Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 704
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 740
Агент, защо ти се сърди?
На мен ми е интересно всичко.

Твърдението "Няма лошо време, има неподходящо облекло!" е чистата и свята истина.

Аз изрових доста за Класик дамите, само нещо с шарките и принтовете се загубих, но това е защото ми се иска да съм пъстра като паун, пък то....все едно

На мястото на Змия се изключвам от света за поне три дни, за да не стигне до страшничкото  - лежиш като морска звезда на килима, гледаш лампата на тавана и се чудиш какво изобщо правиш на този свят.

Нощния живот на Барселона е уау, искам пак, но май тия златни години отминаха при нас.

# 1 741
Там на плажа съм яла най-вкусната паеля, която приготвяха в огромни касероли или както там се казваха.
В този хотел сме спали, на плажчето под терасата на Европа, страхотна гледка:

# 1 742
Ехаа, любимата Испания сте подхванали. И аз се чувствам най - добре там. На няколко пъти съм била командирована за по няколко месеца в чужбина  и само в Испания ми беше добре за по - дълго време Simple Smile. Не ставам за емигрант и това си е. Вица за ада и разликата м-у туризъм и емиграция важи за мен с пълна сила Simple Smile.

# 1 743
Аз така се почувствах в Лондон, град точно за мен! Но лъскавата му страна... 🤣
Париж, не, много ми е ретро! Wink

Ами аз съм ретро вече Simple Smile

До Лондон не съм стигнала все още.

pep_si, кажи вица Simple Smile

# 1 744
Аз там бих останала, но от млади години.Сега не бих се местила никъде.

По повод на Нерха и испанските отпуски: може би знаете, че в големите жеги август, всички южни държави излизат в отпуск и практически почти никой не работи, ако не се налага.Та много испанци имат имат имоти край морето и прекарват този месец там.
Филмът “Синьо лято” разказва точно за този безбрежен август на брега на Нерха.Бе…много е хубаво в тази Испания.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 17:52 от ДХ3

# 1 745
PS Ветрена, добави си Ронда на списъка. Нерха само ако може да си спомниш имената на всички от Синьо Лято Simple Smile

О, да, в списъка е, и нощувка имаме там.
Нерха също, как иначе, "Синьо лято" е красив спомен от детството ми Heart Eyes
Летим до Малага, взимаме кола и тръгваме: Нерха - Гранада - Кордоба - Севиля - Сетенил де лас Бодегас - Ронда - Крайбрежието (Марбея, Михас и другите)  - Малага.
Първо пътуване е, много имаме за гледане и посещения. Не успях да наместя Кадис и Херес де ла Фронтера. Оставихме ги за другия път.

# 1 746

Натурални типове и стилове
Скрит текст:
Реших да обединя подвидовете на натуралите, въпреки, че вече писах за Яркия Натурален тип и ще копирам част от картинките, защото раздробяването най-често води често до объркване, а не до самоидентификация. Ако на някой му е интересно може да се коментира допълнително. Също така е добре да се знае, че самият автор на основната класификация премахна наскоро "чистите типове" - чист натурал / чист гамин / чист класик. Също така е добре да се помни, че различните автори могат да интерпретират по различен начин телата на една  и съща знаменитост и тя да се озове в различен тип в зависимост от това, кой я е типизирал. Та не е точна наука таз работа, това исках да кажа Simple Smile

Натуралите са ярък, чист и мек подвидове (в оригиналната класификация на Kibbe, която се опира на формата на тялото; есенциите на Kitchener, напомням, се опират на формата и излъчването на лицето. Тези две класификации стилистите много често комбинират и добавят някоя от цветовите класификации (12 сезона е най-популярна)).

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 19:49 от Agent Provocateur

# 1 747
Цитат
pep_si, кажи вица Simple Smile
Стар е:
Скрит текст:
Умирающ човек е поканен  на информативно посещение в отвъдният свят.
Първо посещава рая - тишина, спокойствие, всички говорят тихо, пият чай и водят високоинтелектуални разговори.
- Скука казал си посетителят.
Отива в ада - щур купон, лее се алкохол, танци, стриптизьори/ки
- А, тука хич не е лошо. 
Когато починал, се явил пред свети Петър и понеже бил не съвсем праведен човек, но не и изявен грешник , получил право да си избере къде да остане за вечни времена.
- Избирам ада.
Но, когато влиза сварва класическото описание: дяволи, огньове, мъките на грешниците  и т.н.
- Къде е купона, мацките?!! Вие ме имамихте !!!
Най - близкият дявол му отвърнал:
Прави разлика между туризъм и емиграция човече....

