висок и това ме радва Laughing
Продължавайте само така!!!!!
Lida за зъбките знам едни бабни дивитини (надявам се да не се повтарям) newsm78. Трябва да купите бяла долна дрешка за бебчо, за да са бели зъбките. Трябва също така да изпукате пуканки и да ги раздадете на близки и познати, за да излизат зъбките лесно, както се пукат лесно и пуканките.
За сега това е от мен
Бъдете здрави Heart Eyes

# 275
Здравейте мацки!

Ние се завърнахме от парка, че малката другарка се засра и нямаше начин .... тръгнахме си за да мием дупце Embarassed Оставихме дружината да се разхожда. После Люта чушка и Таталина ще се отчетат със снимки. Няма смисъл да ви казвам колко са прекрасни всички бебки Simple Smile

Като се прибирахме купих на Боби балонче с хелий.... лелеееее няма такава радост .... голямо говорене и бърборене на балончето .... подръпва си го , а то тупка по тавана ....  Simple Smile А и друго ново при моята Буболинка ... много интересни неща говори днес ... нещо като тиролски песни ... дирла-лирла-- лилалилу... като р-то не е баш Р:-) но е много смешно

сега отиваме на гости при баба и дядо .... и после ще погледна дали са сложили мацките снимките:)

# 276

Здравейте и от мен....май само аз и работещите мами сме тук...ама моите мъжлета спинкат наобед...та ще ги чакам да се понаспят и тогава ще поемаме навън...........
Бобко наистина е голям сладур...........с телефона е много добър...Емси,май ще трябва да се замисляте вече да му взимате собствен,та да не крие твоя/ох ,да ви кажа,като гледам как от малки им порастват претенциите за компютри,телефони и ред други глезотии за които ние не сме си и помисляли....и ми се косицата...../
Поли-мерси за емотиконите.......както виждам сега темата ще стане още по колоритна...а пък ако знаеш мъжо,как ще им се зарадва...той много си пада по такива джунджуфелки/а и има подходящи за метълския му форум/
Мъри,добре еда си ги посмалиш малко снимчиците....но ако ги качваш в някой сайт,може и само линк да ни дадеш...тъкмо няма да препълваме темата..а ако искаш да ти обясня аз/не че много разбирам.....ам поне тоя урок съм го научила/.За храните,ако не ти прави реакции-можи по-набързо...но мен ако питаш е по-добре да поизчакваш/че май и Ивчо ми направи реакция към кисело мляко...и сега е с една екзема на коремчето/
Котенце-пращам на ЛС.............ама да знаеш,че почерпката ще си я търся като наследство........надявам се все да успеем да се видим на по бира......
Сонка-ако имаш път или познати в Добрич-да знаеш,че в бившия завод шият страхотни обувчици за бебоци....работят за износ,но се намират начини.......качеството е страхотно,а цените са като на Колев и Колев.
Лида,обещавам следващия път и татито да покажа,ама пусто нали това е мамешки форум...гледам да не го набърквам много много/че веднъж го вкарах в клюкарника и после стой та гледай....оттърване няма от него/
Ели-това не е нашата Witch....нашата е по-младичка...и има а отпред..........но нищо,де дано да прочете поздрава момичето...... Wink
Софиянки-дано приятните емоции покрай срещата да сте ги документирали...че ние тука тръпнем в очакване.........
Хайде да отивам да се разкрасявам,че нали и тая вечер празник има.............

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 15:39 от Анонимен

# 277
Котенце,Нинани,Роси......разчисти си пощата....че  трябва да идвам иначе да обяснявам

# 278
И аз се прибрах от парка! Супер кеф! Хора, деца, слънце!!!
Толкова добре ми подейства таз разходка, че сега не мога да си прибера усмивката от лицето Crazy Сега съм готова да домакинствам и бебегледам! Страшно съм доволна, пък и бебо е доволен - поспа, подруса се, позяпа и сега ще папка! Grinning

# 279
Чакаме снимкитеее от срещичката

Люба ти кой от кодовете във сайта използваш за иконките

# 280
 BlushМоля, помагайте Embarassed
Не знам как да кача снимки на Коко в албума junebaby2. Кажете ми стъпка по стъпка, как да действам, щото явно съвсем съм  #Crazy
и кажете къде се скриха готините емотикони?

# 281
Люба ти кой от кодовете във сайта използваш за иконките

Ами аз като пишман компютърджийка/т.е.самоука/ го направих с URL-то и с вмъкни изображение...
Мъри-пращам обяснението на ЛС.
А,снимките...........къде са??????????

# 282
Най-накрая успях да кача 5 снимки на Коко. Иде ми да се гръмна след като разбрах, колко е елементарно, а аз дори не го виждах. Направо съм трю лю лю ooooh! Е.... това е моето бебче, започваме да се оглеждаме за снахааааа Rolling Eyes

bowuu Heart Eyes  bouquet

# 283
Люба мерси за бързия отговор, ама днес много пусто в нашата темичка, явно всички са на разходки. Само аз си вися цял ден във форума.

# 284
  • София
Здравейте и от нас. Влизам набързо само да бодна 3 снимки, които нямам време да надпиша, ако има желаещ нека го направи Hug. С радост ще натоваря сървъра с тез изображения Twisted Evil

Следващият път, фотографа обеща да се постарае повече. Blush

Общи условия

Активация на акаунт