Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 572
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 2 040
Ал иПепси, кой беше сайтът с парфюмите, където се намират съкровища?( на Пепси парфюма)

# 2 041
https://www.starcorp.bg/
от тук си взех Cinema, отдавна спрян

# 2 042
На мен пък жълтата рокля на Ани ми харесва много. Хич няма да гледам материята! Та ако ще да се сваря...
Коланът с розите издължава силуета, да, с гладко без орнаменти нагоре ще е по добре, защото той е пишен, но при такъв крак, който прави никой няма да гледа талия...поне аз и мъжете! 😅

# 2 043
Аз чакам да я видя Ани с дълга ленена рокля, без значение цвят и този колан.

# 2 044
  • Бургас
И на мен ми хареса жълтата рокля на Дика. А като "бабешката" жълта имам блуза. Не знам колко е актуална, ама си я нося.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 13:23 от sunny-n

# 2 045
  • София
Наистина съжалявам, че не дойдох. Чувствам ви близки и истински ви ценя и харесвам! Надявам се да има още срещи.
Синковецът е добре - даже в събота си беше толкова ок, че го водих на урок по пиано, което съчетах с бягане наблизо, но беше почти по времето на срещата.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 16:57 от Harpalike

# 2 046
Колко красиви ръце имаш, Съни!

https://www.starcorp.bg/
от тук си взех Cinema, отдавна спрян
Толкова го търсих Синема, а като го намерих го ползвах има - няма 10 пъти го продадох!

Това е малко грубичко за сандали, но има такива напръстници от силикон (за бегачи). Харпа евентуално може да посъветва откъде да се намерят в БГ.

За побелялата коса - абе до жена си е! На моята тъмна естествена коса побелялото стои гадно, грозно, неподдържано, посивява ми лицето буквално. Но в косата на приятелката ми от Петербург, която е естествено руса като Лайт почти не се забелязва, особено като си е направила труда да удари един сешоар с четка, а не излиза от басейна.  Друга моя приятелка с естествено черна коса, зимен цветотип, побелява много красиво и благородно, като след много скъп салон, без никакви жълти оттенъци.
Добър колорист може да направи чудеса само с едно бързо тониране за да прелее естествено русото с побелялото.

Магни...
Скрит текст:
Права си, че съм те гледала много, но пак се колебая между 2. По принцип високите типове са 3 - Драматичният (високи, тесни, ръбати - нашата МТЗ), Мекият Драматик (високи, пищни, женствени, с талии! с гърди! екзотични - Деси мисля, че е такъв тип, въпреки, че не зная колко е висока!) и Яркият Натурал - високи, със широки рамена и често широка гръдна клетка, поради което талия тясна няма и няма как и да има; дупета често по-тесни от гръдната обиколка и крака дълги, прави - много модели са там). Та за теб се колебая между Драматик и Яръл Натурал Simple Smile

Ето така те виждам аз, ако трябва аз да те облека...

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 17:17 от Agent Provocateur

# 2 047
  • София
Ползвам протекторите за пръсти на ДМ, които е показала ДЗХ. Абсолютно са за затворени обувки, защото са грозни, релефни и дебели. При дълго тичане лесно се износва силикона там, където е най-жестоко триенето. НО пазят. С други нямам опит за съжаление. В декатлон има също силиконови протектори за пръсти - в наситени цветове, само силикон.

# 2 048
Ооо, ама разбира се че ще има и други срещи Simple Smile
Живи и здрави края на май може да се организираме отново.
Много ми е хубаво с вас момичета Heart

Съни, блузата е чудесна.

Моето виждане на дрехи за баби е както са се обличали моите баби - рокля като жълтата на точки плюс кожено коланче на талията, косата винаги направена, червило, малко сенки и спирала колкото да потъмни миглите, но нищо драматично, токчета, чантичка и парфюм. Или пола под коляното, сако и колан върху сакото. То и аз така се обличам понякога....е, точно такива рокли нямам де, избирам по-фитнати в талията

Показаната коса е супер добре, сивото се слива, но все пак си мисля, че едно хубаво русо ще е по-добре

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 18:11 от Al Georgieva

# 2 049
Ал, твоите баби да не са от Париж! Hug
А, аз си мислех, че само моята е модна. Някъде около 1940 г., по скор 45, има снимка с черен костюм с дълга пола, бяла блуза и сако, и кърпичка в джобчето. Косата е на кок с охлюви, снимката е в Сф, но непременно ще ви я покажа. Бяла нежна кожа и бадемови зелени очи! Wink Снимката е черно-бяла, но аз ги знам какви са!
И най големия куриоз, тя имаше вече като по стара този лак за коса, сигурна съм, съвсем същия без грам промяна в опаковката си купих от Лондон, защото ми дотрябва и това имаше в най близкия до нас магазин!

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 16:42 от mimi.7299

# 2 050
Хмммм, абе само моите баби ли са били селянки Grinning

# 2 051

Фамке на 60г. не и пука, видимо. А пък и повече я разпознават по улиците от ССФ, та 😂 мисълта ми е по лежерно, да го раздавате дами не в стрес.

# 2 052
Мнение не давам, защото ще ме биете, нищо, че съм ви далече.

Агент умирам с тебе какво значи ръбеста. 🤗Трябва да ровя назад да видя аз какъв тип съм от любопитство. Висок е жена над 1.75 см ли? 😁

Спомняте ли си Мерил Стрийп в “Дяволът носи Прада”? Ей много ѝ отива това бяло или сребристо русо ли е?

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 16:54 от cloè

# 2 053
Хе, Пинко и аз на 60 да изглеждам така няма да ми пука! Прекрасна е! Ако ще и чувал да облече!
На Мерил Стрийп и отива, да, но определено не изглежда млада.
Ми де да ги знаем Агент, ти кажи? Това е бабата ми по майчина линия, другата беше селянка, като не влагам в това нищо негативно!

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 16:53 от mimi.7299

# 2 054
Хмммм, абе само моите баби ли са били селянки Grinning
И моите, спОко! Едната даже не ни е дочакала, но пък татко имаше мноооого лели, та имах "леля-баба" в множествено число... все от село Wink

Общи условия

Активация на акаунт