# 1 748
прекрасна е Андалусия , а Севиля ми е като втори дом-имаме и роднини там, та ходим поне веднъж годишно
но, за всички 23 г откакто сме тук, само веднъж бяхме през първата седмица на юни- ад! ад под небето, с 40+ градуса в 10ч сутринта, не можеш да си изпиеш кафето спокойно
оттогава , Севиля и района( намира се в котловина) само от октомври до април- тази година, в последните седмици , дори е малко  по- хладно от обикновено

# 1 749
^^^ Абсолютно съгласна с Мамагемелар!

Да не се пропуска Алхамбра! На никаква цена и температура. Вълшебно е! Най-добре градините по залез и останалото - нощен тур!

А, Ал, според него е неуважително и грубо!
Разсмя ме с принтовете си - така е! Класиката изисква обраност и баланс във всичко, не само в силуетите, но и в принтовете и аксесоарите!

Пенева, за теб ще се постарая особено като стигна до романтичните типове!

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 19:41 от Agent Provocateur

# 1 750
Благодаря за труда, Агент!За всеки случай пак ще опитам да се идентифицирам довечера, че натуралите ми се струват по-хубаво облечени от драматичните Joy

# 1 751
Аз вчера гледах, че съм между натурал и романтик. Но днес тия натурали и трите вида много слаби, Агент дай някой по дебеличък тип? 😬 Soft natural най ми пасна май!

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 18:33 от mimi.7299

# 1 752
Ох, Мими, къде се писа и ти при дебеличките!
Търсих информация и аз за понапълнелите типове, но то пък там в абсолютна крайност са дадени.
Специално благодаря още веднъж за линковете, Агент!
Не беше ми хрумнало да търся на руски, а много ми допадна информацията, която пускат. Има материали даже как да носиш на друг тип дрехите или да коригираш собствения си (сгрешен) гардероб с аксесоари и пр.
До някои изводи и аз съм стигала сама, но друго си е да го прочетеш наготово.Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 09:05 от silver pearl

# 1 753
нда, гледам гащеризона на Dramatic е се смея като се сетя как пробвах един официален в Луиза С. и даже не се снимах да покажа ни на ММ, ни тук, че беше ужас-ужас гледката Joy
Gamine стила и него съм пробвала, като клошарка намерила мъжки дрехи XL
в Natural изглеждам двойна
Romantic ми виси, такива рокли искат рамена
За Angelic ми трябва леген, пране и река. Ако няма река, може нива картофи за окопаване/вадене и мотика

Точките ме притесняват, мисля не им е мястото в гардероба ми....
Или не и с бели гуменки.

edit: за снимането - а как иначе света ще види?

# 1 754
Аз вчера гледах, че съм между натурал и романтик. Но днес тия натурали и трите вида много слаби, Агент дай някой по дебеличък тип? 😬 Soft natural най ми пасна май!
Мими, не те виждам аз като натурал, разбира се може и да греша много! Виж дали няма да се намериш в някой подвид на класиците! А за качването на кг чети тук:
http://valeria-rubtsova.ru/%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d0%b9- … 0%b1%d0%b1%d0%b8/

Специално благодаря още веднъж за линковете, Агент!
Не беше ми хрумнало да търся на руски, а много ми допадна информацията, която пускат
. Има материали даже как да носиш на друг тип дрехите или да коригираш собствения си (сгрешен) гардероб с аксесоари и пр.
До някои изводи и аз съм стигала сама, но друго си е да го прочетеш наготово.Flowers Hibiscus
Може ли да те разцелувам, Силвър!?! Hug

Най-накрая някой да прозре защото толкова обичам рускоезичните ресурси в нета. Без значение дали са руски, украински, белоруски, угурски, арменски, етц. - тези жени имат отношение по въпроса и умеят да пишат, илюстрират, форматират, презентират това, което искат да ни кажат. Абсолютен кеф е от потребителска гледна точка да ги ползваш!

Виж какво съм си оставила в отворен таб - как различните типове да носят толкова модерния леопард(ов) принт!
https://styleshop.by/2018/09/10/kak_nosit_leopard_po_kibbe/

Голям кеф е да си болен! Simple Smile
....

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 21:47 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт